Min egna!

2009-01-31 @ 15:47:48

Som ni kanske inte vet, så älskar jag att skriva! Berättelser, krönikor, inlägg i bloggen osv. Därför är också svenska ett av mina favorit ämnen tillsammans med Syslöjd och Bild! Här har ni en liten smak-bit på en slags novell jag jobbar med just nu;


G
råten i Roxannas halls satt fortfarande kvar. Varför kunde hon inte bara låta sig själv börja gråta? Vad var det hon var rädd för egentligen? Vad spelade det för roll om hon grät, alla gråter väl ibland?

 Nu satt hon bara där och tittade rakt in i väggen, utan att ha någon att prata med, utan att ha någon som tröstade henne. Visst älskade hon sin mamma över allt annat, och visst kunde hon prata om nästan allting med henne, men inte om detta. Hon kunde inte ens prata med sin bästa vän Carla om det som hänt i skolan denna kalla torsdagsmorgon. På något sätt skämdes hon. Hela tiden försökte hon intala sig själv att det inte var något att bli ledsen för, ingenting att bry sig om. Glömma är vad hon ville göra, bara glömma hela dagen som just passerat. 
 Om och om igen funderade hon på vad som egentligen gjort henne så ledsen. Vad spelade det för roll om killen hon vart kär i sedan 7:an inte visste hennes namn och istället för hennes namn kallade henne "utlänningen"? Var det för hennes smått bruna hy eller ovanliga sätt att prata på han kallat henne "utlänningen" tidigare samma dag? Sara visste inte vad hon skulle tro. Hon visste heller inte vad hon skulle hoppas på. Hon hade varit säker i flera veckor på att Robin som var namnet på killen som kallat henne "utlänning" gillade henne, han hade skickat såna där vibbar. Hon hade tyckt sig se honom le flera gånger när hon tittat åt hans håll. Hon hade också tyckt att han gått ovanligt nära henne ut genom klassrummets dörrar varje gång läraren sagt att dagen var slut. Hon hade till och med tyckt sig se honom titta på henne ett antal gånger. Titta, sådär som man gör när man är intresserad av någon. 
 Kanske hade hon misstolkat alla dessa vibbar? Varje gång han lett hade kanske bara en kompis sagt något roligt. Varje gång hon känt att han gått nära henne med flit, hade han kanske bara skyndat ut ur klassrummet för att äntligen få sluta. Varje gång han tittat på henne hade han kanske bara tittat och undrat; "Vem är den där utlänningen egentligen?. 
 Nej, nu måste hon sova, klockan var redan halv tre och hon var trött som en åsna. Hon försökte och försökte, men av någon anledning kunde hon inte somna. Hon låg och tänkte hela natten om vad Robin sagt rakt framför hennes ansikte. Klockans timmar bara rusade förbi och plötsligt var klockan halv sju. Roxanna hade inte sovit en blund denna natt, och vilken minut som helst skulle hennes mamma komma in i hennes mörka sovrum och tända lampan samtidigt som hon sa "Det är dags att vakna nu, klockan är snart sju". Precis som Roxanna visste kom hennes mamma in just före sju och sa exakt samma ord som hon sagt ända sedan Roxanna börjat ettan. Nu gick hon sista året på grundkolan. Tänk ändå, bara 4 månader kvar innan hon fick byta klass och börja helt på nytt. Oj vad hon längtade till dagen då hon åter igen fick presentera sig med bara sitt namn utan att någon annan skulle veta vem hon var utom hon själv.

Love it or hate it (:


"Spel-mania"

2009-01-31 @ 14:19:07
Jag är helt fast vid ett särskillt spel nu, har suttit och spelat det i säkert en timma och har tänkt spela så mycket jag orkar! Låter säkert som världens nörd nu men, men (: Någon annan än jag som kommer ihåg Gamla Nintendo, och så klart det allra vanligaste spelet, "Super Mario-all star"! Zelda var väl också ett av dom vanligaste, men dock inte lika roligt! Jaja, nu ska jag återgå till mitt nördande!

Ha det så bra så länge // Puss o Kram,, Fiiia (:

Besviken!

2009-01-27 @ 18:19:09
När jag var in på Gina igår så blev jag ärligt talat lite besviken. Jag hittade något fel med alla snygga tröjor jag sett på internät! Någon hade konstigt tyg (Viskos), en annan satt dåligt medans dens tredjes färger inte alls såg ut som på hemsidan osv. Men jag antar att man får tänka possitivt, jag beställde iallafall ingenting som jag sedan bara hade varit tvungen att skicka tillbaka!

Däremot  har jag hittat den här snygga tröjan från Gina. Älskar både modellen och färgen, och den var i 100 % bomull, vilket är hur bra som helst, har märkt att jag är en riktig "bomulls-människa" efter att jag testat både Viskos och Akryl !

Åh nej!

2009-01-27 @ 18:05:53
Vet ni vad jag läste, Americas next top model ska sluta! åh-nej åh-nej åh-nej!! Det är ju min favorit serie! Hur ska jag klara mig utan den? haha visst låter jag beroende? Visst, det kanske är på tiden eftersom har gjort iallafall 12 säsonger, men varför sluta med något som är så bra? Jag får hoppas på att det jag läste inte stämmer, läste det ju i en skvaller tidning och dom har ju en tendens att överdriva och hitta på.

Nu så!

2009-01-27 @ 17:59:20

Nu har jag äntligen gjort mitt gymnasieval! Har tänkt att göra det i säkert 2 veckor nu, eftersom jag haft det glasklart hur och vad jag ska välja. Men av någon anledning har det aldrib blivit av! Men nu är det gjort! Dock så blev jag lite sur när jag såg att dom skrivit fel betyg åt mig! På det pappret hade jag bara G i Hkk medans i mina vanliga betygspapper står det att jag har VG. Visst, det är bara 5 poäng, men det kan göra skillnad! -Hur som helst, såhär såg min "lista" ut!
1. Media (piteå)
2. Media (luleå)
3. Estet - bild (piteå)


Men kolla där!

