The sun is shining..

2009-05-31 @ 15:46:51

Idag var helt klar varmaste dagen på hela året. 27 grader i skuggan och strålade sol. Jag känner mig trött, slö och hängig, vilket kanske beror på att jag har förbaskat ont i svanskotan. Måste ha gjort något riktigt dåligt, för jag kunde knappt sova inatt! Förhoppningsvis går smärtan över snabbt! x)

Sry för dålig uppdatering though. HAr haft alldeles för mycket att göra, och ärligt talat har inte lusten funnits, så vi får hoppas att den snart kommer tillbaka....


Ellenor är Robinson 2009!

2009-05-30 @ 23:19:53
Verkligen otippat om ni frågar mig, men tyckte ändå på något sätt att hon förtjänade det. Jarmo var väl egentligen den enda riktiga överlevaren, men han är säkert glad ända...

Jag har faktiskt varit väldigt duktig på att följa serien iår. Vanligtvis blir det att jag skippar serier som Robinson, lets dance, Talang osv, men fastnade verkligen för Robinson! Precis som jag fastnade för Idol i höstas. Har verkligen blivit en dockhussåpe nörd, om det ens finns ett ord som heter så? thihi

Tycker ni det var rätt eller fel att Ellenor vann? ;)

Bild lånad från Tv4´s hemsida...

Shop by outfit!

2009-05-30 @ 18:22:48
Kollar man på forever21´s hemsida kan man se fliken "shop by outfit", och ärligt talat tycker jag vem/vilka det nu är som stylar dessa outfits är grymt duktig. Känner att jag skulle vilja göra som Bruce i "Bruce den allsmäktige", och bara byta outfit med skyltdockan!

Här är några av mina favoriter, men självklart finns det många fler snygga outfits. Finns även några outfits för killar som jag tycker är grymt snygga, så grabbs, kolla in forever21´s shop bu outfit ni också! Ingen har kanske råd eller ork att beställa från Forever21 eftersom man får en fet tull & frak avgift, men man kan ju alltid på lite inspiration! :)

Vem vinner Robinson 2009?

2009-05-30 @ 12:46:18

Idag är det äntligen final av Robinson 2009. Vem vinner och vem försvinner? Enligt mig var finalisterna ganska otippade. Trodde helt klart att finalen skulle bestå av fler killar än tjejer, men snacka om girlpower! Tråkigt bara att Erik åkte ut förra veckan, eftersom jag hejade på honom x)

Hörde förresten att Eriks dator hade blivit stulen, och tydligen så är det över hela internet vem som vann Robinson, men jag vågar inte gå och titta om det är sant, för då ser jag ju vem vinnaren är, och då blir det inte lika roligt att se ikväll!

Hoppas iallafall att Jarmo vinner, han är verkligen värd det! Fast lite kul hade det varit ändå om Ellenor vann, tycker ni inte det? Snacka om oväntat! Trodde inte ens hon skulle ta sig till final...

Vem tror du vinner Robinson 2009? :)


Fördelen med en bärbar...

2009-05-29 @ 23:12:43

Låg nyss i sängen och såg filmen 17 again. Har hittat en superbra hemsida där man gratis kan se hur många filmer som helst. Kvallan kanske inte är den bästa, men sak samma. Är inte den som bryr sig så mycket om kvallan om man säger så.

Känner dessutom att jag är jäkligt less, men jag vet inte riktigt på vad? Skolan kanske? Får bara hoppas på de där super vädret de har lovat till helgen, runt 25 grader hade inte suttit dåligt alls!

Vill bara ge en superstor puss till alla er som fortfarande läser och kommenterar min blogg. Kan knappt minnas sist jag gick igenom och svarade på ALLA kommentarer, och ändå har jag ett helt okej besökarantal (enligt mig iallafall!)

www.watch-movies-links.net/ - superbra hemsida med massor av gratis filmer! :)


Red is my new color

2009-05-29 @ 16:53:02

Tänkte slänga in dagens outfit innan jag sätter mig framför Tv;n. Brukar ju oftast bli så att man knappt kan dra sig från Tv;n när man väl satt sig, så för säkerhets skull lägger jag upp den nu.

Mitt hår blev så miffat så jag var tvungen att klippa bort det från bilden, thahah :)

Tröja - Secound hand
Leggings - Gina Tricot
Jacka - Cubus
Skor - Dinsko


Slitna jeans, okej!

2009-05-29 @ 15:25:56
Slitna jeans är utan tvekan ett måste iår, men hur slitna får de vara innan det blir en flopp? Personligen har jag aldrig gillat slitna jeans förs nu, men har fortfarande svårt att förstå hur man kan tycka det är snyggt när hela byxorna är ett endaste hål om man säger så. Tycker också det är lite små tråkigt när det bara är ett eller två hål, så därför tycker jag lagomt slitna jeans är det bästa!

Vad tycker du? Ska de vara så lite hål som möjligt, några här och där, eller hål överallt? :)

Från vänster, bikbok, Gina tricot, gina tricot....

Fashion against aids!

2009-05-28 @ 20:37:41

" Fashion against Aids" har ju, som vi alla vet, dragit igång igen. Samtidigt som man stödjer aids, får man en snygg tröja designad av en världskänd person, kanske till och med ens idol?

Minns att jag tyckte linjen var lite tråkig förra året, men iår är den ju super cool! Body;sarna är ju hur fräna som helst, synd bara att Katy Perrys redan är slut såld, annars hade den nog fått bli hemklickad. Funderar på den andra bodyn, men vi får se.

Tycker dessutom tröjorna för killar är väldigt tuffa också. Den från Yoko Ono, men text på en massa olika språk tycker jag är extra häftig! Ett par svarta leggings till det och man är "ready to go" :)

Här är några av mina favoriter...