2009-01-27 @ 17:51:24
'Jag var just inne och kollade på MTV´s hemsida (fråga mig inte varför?) och så såg jag att man kan ju se alla "life of ryan" avsnitt från säsong 2! Gissa om man blev lycklig! Har ju bara sett säsong 1 (: Så om någon är lite "efter?" som jag och inte sett att man kan se MTV´s serier på deras hemsida, så vet ni det nu iallafall! =)

Snabbväxande..

2009-01-26 @ 18:18:38
Hur många har nu inte läst om detta Shampoo&Balsam som ska göra så att håret växer snabbare? För mig hade det verkligen varit "räddaren i nöden". Det känns som att mitt hår blev jätte kort när jag klippte det, + att mitt hår växer i snigelfart. Än så länge har jag dessutom bara hört possitiva saker om dessa två produkter.
 
Det som dock stör mig en aning är att jag aldrig har hört talas om märket förrut, och jag är världens fegis när det kommer till att köpa nya saker. Och vad som gör mig ännu lite fegare är att det inte är något känt märke, såsom Loreal eller Lanza.

Men! Testar man inte får man inget veta, så jag har bestämt mig att jag ska testa detta om jag har några pengar kvar i slutet av nästa månad!

Om det är någon som testat skulle jag bli hur glad som helst om ni berättade för mig om det var en bra eller dålig produkt! (:

Gammalt (:

2009-01-26 @ 18:06:57
Testade mammas gamla mascara idag. Eller rättare sagt mammas gamla mascaraborste, själva mascaran var så gott som slut så tog min egen mascara men använde mammas borste. Och jag måste faktiskt säga att borsten var riktigt bra! Vart hur nöjd som helst faktiskt, orkade inte ta några bilder, men ska göra det någon dag framöver. Synd bara att Mascaran är så gammal (10 år kanske) att den garanterat inte säljs i butik längre. Märket var annars Oriflame, har hört talas om det förr men inget märke jag sett i affärerna..

WoW Jocke!

2009-01-26 @ 15:46:51
Jag bara ÄLSKAR denna video, Björn alltså! (A)
Här kan man va, här kan man va, här kan man va..
Kolla också in dansen han gör, hahahaha!
-Så bäst alltså!!

Dagens shopping

2009-01-26 @ 15:28:14
Var nyss in till stan för att använda upp lite presentkort. Lyckades nästan använda upp allting! Dock så hittade jag ingenting som varken passade eller var särskillt snyggt på Gina! (besviken)

CollegeTröja, JC - 49:- (förr 499:-)

två linnen, JC - 2 för 199:-

3 par Öronhängen, Glitter, tillsammans - ca.170:-

Vichy, tag 3 betala för 2 (typ) ca. 300:-

Lumene puder, 59:- (rea, minns inte ordinarie)
-Känner mig faktiskt ganska nöjd med dagens lilla shoppingtur!
Synd bara att jag inte hittade några Jeans!

Systrar i Jeans 2

2009-01-25 @ 16:43:27

Gillade ni ettan så kommer ni älska Tvåan! Enligt mig var tvåan faktiskt bättre än ettan! Detta är faktiskt en riktigt bra film och om du inte sett den än så borde du springa till närmaste videotek och hyra den! (om den ens har släppts än?) Jag drog nämligen bara över filmen från brorsans dator (:


Sleeping-Beauty

2009-01-25 @ 12:11:40
Någon annan än jag som älskar att vara lite "snygg" även när man ska gå och sova? Tar gärna på sig sin snyggaste pyjamas och sätter upp håret i en snygg men ändå skön toffs? Vill man överdriva lite grann, och verkligen sova som en prinsessa kan man ju alltid beställa hem någon av dessa två sov-klänningar från forever21.

Jeans!

2009-01-25 @ 12:06:45
Jag har verkligen länge varit i stort behov av ett par nya jeans. Har kvar mina jeans sen säkert 2-3 år tillbaka i tiden! Anledningen varför jag heller aldrig köper jeans är för att dom aldrig verkar passa just mig! När dom är bra i midjan är som dåliga i benen och tvärtom. Men nu ska jag sluta tänka på att dom ska vara bra i benen, eftersom det går ju hur lätt som helst att sy in! Så imorgon när jag ska till stan, så ska jag försöka hitta ett par jeans som sitter riktigt snyggt runt midjan och rumpan!

Älskar dessa jeans, båda från Cubus!

"Tjugo-tredje"

2009-01-25 @ 12:01:11

23/01-09 vad dagen då jag fyllde 16 år! Alltså i fredags ;) Och självklart fick jag ett antal presenter! Vem kan fylla år utan att få presenter och en tårta? (jag som dessutom fick två tårtor!)
»Hur som helst så fick jag följande;
Present kort; Gina
Present kort; JC
Presentkort; Apoteket
Presentkort; Glitter
2 Bio-checkar
Ett par tofflor
Äkta silver halsband
Äkta guld ring
Tavla
Bestick
Hur bra låter inte det här? Och fortfarande har jag en present kvar! Jag som inte alls brukar få så särskillt speciella födelsedagspresenter! Är det någon som kan gissa om jag är nöjd? =)


"Fusk"

2009-01-25 @ 11:47:05
Jag har velat ha en skinnjacka för hur länge som helst nu! Men självklart har jag inte orkat köpa någon eftersom att dom är så himla dyra, jag menar 1000 spänn har jag inte råd med! Så nu kan ni ju gissa hur glad jag blev när jag såg att både Cubus och HM har två riktigt snygga "fejk" skinnjackor! Och jag bryr mig ju inte alls om det är äkta eller fejk, det ända jag vill ha är ju själva "looken" av en skinnjacka!