...vilken är din favorit?


Jag har blå ögon jag! :)

2009-05-28 @ 18:58:14
Något som är riktigt härligt att göra när man kommer hem från skolan, är att sätta upp håret i världens "lilla-my" knut, ta på sig några riktigt sköna kläder och bara sätta sig framför Tv;n. Tyvärr fick jag inte riktigt göra det idag, men nästan...

Drog på mig pyjamas och satte upp håret, men något Tv tittande lär det inte bli! Jag drunknar snart i läxor och pluggning inför prov! Ska väl inte klaga, för jag vet att det finns de som har mycker mer, men ändå :)

Blir lite ego bilder innan jag hoppar in i duschen, för att sedan plugga och direkt efter det se ett par avsnitt desperate housewives. Tycker mina ögon blev ganska vackra på bilden nedan faktiskt. Ännu vackrare hade det varit om jag hade haft lite mascara också, men detta funkar också! :)

Visste ni att Mary-kate & Ashley designar skor?

2009-05-28 @ 17:43:55

Har ni sett Mary-Kate & Ashley Olsen´s nya sko kollektion? Massa underbara skor till alldeles för höga priser, men är man känd och framgångsrik som de båda systrarna är lär skorna gå åt iallafall. Hade de kostat si sidär, 2000kr mindre, hade jag gärna köpt ett par, för de är verkligen fina!

Jag såg att tvillingarna var på Oprah igår där de huvudsakligen skulle prata om deras nya bok "Influence", men det blev en hel del om deras klädlinje också. De nämde bland annat att ifall en av dem inte gillar plagget, eller vad det nu är de har designat, så slänger dom bara bort det och gör något både gillar! x)

Deras linje kallas "elizabeth & James utifall ni inte visste det, och skorna nedan kostar allt från 295-325 dollar, vilket motsvarar ungefär 2500-3000 svenska kronor.

Här, kan ni se resten av kolloktionen, eller iallafall de som finns i affär än så länge! :)


Bad day?

2009-05-28 @ 16:42:33
Har haft en så himla dålig dag idag! Eller ja, slutet av dagen var iallafall helt värdelös. Allting började med att vi skulle ha orientering, och jag tror ingen vet hur dålig jag är på det, och hur mycket jag faktiskt hatar att göra det!

För det första måste jag cykla hur långt som helst för att komma till skogen där vi ska orientera, och sedan måste jag cykla tillbaka till skolan för att ha en sista lektion. Allra värst var väl att det började dugg regna när jag var mitt i skogen utan någon kontakt med omvärlden, haha...

Känner ändå nu att humöret är påväg uppåt igen. Vädret har blivit bättre, och snart ska jag få inta den härliga skapelsen som vi kallar dusch, och efter det kör jag nog på hårinpackning, och kanske lite BUS. Vad snart två veckor sen jag använde det, så ingenting av färgen är kvar längre x)

Är ju så töntig att jag tycker det är roligt med webcam, så satt och lekta lite grann framför den, och ja, här är väl "resultatet", man kan kalla det så....

Lite små fula bilder, men so what! Bjuder mer än gärna på mig själv :)

Lika, men ändå så olika...

2009-05-27 @ 20:27:53
Har suktat efter denna tröja så himla länge nu känns det som, och aldrig blir det av att jag köper den. Vet inte hur länge sen det var jag först bloggade om den, fast så i en annan färg om jag minns rätt. Fan att man aldrig kan ta tummen ur och köpa saker man verkligen vill ha! :)

Har dock lite problem att välja färg nu, men antar att det ordnar sig när jag väl står där (säkert flera veckor från idag), och ska köpa mig en. Är lite sugen på den med flera olika färger, men både den röda och den rosa lockar lika mycket! Får hoppas att de kommer på rea snart så jag kan köpa allihopa! Haha :)

Ser ju nästan ut som fyra olika tröjor! Eller ja, de två nedre var väl ganska lika, men hur som helst, vilken tycker du är snyggast?

Babyliss icurl...

2009-05-27 @ 17:33:39
Jag är så himla nyfiken på den där platt & lock tången dom gör reklam för på Tv nu, är inte ni det? "Vackra lockar efter bara ett drag", är vad de säger, och är vad jag hoppas! Tänk så lätt det skulle vara att bara dra tången genom håret, och "tada", så har man vackra och fylliga lockar. Mycket enklare än den klassiska locktången då man måste rulla, vänta, och sedan försiktigt rulla tillbaka.

Synd bara att tången kostar runt 700kr, annars hade jag klart köpt den, nu får jag istället önska mig den i julklapp! För 700kr lär jag inte spara för att kunna köpa en locktång.

Älskar Hilary´s hår! Lika snyggt platt som rakt, och eftersom locktången också är en plattång, så är det ju superbra! Tycker förresten färgen Hilary har på den vänstra bilden (alltså när hon har platt hår), är så himla fin! När löshåret är borta ska jag helt klart satsa på en liknande färg :)

Är det någon som testat denna tång än? Ni får gärna säga vad ni tyckte om den isåfall! :)

I love SOLO :)

2009-05-27 @ 15:36:24
Blev en ny tröja när jag följde mamma på secound hand idag. 15kr för en röd-randig oversize tröja, tycker det var rätt bra kurs, håller ni inte med?
 
Blev en ny SOLO också, har verkligen börjat gilla den tidningen, så himla mycket inspiration! Dessutom får man med en liten present också, vilket alltid är lite extra roligt. Denna gång var det två kajalpennor, en i svart och en i guld.

Katten kunde inte stoppas, hon skulle vara med på bild! Haha, på nedre bilden får ni se en del av min katt, eller ja, en av dem! :)

Somewhere over the rainbow...