Känner nästan att den från HM är snyggare, vad tycker ni? :)
Vänster: HM
Höger: Cubus

Mjaooo

2009-01-25 @ 11:35:52
Kan inte annat än älska denna T-shirt från Forever21! Hur söt som helst, tänk er den, i en lite större storlek, kanske Large, och så ett par riktigt tajta jeans. Ser redan bilden framför mig, och den bilden är hur snygg´som helst!

Stimorol Senses

2009-01-25 @ 11:12:12
Jag minns första gången jag testade dessa tuggummin. Dom delades ut gratis utanför ICA så jag tog säkert 10 styckna, och gissa om jag blev kär i dem? Inte bara det att dom smakar hur fräscht som helst, utan även att smaken håller i säkert 4 timmar, om inte mer! Nu är dom också på extra-pris på vårat ICA här i byn, 3 för 15! Jag har verkligen lagrat kan jag ju säga.. ska nog dit snart och köpa lite mer (A)

Dock så föredrar jag Peppermint framför Tropical, :)

Thanks guuys!

2009-01-24 @ 23:12:08
Denna kväll var verkligen helt otrolig. Har haft det hur mysigt som helst med tjejjorna ikväll. Tacos, chokladtårta, "spanska räkor" och världens finaste present. (Fick ett äkta silver halsband!!) Nej, denna kväll var verkligen allt jag hoppats på och lite till!
Känner mig så dålig som knappt bloggat något om dessa roliga dagar! Ska verkligen göra allt för att bli en så bra bloggerska som jag bara kan i fortsättningen! Men nu måste jag gå och sova, är helt sluuut!

"No No"

2009-01-23 @ 18:21:09
Denna tröja från Gina är dock inte lika snygg, tycker jag! Skulle aldrig kunna tänka mig att ta mig mig denna tröja, den känns bara så fel! Nej, Detta är ingen vidare snygg tröja. Det ser inte alls "coolt" ut, vilket säkert var tanken bakom denna randiga/helfärgade tröja.
-Enligt mig är detta en stoor diss! 

Håller ni med mig, eller gillar ni den? (: 

Yes Yes!

2009-01-23 @ 18:15:41
Denna tröja känns faktiskt hur het som helst, knapparna bak i ryggen är verkligen läckra! Ska kolla imorgon om denna tröja finns på vårat Gina Tricot, annars blir det nog till att göra en bestälnning!
-Finns även i vitt, men tycker det kändes roligare med blått.

Shorty..

2009-01-21 @ 17:51:03
Kom just hem från frissan, har äntligen klippt mig! Har behövt det i ett par månader nu, men det har aldrig blivit av. Har alltid tänkt "snart" och "Det ser väl okey ut nu?" Men trust me, det gjorde det inte! Hur risigt oh tråkigt som helst.. Fast jag är ju aldrig riktigt nöjd efter ett frisörs-besök. Vet inte riktigt varför, kanske är för att det känna så kort då. Denna gång hade jag håret just nedanför brösten, och nu är håret just över. Känns inte super, men men, dom säger ju att håret ska växa snabbare efter man klippt sig! Får hoppas på det, vill nämligen ha håret en bit nedanför brösten, och vill helst inte ha löshår. Inte för att det är nå fel på det! Det är bara det att om man ska göra det ordentligt och snyggt så tycker jag man ska gå till frissan och göra flätor oså. Och det är liiite för dyrt för mig just nu!!

Men vi hörs! Måste plugga SO nu -_-¨

Såhär långt och fint hår vill jag ha!!

"Inköpen"

2009-01-19 @ 19:36:49
Här kommer bilder på mina billiga och snygga kläder från gårdagens skellefteå vistelse! Allting kostade runt 250kr tillsammans!

Söt tröja från Stadium med knappar på ena axeln, 100:-

Den söta BH:n från Cubus med spets&rosett, 59:-

snyggt randigt linne med spets från Cubus, 30:-

Söta sovshorts från Cubus, 49:-

Orange!

2009-01-19 @ 18:45:47
Nu ska jag sätta igång mitt desperate housewives avsnitt och äta en riktigt stor och saftig apelsin! Kan det bli bättre ? ;)

ganska snygg bild ändå.. ;)

16,23,01

2009-01-19 @ 18:06:56
Japp, den 23 Januari så smäller det! Då fyller jag äntligen 16!! "My super sweet 16" :) Haha.. så mycket till kalas som dom har i det programmet lär jag ju inte ha. På fredagen, då jag faktiskt fyller år, så ska jag vara hemma med ett par kompisar och få lite presenter, samt mysa med familjen. Sedan på Lördagen ska jag till Erikas hus och äta middag med några styckna, då kanske vi blir 5 tjejjor eller nå sånt. Inget "fancy" men det är exakt såhär jag vill ha det! Får ju tårta både Fredag och Lördag!

Skinny, straight, wide?

2009-01-19 @ 17:32:17

Vad säger ni om Jeans egentligen? Ska dom vara i stuprörsmodell, raka, eller bootcut? Själv älskar jag ju stuprörsmodellen! Vad än alla trender säger kommer jag nog alltid att gilla stuprörsjeans bäst. Dock så har jag ganska svårt att hitta bra stuprörsmodeller som passar min "knäppa" kropp. Är dom perfekta i midjan är dom för vida i benen och tvärtom. Så det blir oftast att jag köper dom som sitter snyggt i midjan och rumpan och sen så syr min mamma in benen åt mig.
Det funkar faktiskt hur bra som helst!

Vad tycker du? =)


Get the look!

2009-01-19 @ 17:21:46

Sno Haydens "classy" look! Jag tycker den ser hur Modern ut som helst. Simpell och klassisk! Utsvängda jeans är ju dessutom en av vårens stora trender.

Skjorta - HM
Jeans - HM
Väska - Halens
Sko - Asos


Desperate housewives

2009-01-19 @ 16:23:29
Nu ska jag ladda hem det senaste Desperate housewives avsnittet, så jag kan se det senare ikväll. Visst är den serien hur bra som helst? Jag bara älskar den! Många säger att den blev mycket sämre efter detta "5 år senare" Men jag tycker ärligt talat det blev bättre., iallafall lika bra! Tycker det var ett jätte bra sätt att hålla igång serien, hade dom fortsatt som den redan var hade nog många blivit uttråkade, iallafall jag!

Mineraler

2009-01-17 @ 17:53:02

Dessa mineral foundation som ska "kännas som ett puder men täcka som en foundation" Är dom bra? Har alltid undrat om dom bara är som ett puder eller om dom faktiskt täcker lika bra som en foundation! Isåfall hade det ju varit super eftersom det inte blir lika "fettigt" på hyn.

Så är det någon som testat, skriv en kommentar och säg vad ni tycker!
-Även vilken mineral-foundation (puderform) ni har!


l'oreal infallible

2009-01-17 @ 17:43:07
Någon som testat denna foundation? Jag är ju verkligen världens "reklam-människa". Vill alltid ha sakerna från reklamen. Ofta blir jag faktiskt nöjd, men lika ofta blir jag onöjd. Och jag har läst både bra och dåliga recensioner om denna produkt. Mest negativa dock. Men om den hålleri 16 timmar och ser snygg ut så hade det nog varit nästa sak på min önskelista!

Bästa Mascaran ever..

2009-01-17 @ 17:33:38
Enligt mig iallafall!
Lumene Blueberry Mascara Volume, Curl funkar också men gillar ändå Volume bättre! Jag har ju egentligen inte testat så många olika mascaror eftersom jag så snabbt hittade denna och har inte velat byta! Och har inte tänkt att göra det heller. Lumene är verkligen ett fantastiskt märke. Köper både min Mascara och Foundation från detta märke, och är helnöjd!

Man kan tro att man får blå ögon eftersom den heter "blueberry". Men det får man inte! Har du inte testat denna mascara förr så är det hög tid att testa den nu! =)

Den osminkade sanningen..

2009-01-17 @ 13:04:55
Jag måste verkligen säga att jag inte är den människan som bryr min om att gå utan smink, jag är ingen riktigt smink människa, visst är det roligt och man känner sig snygg i det, men går ändå oftast osminkad till skolan. Allt för att få sova längre! (A)

Så här ser mitt öga ut utan smink.. har väldigt ljusa ögonfransar, önskar jag hade mörka!

Inte nu!

2009-01-17 @ 12:52:29

Nu sitter jag här med tre paket näsdukar, en tom nässpray flaska och en rinnig näsa. Varför måste jag alltid bli sjuk under helgerna? Speciellt när jag har något planerat. Idag ska jag näämligen följa med Elin och kolla in deras nya hus, sedan imorgon ska jag ju till skellefteå! Gud så typiskt, måste be pappa köpa lite mer nässpray. Sedan ska jag vila så får jag fara till det nya huset senare idag, om jag orkar vill säga.


"Tre osannolika hjältar"

2009-01-16 @ 20:26:48

Enda sedan dom visade en bit av denna film på Kalle Anka i julas har jag velat se den! Så har bestämt mig att se denna film på bio. Jag går inte alls så ofta på bio, kanske 1 gång om året.., jag är så rädd att filmen jag ser ska vara dåligt.. åsså har jag slösat pengar på den osv. Men den här filmen kan inte vara något annat än bra! Ska höra med vännerna om någon har lust att följa, det är garanterat någon som vill!

Någon som sett filmen än? Var den bra? =)

Hamstern är redan min favorit! (A)


Sheckler

2009-01-16 @ 18:09:44
Någon annan än jag som tycker denna snubbe är hur söt dom helst?

kolla in; Life of Ryan / MTV

Mys-Fredag

2009-01-16 @ 17:26:51
Ikväll ska bli en riktig myskväll tillsammans med min pappa=) Vi ska börja med att äta Palt när han kommer hem från jobbet klockan 6, (många vet nog inte vad palt är, det är bara vi här uppe i norra Sverige som äter det!) Sedan ska ska vi åka till affären och köpa lite chips och dricka.. kanske nån godisbit. Sedan så ska vi se Dödligt vapen3, sen ska vi antagligen gå och lägga oss...

Man kan ju gärna se lite så där mysigt snygg ut också..
NattLinne - HM
Morgonrock - Lindex
Sockar - KappAhl
Tofflor - Asos

Randigt?

2009-01-16 @ 16:03:46
Randigt är ju verkligen ett mönster som aldrig är omodernt, inte så konsigt eftersom det är så himla snyggt! "Svart skalan" är ju den vanligaste, men vilken färg på "svart skalan" är snyggast?

Tröjor - KappAhl, 129:-/st
Svart/Grå, Vit/svart eller Vit/Grå ?
Själv är jag ganska less svart/vit, så måste nog välja någon av dom andra, men vet inte riktigt vilken, vad tycker ni?

Outstanding!

2009-01-15 @ 19:34:50
Ni missade väl inte Top model igår? Älskar verkligen den serien, och shooten dom gjorde igår alltså, OMG vad snygga dom blev! Men det var helt klart några som stack ut, och dom tre jag verkligen tycker stack ut mest i detta avsnitt är:

Lauren Brie

Samantha

Elina

PROFFS-BILDER !! =)

"White"

2009-01-15 @ 18:33:30
Bara älskar denna klänning från forever21!
Vad tycker ni? Hot or Not? =)

Get the style

2009-01-15 @ 18:24:00

Kopiera Miley´s snygga stil!

Top - HM
Jeans - TopShop
Sko - HM
Halsband - Ellos
Väska - Asos
Örhängen - Ellos
Armband - Chique


Snabbt&Enkelt!

2009-01-15 @ 18:00:32
Få Hayden Panettiere´s sommar sköna stil, snabbt och enkelt! Klicka bara in på HM´s hemsida eller gå in i närmaste butik för att shoppa denna underbart snygga look!