2009-05-27 @ 14:01:30
Usch vilket tråkigt väder vi haft idag! Kallt, molnigt och regningt, kan det bli sämre väder än så? Jo, det kunde ha snöat och blåst orkan ute också, så liite tur hade vi allt! Haha...

Känner att det börjar gå sämre och sämre för mig att ta mig upp på morgonen. Imorse låg jag nästan en timma och drog mig innan jag orkade kliva upp! Någon som har samma problem?

Här är iallafall dagens outfit. Jag vet att t-shirten ser svart randig ut på bilden, men den är faktiskt mörk blå. Antagligen har det något med kameran att göra, stör mig verkligen på att blixten ändrar så mycket färger! Kommer bli härligt under sommaren när man kan vara ute och ta korten jämt... :)

Skor - Team Sportia (utnötta och gamla, precis som det ska vara :)
Jacka - Cubus
T-shirt - Secound hand (Gina Tricot)
Kofta - Lindex
Jeansleggings - Gina Tricot

Barnen ska börja tidigt...

2009-05-26 @ 19:36:55
Snacka om att barnen ska börja tidigt med modet! Kolla bara in dessa gladiator sandaler för småbarn från Hm´s barn kollektion. Visst är de snygga, och hade jag haft barn hade jag säkert köpt dem, men ändå, haha! Lite komiskt är det ändå...

Jämförde dem med ett par som nästan är identiska från Ellos, så vid detta tillfälle säger jag bara fan. Fan att skorna från Hm bara fanns upp till storlek 31 :)

Var allt värd lite shopping...

2009-05-26 @ 18:25:11
Känns som att det var evigheter sedan jag shoppade sist! Kanske inte evigheter, men ett bra tag iallafall, vilket säkert inte är så länge för många andra, men ändå! :)

Blev iallafall en ny bikini från Cubus, samt ett par snygga slitna shorts från samma affär. Blev riktigt glad när jag hittade både shortsen och bikinin, har nämligen letat hur länge som helst känns det som! Måste dock få klaga lite grann på skillnaden på storlekarna, jag menar, jag fick ta tre olika storlekar på tre olika plagg, lite konstigt, men ingen fara egentligen.

(Allt är från Cubus)
Jeansshorts - 199kr
Bikini - 79kr/del

UCLA-tröjan kom fram...

2009-05-26 @ 15:47:57

Försov mig aningen idag, men fick ändå inga större problem med att hinna till skolan. Anledningen till det är väl att jag vanligtvis går upp klockan 7 för att ha gott om tid på mig tills skolan börjar halv 9, men idag klev jag inte upp förns kvart i åtta, så lite stressigt blev det.

Så här fick jag se ut denna halv stressiga dag. En mysig UCLA-tröja och ett par ljusa jeans som ger outfiten lite mer sommar känsla. Älskar verkligen ljusa jeans! De livar ju upp hela outfiten, eller hur? Får nog ta och köpa mig ett till par, har ändå bara två, thihi :)

UCLA - Bikbok
Jeans - Bikbok


übersöta skor!

2009-05-25 @ 19:24:56

Tycker dessa skor från Melba.se är grymt söta. Vita, bruna eller svarta, spelar ingen roll alls, alla är liksom lika snygga! Tänk er denna sko tillsammans med ett par slitna jeansshorts och en lite oversize;ad tisha! :)

Såg däremot på deras mått-tabell, att deras 39;a (vilket är den största storleken), är ungefär lika stor som en stor 37;a, eller en liten 38;a. Känns som att denna hemsida bara är för "små-fotade" människor, när de dessutom lägger ut en storlek 35, som är ungefär lika stor som en 34;a.

Tråkigt för alla oss som har större storlek än små 38;or. Själv brukar jag ligga och vingla mellan storlek 38 & 39, och därför lär jag inte kunna få på mig deras trånga 39;a, som är mindre än en vanlig 38;a!

Åsido allt negativt nu, skorna är ju ändå väldigt snygga, och alla tjejer med mindre fötter får ha denna hemsida för sig själva! Tänk så tråkigt för alla tjejer som måste gå på barnavdelningen bara för att de inte hittar skor i storlek 35 osv! :)


The best of Kate Moss

2009-05-25 @ 17:15:16

Kate Moss är som vi alla vet, inte bara en duktig supermodell, utan även en talangfull desginer. Kläderna hon desginar för Topshop är helt otroliga, eller hur?

Kläderna är egentligen inte särskillt dyra heller med tanke på att ett så pass känt namn står för kläderna. Lite dyrt för min ekonomi kanske, men för någon annans är kanske inte 300kr särskillt dyrt för en riktigt snygg topp.

Här är några av mina favoriter från Kates kollektion för Topshop...

Är helt förälskad i linnet med massa hjärtan, älskar knapparna, och jag slår vad om att den sitter hur fint som helst, samtidigt som den troligtvis är riktigt skön! :)


That´s a True match! ;)

2009-05-25 @ 12:57:21
En foundation jag varit grymt sugen på att testa, är True match minerals. Puder som täcker som en foundation, kan de bli bättre? Själv använder jag aldrig någon kletig foundation längre, bara lätt puder, men "the downside" med det, är ju att finnarna ändå kikar fram ibland.

Är det någon som har testat är jag väldigt nyfiken på att höra vad ni tycker om den. Vet att den inte är sådär jätte dyr, runt 150kr på diverse affärer :)

Beach -09

2009-05-24 @ 21:28:23
Fara till stranden handlar ju faktiskt inte bara om att bada, eller hur? Man kan sola, äta, mysa, kolla in grabbar, och mycket, mycket mer! Eftersom det faktiskt inte bara handlar om att bada, så är det ju självklart att man måste klä sig lite snyggt också, men inte på ett ansträngade sätt om man säger så. Det ska liksom se ut som att man bara slängt på sig någonting, fast man egentligen tänkt igenom det hela väldigt noga.