Jeans - HM
Linne - HM
Skor - HM
Solglasögon - HM
Väska - HM
Nagellack- HM

Äntligen över!

2009-01-15 @ 14:25:01
Nu är det äntligen över, och det gjorde nästan in ens ont! känndes lite grand efteråt, nu är jag bara rädd att det ska göra ont när bedövningen släppt, men får väl ta en alvedon då!

Nu ska jag iallafall plugga vidare, kan nästan NO;n!
Är faktiskt riktigt stolt över mig själv idag, har hunnit mycket och varit riktigt modig ;)

Smärtan känns redan..

2009-01-14 @ 22:15:22
Ja, som ni kanske inte vet så ska jag till tandläkaren imorgon. Och gissa vad, jo jag ska dra ut en tand! Är så himla nervös.. har aldrig gjort det förr och är rädd att det ska göra svinont! Har inte ena lagat ett hål! Alla mina vänner och klasskamrater säger att det inte alls är så farligt som det verkar, att bedövningen knappt känns och att ljudet av tanden  som bryter sig ur tandköttet inte alls är särskillt obehagligt, men har ändå svårt att tro dem! Ska egentligen dra ut två tänder men dom tar en i taget.. ojojoj vad nervös jag är.. 

Dessutom är jag ju inte ett så stort "fan" av tandläkare i huvudtaget.. är alltid rädd att det värsta ska hända. Nej, nu måste jag tänka på något annat, något roligt...

Ser ut som att det blir skellefteå åt helgen igen, låter väl roligt? ;)

Top model baby ;)

2009-01-14 @ 19:59:39
Nu är det top model som gäller fram till klockan nio. Vet redan vem som vinner men det är så kul att kolla ändå! Sedan ska jag se den nya serien "made in sweden". Hoppas den är något att se på, men vad kan egentligen gå fel? Anders Bagge är ju med! Blev typ "kär" i han under idol, så hima rolig alltså!

vem hejjar ni på?
Min favvo är iallafall Analeigh (stavning?)

" Inköpslista.. "

2009-01-14 @ 19:54:07
Har gjort en egen liten "inköpslista" över vad jag ska (så fort jag får råd vill säga) köpa från Gina. Dom har fått in så mycket snyggt den senaste veckan, tyvärr så kan man ju inte köpa allt.. så har bestämt mig för fem olika tröjor, alla är ganska "basic" om man säger så.
Men som sagt så älskar jag färgerna!

Denna Björn..

2009-01-14 @ 19:36:27
Han blir nog bara roligare och roligare, Gud vilken skön snubbe alltså! Älskar honom i vad han än gör, parlamentet, Morgon Soffan, melodifestivalen, Sverige pussas och kramas. Och nu, Guldbaggen 2009! Kolla bara inte detta klipp! Hur roligt som helst, Johan Glans är ju heller inte så dum, soo.., enjoy!

Naturligt..

2009-01-14 @ 19:30:15

Man kan inte säga annat än att naturliga färger är väldigt snyggt! Vitt, beige, brun osv. Bara älskar det, fixade ihop en liten "önske-outfit" här med naturliga färger, passar lika bra tillsammans med varandra som tillsammans med rött, svart och grönt!

klänning - Forever21
Skor - Asos
Armband - HM
Halsband - Chique
Örhängen - HM
Väska - Ellos


Style!

2009-01-14 @ 19:25:49
Säga vad man vill om Lindsay lohan och hennes privatliv, hennes sångröst osv. Men stil har hon iallafall!
-kolla bara in så het hon ser ut hära! =)

I just looove it! =)

Packat&Klart!

2009-01-14 @ 19:22:03

Denna klänning ser ut som ett gulligt litet paket om jag får säga det själv, ungefär så här skulle jag vilja att mina julklappar såg ut, en stooor rosa rosett runt om! =)

Hiss eller diss?
måste nog tyvärr säga diss, vad tycker ni? =)


"Lipstick Jungle"

2009-01-12 @ 20:18:46
Ni missar väl inte den nya serien Lipstick Jungle på 3:an klockan 21.00! Hade tänkt kolla in serien och se om det är något att se, förhoppningsvis är den det! Ser ut att vara en ganska bra serie, är nog typ som Desperate housewives, inte riktigt, men kan tänka mig att den är det! Såg dock att denna serie började sändas redan februari 2008 i USA, vi är inte liiite efter här i Sverige.. (A) 

hoppas, hoppas, hoppas att denna serie är bra! =)

Hetast på Golden Globe-09

2009-01-12 @ 19:28:48
Enligt mig så var helt klart Miley Cyrus och Hayden Panettiere dom två som bar snyggast klänning detta Golden Globe 2009, tyvärr så kunde man ju inte titta på detta själv eftersom det var klockan typ.. 3 inatt eller nå? Och jag kan säga att vid den tiden sov jag riktigt gott! (A) Har istället tittat hur alla kändisar såg ut på röda mattan, och där fanns både bra och dåliga outfits, här är iallafall dom jag tycker var snyggast!

Kan dock inte bestämma vilken av dessa klänningar som var snyggast, vilken tycker du? Det svarta som bärs av Hayden eller den vita som bärs av Miley?

Gymnasiet..

2009-01-12 @ 19:01:46
Strömbackaskolan (Piteås Gymnasium) ska besökas imorgon, klockan 12.10 om jag minns rätt.. Lite pirrigt är det faktiskt, vet inte riktigt varför, men det bara är det! Vi ska iallafall få gå och titta på två olika (frivilliga) linjer,och jag ska kolla in Media samt Hotell & Resturang. Media är ju det jag planerar att välja, och förhoppningsvis får eftersom jag inte riktigt har något andrahands val! Hotell & Resturang ska jag bara kolla in eftersom alla andra av mina vänner ska kolla in det, så hänkar ;)

Nääj, nu är det väl bäst att jag går och pluggar no (kemi -_- ) Fattar ingenting av det vi håller på med, och är hur orolig som helst över detta "nationella prov" i NO, första året dom har det nu, varför var jag tvungen att bli drabbad? (A)

I wish..