För det första är det viktigt att ha en bra bikiniöverdel, som är lätt att sola i. Sen så är ju en av sommarens stora trender baddräkter, och sola i det kan man ju inte, då därför kan man bra gärna använda baddräkten som en vanlig tröja till ett par slitna jeansshorts.

Andra saker som är riktigt bra, och hett att ha på stranden, är en solhatt, en oversize;ad tisha, en ordentlig väska att ha med sig mat, tidningar och annat roligt i, och självklart ett par snygga sandaler. Accessoarer är inte heller helt fel, speciellt inte om man tänkt göra något annan än att bada :)

Här är lite grejer jag tycker är nödvändigt denna sommar på beacen! ;)
Bikiniöverdel, baddräkt, väska, hatt & armband - Hm
T-shirt - Kappahl (herr)
Shorts - Topshop
Sko - Nelly.com

Glömde du att titta?

2009-05-24 @ 17:40:33

När man tittar efter examens kläder, eller kläder i huvud taget, så tänker man (eller jag iallafall) inte så ofta på att titta in på affärerna Lindex och Kappahl. Av någon anledning har jag fått den uppfattningen att de inte säljer några snygga kläder, utan bara tantkläder, men det stämmer ju inte!

Har ni fortfarande inte hittat examensklänning, eller kanske bara letar efter en fräsh sommar klänning, kanske någon av dessa klänningar är något? Lär ju inte vara så många andra som har en likadan, eftersom de flesta köpt från Gina Tricot eller någon annan "inne-affär". Dessutom är priserna riktigt bra också :)

Eftersom jag anser att examensklänningar inte måste vara vita, tog jag också med en hel del färgglada, vilket dessutom gör klänningarna mer användbara på vardagen....


Funny little world

2009-05-23 @ 19:16:43

De senaste dagarna har jag varit helt beroende av Alexander Rybaks låt "fairytale". Har gått runt och nynnat på den, spelat den på youtube, pratat med allt och alla om den osv, så ni kan ju gissa om jag blev glad när jag såg att Alexander släppt en ny låt! :)

Funny little world heter låten, och den är nära intill lika bra som vinnar låten. Hoppas bara på en video till låten också. Allt för att få se lite mer av Alexander! Låter som värsta fan;et, eller hur? Men har alltid varit lite svag för söta ryssar! :) thihi


Hoppas bara inte texten stämmer in på verkligenheten, för isåfall är det kört för alla oss tjejer som gärna hade velat dejta sötingen x)

Diskreta tatueringar är de bästa! :)

2009-05-23 @ 16:47:58

Diskreta tatueringar är något jag tycker är väldigt snyggt, men när man börjar ösa och kroppen nästan är helt full med olika tatueringar tycker jag inte att det är särskillt vackert.

vid fotleden eller handleden tycker jag helt klart är snyggast. Speciella datum, namn eller bara något gulligt litet "smycke" är nog vad jag tycker bäst om.

Vad tycker du om tatueringar? Har du någon, eller har du tänkt skaffa? Vars är det snyggast, och vilka mönster/figurer/texter är snyggast? :)

Älskar verkligen de här tatueringarna! Nicoles fotled som är klädd med ett permanent smycke, Evas handled med romerska siffror, och Elinas arm med en häftig rysk text. Snyggt! :)


Häftiga, eller bara konstiga?

2009-05-23 @ 14:28:00

När jag såg dessa leggings från Indiska fick jag mig ett gott skratt. Tycker de ser hur knasiga ut som helst om jag ska vara ärligt! Sak samma om "Manish Arora" har designat dem. Själv vet jag inte ens vem det är, men antar att det är därför priset är så pass högt som det är.

Vad säger ni, skulle ni betala nästan 800kr för att få de här leggingsen? Frågan är om jag skulle ta betalt bara för att ha på mig dem? 

Hiss eller diss? :)

(Nu blev det åska också, så vi får se när jag kommer mig in på daatorn nästa gng)


Enkelt och snyggt...

2009-05-22 @ 22:01:29
Tycker faktiskt detta linne är riktigt snyggt. Enkelt, men ändå väldigt snyggt. Är inte säker på om knapparna är äkta, eller om det bara är paljetter de sättit dit, men snyggt är det iallafall!

Tänk er den vita tillsammans med ett par svarta leggings och lite häftiga accessoarer, hur snyggt som helst! :)

Några låtar sitter allt kvar...

2009-05-22 @ 10:34:04

Ärligt talat så tyckte jag ingen låt var särskillt bra under eurovision, men nu i efter hand har jag kommit på mig själv med att lyssna på flera av de olika ländernas bidrag!

Här är de låtar som jag faktiskte var riktigt bra....

Högst upp på min lista är självklart norske Alexander, älskar verkligen låten! :)


Sen så var det något med Rumäniens bidrag jag verkligen fastnade för....

Azerbaijan var klart en av favoriterna...
 
Andra låtar jag fastnat för är, Grekland, AlbanienStorbritanien

Är det några bidrag ni fastnat för? Isåfall vilka? :)

Naturligt för håret

2009-05-21 @ 21:06:43

Jag och mamma satt och pratade om det här för någon dag sedan, om hur öl och andra konstiga saker ska vara bra för håret. Vi kom fram med en massa olika varor som skulle kunna vara bra för håret, kollade upp dem på internet, och såg att sakerna faktiskt används och sägs vara bra!

Har inte själv testat några av dessa saker, men känner mig sugen på att göra det nu! :)

Öl - Ska göra håret mjukare
Honung - Återfuktar och ger glans
Äggula - gör håret mjukt och fylligt
Regnvatten - Ska fungera ungefär som ett balsam
Olivolja - Gör håret mindre torrt
Ricinolja - Hjälper mot kluvna hårtoppar, samt ger håret ett slags "skydd"


Think greeek!

2009-05-21 @ 20:03:38

Gladiatorsandaler, guld och ett snyggt hårband kan ju verkligen kallas några av årets stora trender, men har ni tänkt på att alla dessa saker enkelt kan sammankopplas med Grekland?

I denna outfit skulle man se ut som en riktig grekisk gudinna. Mer vardagligt blir det självklart om man använder sakerna var för dig, eller möjligtvis i par :)

Armband, halsband & örhängen - Forever21
Skor, väska & hårband - Asos
Klänning - Gina Tricot


Under uppbyggnad...

2009-05-21 @ 15:15:28
Hålla på med designen var mycket svårare än vad jag kommer ihåg, och därför kommer bloggen se helt knäpp ut under dagen. Ska försöka hinna klart idag, men ingenting är säkert.

puss och kram, Sofia! :)

Ps. Ni som inte förstod vad felet i min gamla header var, så beror det på vilken bredd man har på datorn, eller upplösning. Har man t.ex. en bärbar, så dubblar min header sig. :)

Sry guys,,,,

2009-05-20 @ 20:00:16
Har känt mig helt kass på bloggandet, och nu när jag skulle försöka fixa med designen krånglade bara allt. Visste inte det, men min design ser ju hur knäpp ut som helst om man inte har en speciell upplösning!

Måste fixa det imorgon, sen så blir det bloggande! :)

Nu är jag redo....

2009-05-20 @ 10:33:46

Ville bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag far ner till skellefteå.Skoldagen blev kortare än väntat, så därför fick jag lite data tid också. Förresten så är datorn helt färdig installerad, och bloggningen kommer igång antingen imorgon eller ikväll.

Hoppas ni har saknat mig, för jag har då saknat er! :)


Nästan installerad...

2009-05-18 @ 20:58:09
Nu har vi kommit så långt så jag iallafall kan använda internet. Vet inte riktigt vad som är kvar att göra, eftersom det inte är jag som installerar och håller på (är så kass på datorer så det kan ni inte ana)

Något som är väldigt tråkigt däremot, är att jag måste komma in på min gamla dator, eftersom jag hade hela engelska arbetet där, och det är faktiskt ganska mycket, och har inte lust att göra om det precis. Får hoppas att min engelska lärare förstår och låter det dröja en aning längre.

Nu ska jag ta och göra lite fika och sätta mig framför Tv;n och se om den visar något roligt. Tog förresten en bild på mig själv alldeles nu. Första gången sen i 5;an jag haft webcam, så den var tvungen att testas! :) thihi...

Är ganska röd som ni ser. Solade alldeles för länge igår, 3 timmar medans solen lyste som starkast. Inte bra gjort av mig, men men! :)

Ja, lite bortskämd är jag nog...

2009-05-18 @ 18:50:40

Ni kan nog inte fatta vad som hände idag, jag fick en ny dator!!! Anledningarna var väl egentligen ganska många, för det första så funkar inte min gamla dator, sen så såg mamma och pappa det som en tidig examenspresent, eller en sen födelsedagspresent. Kan hur som helst inte beskriva hur glad jag är!! :D

Tyvärr så håller vi fortfarande på att intstallera och uppdatera den nya bärbara datorn, men snart så kommer bloggningen bli precis som förr! YIppiiiie (A)

Ha en super kväll nu allihopa! :)
puss och kram Sofia


Grattis Alexander Rybak!

2009-05-17 @ 17:12:18

Är troligen inte den enda som faktiskt är nöjd över årets vinnare. Alexander var ju hur duktig som helst igårkväll. Från början förstod jag inte vad som var så speciellt med låten, men av någon anledning har jag börjat älskar den.

Eurovision song contest i Norge nästa år lär bli riktigt roligt, men ingen lär slå Ryssland, i värde av pengar iallafall. Hörde ni att de lagt ut 340 miljoner kronor på hela tillställningen, varav endast 80 miljoner betalades av ESC! Sjukt mycket pengar iallafall. Fast då var showen verkligen ovanligt underhållande, eller hur?

Tycker du rätt låt vann? :)

Söt är han också, visst? :D


"Det där lilla extra"

2009-05-16 @ 16:46:46

Satt i solen och bläddrade igenom tidningen SOLO, och la märke till dessa underbara skor. Måste verkligen säga att de har det där lilla extra, fast bilderna från "dinsko"´s hemsida gjorde inte riktigt skorna rättvisa. Därför visar jag också två bilder från SOLO där man får se skorna på.

Ganska snygga va? För 599kr kan skorna bli dina! :)


Brad har varit otrogen mot Angelina!

2009-05-16 @ 15:12:26
Kunde knappt tro mina ögon när jag läste att Brad Pitt ska ha gjort någon modell gravid, och att modellen, som just nu bara är känd som "Amna", ska vara i femte månaden!

Förhoppningsvis är detta bara skaller, vilket inte alls skulle vara ovanligt. Mycket hittas på, men ibland är det ju faktiskt sant. Skulle ändå inte förvåna mig, eftersom Angelina och Brad verkar haft det tufft på senare tid. Brads sexstrejk, hans hemliga samtal till Jennifer Anitson, och hans ultimatum om giftemål.

Sant eller falskt, vad tror du? :)

Secound hand...