2009-01-12 @ 18:47:18
Jag önskar att det var sommar och 25 grader varmt just nu så man kunnde ha på sig något i denna stil..

Ruts skojrta - Forever21
Jeansshorts - Laredoute
Solglasögon - chique
Halsband - chique
Örhängen - Forever21
Hatt - Forever21
Armband - forever21
Skor - Nelly.com

Vårfärg på Gina..

2009-01-12 @ 17:11:43
Gina Tricots vårkläder (än så länge, kommer säkert fler!) är enligt mig hur läckra som helst! Färgerna är helt "amazing" Måste in på närmaste Gina affär så fort som möjligt och kolla om färgerna och modellerna är lika snygga som på hemsidan, jag är iallafall kär i hur många plagg som helst, och som sagt, Skitsnygga färger'!

Vilken färg tycker du är snyggst?
Själv kan jag inte bestämma mig!! (A)

Trollkarlens hemligheter

2009-01-12 @ 17:04:13
Ni missade väl inte det igår klockan nio på femman? Hur kul som helst, har alltid undrad över trolleritricks.. och nu har jag fått svar på en hel del av dom! Dock så var tricken ganska långsökta, vem kommer ens på dom? Dom flesta tricken slutade iallafall med att det var ett hål i backen eller liknande (A)

På tal om..

2009-01-11 @ 16:47:57
Ja, om ni kommer ihåg så gjorde jag ju två nyårslöften detta år, det ena var att börja träna och det andra var att sluta äta godis på vardagarna! Och imorgon börjar jag ;)

Godiset
-Det kommer bli såhära; Jag får bara äta godis på fredag, lördag och söndag. Men dom första veckorna får jag äta något gott EN endaste vardag (för att göra det lite lättare såhär i början)

Träningen
-Ska börja lite lätt, ska köra "Mari Winsor Pilates - 20 Minute Workout" två gånger i veckan. Sedan så önskar jag mig ett årskort på badhuset så jag kan börja simma typ 1-2 gånger i veckan. Sedan ska jag också börja promenera/springa hade jag tänkt, men nu när det är vinter vågar jag inte vara ute så sent, och har inte tid på morgonen. Så det blir såhär; Jag får gå hem från skolan iallafall 3 gånger i veckan. Sedan ska jag försöka balansera alla dessa saker och göra något slags "tränings-schema" till mig själv.

-Som ni ser så är det inte så jobbiga saker jag tänkt göra. Men måste nog säga att träningen blir en mycket större utmaning än godislöftet. Speciellt eftersom jag inte har någon kondis alls!

triss på gina..

2009-01-10 @ 20:36:25

Jag bara älskar Gina Tricots nya linne "Nelly tank top"
Hur söt som helst, och hur billig som helst, frågar är, vilken av dessa tre mönster är snyggast? Randigt, Leopard eller mönster på sidan!
-Vad tycker du?

Själv tycker jag nog den randiga.. eller möjligtvis den gråa!


Pimp your ears..

2009-01-10 @ 20:31:47
Bara älskar dessa örhängen från Ur&penn!
+ dom är ju på halva priset,!

Eller vad tycker ni? Söta va? ;)

"Peace"

2009-01-10 @ 19:36:34
Något som jag tycker är hur hett och snyggt som helst ju nu är dessa "peace" halsband! Dom är så himla snygga alltså!! Nästa gång jag drar åt stan ska jag leta på varenda smyckesaffär, och om jag inte hittar något kanske jag ska beställa någon av dessa godbitar? ;)

från Asos & Chique

Walk in..

2009-01-10 @ 19:28:27
Vilken tjej drömmer inte om att ha en egen "walk-in" garderob fullproppat med snygga kläder, väskor, accessoarer, skor m.m. Det kan jag iallafall säga att jag gör! Harregud vad roligt det skulle vara alltså, typ en garderob lika stort som mitt rum (A) Inte för att min rum är så stort men, ändå! Neej, det är nog vad jag önskar mig i födelsedags present. En "walk-in" garderob och ett eget badrum! Inte så troligt att någonting av det kommer hända men man kan ju alltid önska! =)

Lockar & Volym..

2009-01-10 @ 19:06:04

Har ni sett 90210 någon gång? Om ni har det kan ni iallafall inte ha missat Annies skitsnygga "svall"! Hur snyggt hår som helst har denna brud! Jag är så himla avis! Skitsnygga lockar, helrätt volym, precis som jag vill ha det! +Jag älskar brunt hår, men vågar dock inte färga mitt eget eftersom jag är så rädd att min naturliga hårfärg ska förstöras.


"Ååå.."

2009-01-09 @ 22:44:46
Gud vad jag älskar min katt alltså,(älskar ju alla mina katter, men ändå)
Min ena katt, den yngsta som heter Maxie, hon älskar verkligen mig, hon sover med mig varenda natt och kommer alltid och lägger sig i mitt knä när jag sitter på datorn! Så himla mysigt. Trots att hon är ganska jobbig att ha mitt i ansiktet när jag försöker sova, men det är hon värd!
- Hon är dock en ganska rolig katt, eftersom hon aldrig blir stor! Hon är mer än 1 och ett halvt år gammal men ser ändå ut som en kattunge! Lika liten som en (A)

Här är hon i och för sig kattunge, men älskar denna bild!
Dock så är bilden väldigt dålig, tagen med min gamla mobil som hade en skit dålig kamera, men man ser ju iallafall!

Lets dance, get on the floor...