2009-05-16 @ 12:55:11

Har länge varit den som inte alls gillar secound hand, och aldrig ens tänkt tanken på att gå in på röda korset och köpa något någon annan redan använd, men på senare tid har jag faktiskt ändrat åsikt.

För det mesta är sakerna billiga, det finns ett stort urval av olika kläder, och sakerna ser nästan alltid helt oanvända ut. Varför skulle man inte kunna köpa något då? Ser tröjan fräsh ut finns det ingen anledning att inte köpa den.

Följde med min mamma på en secound hand affär idag, och hittade faktiskt tre nya tishor, och när jag avslöjar priset kommer ni troligtvis ramla av stolarna. 30kr för alltihopa! Unbelievable, right? :)

Ganska basic kläder egentligen, men sånt behövs alltid! :)
Förresten så är den randiga blå, inte svart x)


Korta jeansjackor?

2009-05-15 @ 22:34:58
Har funderat ganska länge nu på att införskaffa mig en jeansjacka. Känns så himla fräsht till sommaren, eller hur? På senare tid har jag börjat fundera på om jag kanske ska köra på det lite kortare alternativet?
 
Verkar vara väldigt hett just nu, inte för att jag egentligen bryr mig, men har sett många affärer ha korta jeansjackor, och enligt mig är det väldigt snyggt,

Här är två riktigt snygga från Gina Tricot. Den med knäppning istället för dragkedja hade verkligen det där lilla extra, kanske är det färgen? :)

349 respektive 399kr går jackorna för...

Slappa fredagar...

2009-05-15 @ 18:28:22
Än så länge ingen dator för mig, men är glad ändå. Minns inte om jag nämnt det i bloggen, men av någon anledning är det ingenting som irriterar mig! Helt sjukt! Bryr mig inte ens om all stress vi har nu innan sommarlovet på skolan, levet leker liksom ändå! :)

Eftersom jag inte har så mycket att göra nu när datorn inte fungerar, och helgen just börjat, bestämde jag mig för att köpa tidningen SOLO, en tidning jag aldrig köpt förrut faktiskt. Man fick med ett gulligt solpuder, så därför tänkte jag ge den en chans, och än så länge är jag possitivt överraskad. Jätte mycket mode och skönhet, precis vad jag vill ha i en tidning! :)

Bättre sällskap än min katt är nästan omöjligt att hitta när man ska läsa...

Matthew Williamson

2009-05-14 @ 19:04:19

Som många säker vet, så släpptes ju Matthew Williamsons kollektion för Hm idag. Tyvärr så hann jag inte lägga vantarna på några plagg, eftersom alla var slut! Synd för mig, men någon annan kanske hann med att köpa något snyggt från hans underbara kollektion?

Vet ärligt talat inte riktigt vad kostnaden låg på, men antar att de var aningen högre än Hm´s vanliga priser.Kan iallafall säga att reklamen verkligen stämmer. "We need a change", och snacka om att dessa kläder är något annorlunda och nytt. Är helt förälskad i de plagg jag lagt upp här.

Man blir liksom glad av att titta på dem, eller hur? Frågan är om de är de häftiga färgerna eller de coola formerna på plaggen som gör en helt i chocktillstånd.


Underbar examensklänning!

2009-05-13 @ 17:54:13
Själv har jag ju redan köpt min examensklänning, men för er som ännu inte hunnit, kanske denna klänning är något? Lite speciellt är den, men av någon anledning älskar jag den! Är så himla less på de vanliga plåsterklänningarna som sitter så tajt att man knappt kan andas.

Accessoarerna till denna outfit passade dessutom ohyggligt bra ihop. Brukar vanligtvis ifrågasätta de som sätter ihop kläderna på olika hemsidor, men denna gång fick dom till en riktig fullträff! Spana bara in skorna! :)

(klänning från Nelly.com)

Jävla dator!

2009-05-13 @ 15:41:00

tyvärr så har min dator dött, så det lär inte bli nå mer bloggande idag. Vi tror att vi vet vad felet är, och om det är som vi tror lär datorn vara igång innan imorgon, men annars vet jag inte när den kommer igång.

Mamma har som tur en dator som jag får låna i akutlägen, men jag tycker det är så obehagligt att använda någon annan än min egen, så därför får vi hoppas på att inget annat än grafikkortet måste bytas ut!

Vi ses så länge! :)


Lösa linnen

2009-05-12 @ 19:57:56

Tycker det är så snyggt med sådär lagomt lösa linnen. Tänk så skönt att ha ett lite lösare linne när solen gassar som mest och svettet bara rinner.

Här kommer en 10;poängare från Gina Tricot;

Finns även i rosa! :)


Svaren...

2009-05-12 @ 18:32:51

Jag undrar vad du ska söka in på för gymnasium efter sommarn?

-Jag har sökt in på Media, så vi får hoppas att jag tar mig in!!


Är glaset halvt fullt eller halvt tomt?
Halvfullt skulle jag tro...


Vad gör du en regnig dag?
Antingen bloggar jag, eller så umgås jag med någon kompis inomhus :)


Vilken är din favvofilm?

Tycker denna fråga är otroligt svår, men jag antar att filmer som "John Tucker must die", "Pirates of the caribbean", samt "The hot chick" ligger ganska långt upp.


Hur kommer det sig att du började blogga? =)

När jag började blogga såg jag bloggen väldigt mycket som en träning. En träning på att lära mig skriva bättre, själv komma på roliga inlägg och annat kul. Sen så blev det helt plötsligt lite mer än så :)


jag älskar tröjan du har på dig i headern på mittenbilden! vart har du köpt den? :)

Den är köpt på BikBok för ungefär 50kr, köper alltid saker på rea därifrån, annars tycker jag det brukar vara lite för dyrt...


Vad vill du arbeta med/ studera till när du blir äldre?

Finns så himla mycket jag kan tänka mig jobba som, men drömmen är väl att på något sätt få jobba med media. Journalist, jobba med Tv, musik osv.  


nämn tre saker du inte kan leva utan (saker, inte personer!)

Oh, svår fråga.., men skulle nog aldrig kunna leva utan småsaker som speglar, godis/chips och en tandborste! Haha..


vad är det bästa med bloggningen?

Alla söta läsare är en grymt bra del, men inte den bästa. Den bästa delen är att jag på något sätt får känna att jag är bra på något, förstår ni? Jag har liksom bevisat för mig själv att jag klarar det, och jag faktiskt gör det ganska bra! Komma på inlägg är inte alltid det lättaste! :)


favorit affär? (:

Gina Tricot, Cubus, Vero Moda, Monki (fast jag inte hunnit köpt något därifrån!!)


Vad är det absolut bästa du vet? :)

Min familj. Och detta säger jag inte bara för att låta bra, jag älskar verkligen min familj och har superbra relation till både min mamma, pappa och mina bröder.


Vilken är din favorit blogg?
Jag måste säga att jag älskar Louise´s blogg (www.febb.blogg.se)


vem är det på din tröja? x)
Det är en rysk sångare, Dima Bilan. Har vi tur får vi se honom på Tv på lördag (han vann ju Eurovision förra året om ni hade glömt det!)


(såhär ser bilden ut)
musiksmak?
Den är så himla blandat ska ni veta, men antar att det lutar mest åt Rockigare pop och en del R&B


vad brukar du använda för smik o varför just dom, e dom bra?
Jag tror mig ha hittat den perfekta mascaran (lumene blueberry curl), men när det kommer till foundation, concealer, ögonskuggor och annat, har jag fortfarande inte hittat något som passar mig. Tycker det är jätte svårt att hitta en bra foundation, men hade tänkt att testa någon slags puder-foundation nu till sommaren, så vi får väl se vad jag tycker om dem.


Du har fint hår hur gör du?
Ärligt talat gör jag nästan ingenting med mitt hår. Ibland tuperar jag lite vid rötterna och kanske sätter lite hårspray, annars gör jag ingenting annat än fläta håret ibland.


vad tycker du om kenza dessi paow & kissie?
Kan göra såhär;

Kenza - Älskar hennes blogg! Tycker också hon verkar vara en trevlig tjej, inte sådär dryg som många "kändisar" brukar vara.

Dessi & Paow - Ser typ ingen skillnad på deras bloggar. Tycker ofta de lägger ut ungefär samma saker, ibland samma bilder till och med. Sedan så tycker jag inte någon av deras bloggar är nå vidare intressanta, eller roliga att läsa för den delen.

Kissie - Hennes blogg är verkligen rolig att läsa igenom lite då och då. Till skillnad från t.ex. Dessi, så spelar ju Kissie lite mer, om ni fattar vad jag menar? Och det tycker jag är lite underhållande.


om du fick vara en godis vilken skulle du då vilja va?

Haha, ingen aning! Någon riktigt äcklig i alla fall. Kanske en möglig saltlakrits! Då hade nog ingen velat äta upp mig, och då hade jag fått ett långt och lyckligt liv som en lakrits.


Är du naturligt blond?

Ja det är jag, fast egentligen har jag ännu ljusare än vad jag har nu. Har nämligen färgat mitt hår nån gång, så nu växer det aningen mörkare hår, vilket jag bara tycker är bra!


Hur fick du så många besökare? använde du dig av nån speciell sajt t.ex mertrafik ?

Vet att jag hamnade på första sidan några gånger, och därifrån har det bara ökat. Hamnade på "mest aktiva" listan, och därifrån tror jag att jag fått många av mina läsare, men jag använde aldrig några andra "medel", om man säger så.


Vad kommer du göra om 5 år?

Förhoppningsvis äger jag världens största tidning, och är redan så rik att jag aldrig behöver oroa mig över pengar. Troligtvis jobbar jag på ICA och försöker spara ihop pengar för att fortsätta studera. Haha! Där var jag allt lite roligt ;)


hur har du fått så långt hår? jag försöker spara mitt nu till sommaren men det är så slitet så jag måste klippa det hela tiden så det hinner inte växa ut :(

Jag har naturligt ganska långt, men just nu har jag löshår vilket gör mitt hår kanske 10cm längre. Lite onödigt, men känns riktigt bra ändå! :)

Tips från mig är väl att du kör med hårinpackning så ofta som möjligt. Det hjälper faktiskt mot slitet hår, men tyvärr växer inte håret snabbare för det (trust me, mitt hår växer i snigelfart!)


vilka 5 bloggar tycker du om att läsa?
Kenzas, Febbs och Stina-Lees bloggar är de jag läser dagligen, andra bloggar jag gillar är väl då Kissie, och sen så läser jag Robins (Idol-robin) blogg ibland också.


har du många märkeskläder? vart får du alla pengar ifrån (A) ?

Alla pengar? Skojar du? Är pank varje månad! Fråga bara mina vänner och mina föräldrar. Får inte mer än 500kr varje månad, och de pengarna är ju till för att spenderas om man säger så. Märkeskläder äger jag faktiskt inga, tror jag.  


Ditt största minne ifrån tonåren? :)

Är ju fortfarande tonåring, så jag hoppas på att få något riktigt roligt, för än så länge vet jag inget super duper minne. Bara trevliga minnen som hände lika ofta innan jag blev tonåring.