2009-01-09 @ 22:38:47

Ni missade väl inte lets dance tidigare? Det kan jag ju säga att jag gjorde! (A) Såg lite grann av slutet, hann se Lalila Bagge och dom som var efter henne.. Ärligt talat så gillar jag ju inte riktigt den serien, men det kanske är för att jag själv inte kan dansa så har ingen aning om dom gör det bra eller dåligt! Som idol.. vem som sjunger dåligt och vem som sjunger bra, det hör man ju!! Jag tycker det är jätte kul att sitta och kommentera alla och säga vad man tycker, men med lets dance så har man ju ingen aning!

Vem hejjar du på då?
Jag måste nog säga Lalia, jag tycker hon är så himla skön!


"cruella de-ville"

2009-01-09 @ 22:30:21
Denna klänning från Gina påminner mig verkligen om Cruella De-ville xD Och det är ingen possitiv sak precis... hehe,

Sista nu!

2009-01-08 @ 18:21:28
Man brukar ju få en hel del godis i julklapp (chokladaskar och sånt)
Och nu ska jag "äntligen" öppna min sista, vilket är en noblesse ask! Jag bara älskar denna choklad, kan aldrig få nog av den!! Fick två styckna i julklapp ("plain" och mint), tillsammans med en paradisask samt några klubbor, tycker ändå mitt godis räckt ganska länge!
Har ni kvar nå godis sen i julas? ;)

90210

2009-01-08 @ 17:06:25
Någon som har fastnat för denna serie?
-Det har iallafall jag gjort! Den är ju så himla bra alltså!! Jag älskar den minst lika mycket som Gossip Girl och OTH m.fl. Fast då har jag ju det problemet att jag inte har tv400 så jag måste vara lite olaglig dära (A) Nej, jag är iallafall helst fast vid den serien, om du älskar Gossip Girl, OC, OTH och sådana serier är denna serie helt klart något du borde kolla in! Den är lite som en blandning av alla tre serier skulle man kunna säga..

Detta är alltså nyinspelningen av serien "beverly Hills"

Snyggt! =)

2009-01-08 @ 17:00:00

Ja (som btw är i stort behov av en klippning) har suttit och kollat runt på olika frisyrer. Vill nämligen helst ha en bild med mig till frisören så jag kan säga att "ungefär så här vill jag ha". Jag tycker det blir lättast att göra så. Och jag tror jag har hittat en snygg "lugg", fast är inte säker på om jag vill ha så.. (A) Vad tycker ni om denna bild? Minns dock inte namnet på kändisen, haha!


Min favorit är..

2009-01-07 @ 18:26:23
Jag har egentligen inte testat så många olika foundations eftersom jag köper som alltid samma saker, ja jag vet, ganska tråkigt men jag är så rädd att det ska vara dåligt åsså har jag slösat pengar på det oså xD Men av dom jag faktiskt testat så måste jag säga att Lumenes är den bästa! =) Den hur hur "lätt" som helst och matchar (min iallafall) hudfärg perfekt! Den är också väldigt bra för er som har väldigt ljus hy nu när det är vinter! Jag tillexempel ser nästan ut som ett spöke under vintern

+ Den är inte så dyr, drygt en hundring på Åhlens! =)

Luleå imorgon (A)

2009-01-06 @ 22:11:18
Imorgon är det Luleå som gäller för mig och Elin. Vi far tidigt på morgonen så vi har gott om tid på oss. Bussen gick klockan halv 10 om jag minns rätt. Ska bli hur mysigt som helst ;) Vi kommer dock inte hem förns sent på dagen så det lär inte bli så många inlägg imorgon. Men något inlägg ska jag allt klämma in!
Vi får se också om jag ska köpa en sån här dream matte mousse, det lutar som åt det håller.. fick ju dessutom en hundring av mamma, hundringen ska i och för sig gå till mat och bussresan, men då slipper jag iallfall betala det själv, så det blir ju som en hundring över! =)
Vad ska ni ha för er imorgon, någon som börjar om skolan redan då? xD

Elvital anti-breakage

2009-01-06 @ 16:28:44
Fick nyss detta schampo&balsam av mamma! Har velat testa det länge men har aldrig orkat köpa det. Efter 10 tvättar så ska ju håret bli mindre risigt, men det är inte säkert att det funkar på mitt hår eftersom det är "in big need" av en klippning! Det var typ ett halvår sedan jag klippte håret senast och det börjar verkligen synas (A)

Dream Matte Mousse

2009-01-06 @ 13:36:57

Denna produkt verkar så himla bra, men har faktiskt aldrig testar den! Nu är den dessutom på extrapris på HM så funderar på att köpa den, är det någon som har testat? Är den så bra som den verkar? Skriv gärna vad ni tycker om den! =)


13 going on 30

2009-01-05 @ 23:15:40

Satt just och kollade på denna film, den är såååå braa! =)
Har sett den hur många gånger som helst men skrattar ändå lika gott nu som första gången. Har ni inte sett den än så är det definitivt en film ni borde se!


Jag blir allvarligt talat galen!!

2009-01-05 @ 20:58:41

Jag blir seriöst galen på allt katthår som flyger runt här hemma, man kan ju inte lämna huset utan att måsta "rolla" sig själv! + Det är extra svårt för mig eftersom våra katter är svart&vita så det spelar ingen roll vilken färg man har på kläderna, håren lyser i ögonen iallafall, haha xD Nu löser dom dessutom extra mycket hår! (vet inte riktigt varför?) Ibland önskar man verkligen att det var nakenkatter vi ägde, thihi. Nej skämta bara (A)


Dagens låt!

2009-01-05 @ 11:00:38
Är helt klart Chris Daughtry - Over you
Denna låt nötte jag hela hösten och kan knappt sluta lyssna på den, vaknade upp imorse och vad "sugen" på den.. och är det än (A) Så himla bra låt alltså!!
 
Titta här, lyrics och allt ;D

Wildchild!

2009-01-04 @ 22:39:53
Hittade ingen film i hyllan så jag letade igenom brorsans dator istället och lyckades hitta en film som såg helt okej ut! Och det var den! Var kanske ingen 10:a men helt klart en 6:a ! =) Sevärd är den iallafall! ;D

hehe lyckades visst hitta en bild på tyska eller nåe? xD

Känner mig som en stoppad kalkon..

2009-01-04 @ 17:28:49

Nu sitter jag här i soffan och känner mig som en stoppad kalkon! Har ätit så himla mycket och är fortfarande inte klar, efterrätten ställdes nämligen just på bordet! Man får dessutom hela tiden höra "Ska du inte ta lite mer?" haha så jäkla irriterande, tror dom aldrig att man är mätt eller? haha, jaa.. jag ska nog äta lite efterrätt, vem kan motså en smarrig bit prinsesstårta? Inte jag iallafall! Tänkte äta fruktsallad ikväll men det lär ju inte hända!
Ser ut som att det blir en shoppingrunda i Luleå på Onsdag, Elin ringde nämligen och frågade om jag hade lust att följa. Och vem kan tacka nej?
Nej, nu ska jag dra ögonen från datorn och äta lite efterrätt, sedan får jag börja tjata om att åka hem, haha, gud vad trevklig jag låter? NOT =)


Jennifer Aniston

2009-01-04 @ 12:44:36

Ser jag namnet "jennifer Aniston" på en film så tänker jag genast, "Jaa, hon är med, då är det en bra film" För hon har seriöst nästan bara gjort bra filmer! Ryktet går, Bruce den allsmäktige, och så kom polly, osv! + att hon har en hel del nya filmer på ge som jag knappt kan vänta på att få se!!


Gör träningen roligare!

2009-01-04 @ 12:27:51

Träning kanske inte är det roligaste man kan göra, men ett sätt att göra det roligare är ju alltid att införskaffa sig några snygga träningskläder. Visst är väl inte det viktiga att man är snygg när man tränar men det gör faktiskt träningen så mycket roligare! En till sak man kan göra är ju att proppa musikspelaren man har (mp3,mobil) med en massa bra musik som man kan lyssna på under sitt träningspass!
Ta helt enkelt lärdom av Fergie ;)
Kolla vad cool hon ser ut under sina träningspass!

Jag ska verkligen göra mitt bästa att
försöka följa mina egna tips,
JAG SKA BÖRJA TRÄNA!! =)


A&MK-Olsen

2009-01-04 @ 11:07:52

Snyggare människa än Ashley&Mary-kate Olsen är seriöst svårt att hitta, dom är så himla vackra alltså! Det är något med deras utseende jag bara älskar! Kanske är det deras stora uttrycksfulla ögon? Eller deras gulliga små näsor, kanske deras putiga små läppar? Eller så kanske det helt enkelt är en blandning av alltihopa!

Vackra, eller hur!! ;)


Stilsäker mamma ;)

2009-01-03 @ 22:03:20
Kan man iallafall kalla Nicole Richie!
Jag älskar hela den här outfiten! Vill bara slita av henne kläderna och lägga in dom i min garderob! Får nog köra en "Copy" av den.. när jag tänker efter har jag nog en liknande kofta lång in i garderoben, hmm..

HP ;)

2009-01-03 @ 13:07:19
Ojojoj, känner mig verkligen som världens loodis (A)
Har suttit hela morgonen framför TV;n och spelat Harry Potter. Och harregud vad jag har svurit xD Jag blir bara så himla sur när det inte går som jag har tänkt mig! hahaha .. jaja ska nog fortsätta spela mitt HP.. kommer med uppdateringar senare idag..
vi hörs! // Sofia

Joe Sombody..

2009-01-02 @ 21:37:44
Satt just och såg en film som hette "Joe Somebody", var och grävde bland alla gamla filmer vi har och hittade den. Den var faktiskt helt okej. Bättre filmer har man väl sett men ändå! =)

Over her dead body-resultat

2009-01-02 @ 17:07:57
Haha, detta var verkligen en film att skratta sig igenom! Seriöst, den var verkliiigen rolig! Det var faktiskt ett bra tag sedan jag såg en så här bra film, men då tittar jag ju inte så ofta på film heller men ändå! Denna film är helt klart sevärd!

Äntligeeen!! =D

2009-01-02 @ 17:05:39
Jag säger bara det.
ÄNTLIGEN!
äntligen har jag hittat dessa uggs som jag letat efter så länge! Men dom har ju aldrig funnits i rätt storlek, och nu äntligen fanns som i storlek 37! Och det bästa var ju att dom bara kostade 299kr! Jag är verkligen nöjd med detta köp (A) Det blev även en kofta från Stadium, en svart/grå randig.. jätte snygg för ynka 99kr! =)



Over her dead body!

2009-01-01 @ 19:52:25
Ska snart gå och hämta lite snacks och sätte mig framför TV;n och se filmen "Over her dead body" med bland anndra Eva longoria (parker). Skriver sen omdöme om den! =)
Jag tror den är bra, Trailern såg iallafall bra ut!

Vänner-maraton ;D

2009-01-01 @ 14:41:04
Ni missar väl inte vänner-maraton på TV idag? ;) Har suttit hur länge som helst och bara stirrat in i Tv;n! Dom är ju så himla roliga dom där vännerna (A) Såg i tidningen, har tydligen varit sen typ klockan 9 och ska inte sluta förns halv 7 om jag minns rätt !! Så än är det inte försent ;D

Dagens låt-tips!

2009-01-01 @ 11:27:32

NEYO - So sick
OMG., jag bara älskar denna låt.. hur fin som helst!
Har du inte hört den? Lyssna här!! =)


Gifted ?

2009-01-01 @ 11:23:33
Snacka om att min kompis Elin är Gifted! =D
Hon är verkligen KUNG på att rita, jag vet ingen som ritar bättre än henne..
kolla här; 

Snygg va?
 

RSS 2.0