Jag undrar om du tjänar några pengar på din blogg och isåfall hur mycket?
Ärligt talat vet jag inte riktigt hur man gör. Eller jo, jag vet att man kan proppa sin blogg med massa reklam, men jag känner inte att det är värt det. Ska väl inte säga att jag hatar, men jag ogillar verkligen de som bara bloggar för pengarnas skull och knappt har annat än reklam i sin blogg. Däremot, om jag skulle få ett mejl där det står att något visst företag vill sponsra mig, eller liknande, tackar jag gärna ja! :)


hur många besökare per dag?
Vanligtvis runt 300, men just nu ligger jag ganska lågt vill jag säga.


favortit godis?

Maraboue! Och polly, även chips om det räknas? :)


Hur kommer det sig att du aldrig svarar tillbaka när man frågar till exempel hur du mår, vad

du gör, eller vad du ska göra? :/

Jag vet att de flesta bara skriver så för att de vill få fler kommentarer, och därför går jag in på deras bloggar och ger dom en riktig kommentar istället. Alltså en kommentar där jag skriver T.ex. "Vilken fin bild", eller "så snygga skor". Kanske borde börja svara bra istället? ;) thihi


Vad ska du hitta på i sommar? =)

Har inte så mycket planerat, utom min semester med familjen och min bästa kompis!


vad är ditt favorit plagg?

Mina jeansleggings från Gina Tricot! Älskar dem verkligen. Tråkigt bara att nästan alla har likadana. Annars älskar jag min skinnjacka också (eller ja, fejk-skinnjacka)

Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner?
Troligtvis skulle jag fara iväg på en riktigt härlig resa och shoppa så mycket jag bara orkade, och ändå ha pengar kvar för framtiden.


vad är den minsta summan du skulle snagga av ditt hår för? haha.
Skulle nog aldrig göra det. Eller nja, jag vet inte. 10 miljoner är det kanske värd ändå? :O


hur gammal är du?
Jag är 16


favorit sysselsättning?
Blogga, umgås med vänner samt familj.


hur sover du? (mage rygg eller sidan)
Sover på alla sätt skulle jag tro, men älskar mage! :)


favorit låt?
Don´t leave - Dima Bilan

favorit bok?
Saknad - Karin Alvtegen


snyggaste människan i hela världen?
Inge aning! Finns så mycket snygga killar, och tjejer! Men kille är det väl Dima Bilan kanske? Och tjej är Ashley Olsen ganska högt på min lista.


vem skulle du dejta om du kunde dejta vem du ville?

Oh, ingen aning faktiskt, men Ryan Sheckler skulle nog inte vara så dumt val, eller Chase Crawford kanske? Eller varför inte idolen min? Dima Bilan! :) thihi!


Favoritoutfit?
Ett par ljusa jeansleggings, en snygg tisha, ett par snygga klackar och en snygg skinnjacka! Snacka om super outfit.


Senaste köpet?
Få se nu, undrar om det var de där linnena jag köpte förra veckan? Tror faktiskt det var de.


Hur mycket pengar har du i plånboken just nu?
Orkar inte gå och kolla, men tror jag har ungefär 70kr. Lite, jag vet!


drömresa?
USA!! :)


vad skulle du köpa ifall du vann 5 miljoner?

En väldans massa kläder, kosmetik och accessoarer! :D

Pockets, hot or not? :)

2009-05-12 @ 17:14:06

En detalj jag verkligen älskar, är fickor! Och då menar jag inte fickor på byxor, även om jag uppskattar dem också, utan jag menar små söta fickor på olika slags toppar. Tishor, koftor, linnen osv, alltid lika snyggt!

Vad tycker ni? Är fickor en hiss eller en diss? :)

Beige T-shirt - Hm
Vit T-shirt - Gina Tricot
Kofta - Topshop
Linne (på tjejen) - Ellos


Today I look like this...

2009-05-12 @ 15:28:19

Dagen började med att jag försov mig, men eftersom jag är så pass snabb som jag faktiskt är när det verkligen gäller, så hann jag i tid till skolan iallafall. Han till och med dra på lite mascara!

Slutade lite tidigare idag eftersom vi hade nationella prov sista timmen, och då var jag tvungen att ta tillfället i akt och baka lite grann. Blev en god mazarinkaka med chokladtopping, gott va? :)

Här är iallafall dagens outfit. Ganska tråkig enligt mig, men ibland måste man väl få vara liite tråkig? Är egentligen grymt less på grå-skalan, men eftersom denna färg fyller ut min garderob måste det bli såhär ibland.

Ser lite skelögd ut, men what ever! :)

Jeansleggings (med fickor & dragkedja) - Vero Moda
T-shirt - Bikbok
Kofta - Lindex
Jacka - Cubus
Sjal - Lindex
Skor - Dinsko


Sweet life

2009-05-11 @ 20:38:05
Den perfekta måndagskvällen för mig ser ut ungefär såhär...

» En fräsh och nyduschad Sofia
» Ett glas apelsin juice med en isbit (viktigt med isbit!!)
» Ett par ordentligt smörade rån med varsin ostskiva på
» Ett 42 minuter långt avsnitt desperate housewives

Georgina is back?

2009-05-11 @ 18:45:55
Verkar som att Serenas före detta bästa vän Georgina snart väntas återvända till serien. Michelle (georgina) har setts i ett antal olika screenshots tillsammans med bland annat Chuck.

Undrar vad G nu har att bjuda på? Kanske har hon förändrats till det bättre, eller så har hon någon ruskig plan för att återigen sabotera Serenas liv, eller kanske någon annans liv?

Även om suget på att ladda hem de avsnitt som ännu inte sänts här i Sverige är stort, får jag snällt och gott vänta tills nästa söndag, då nästa avsnitt av Gossip Girl sänds. Kanske dyker Georgina upp redan då? :)

Blir Georginas comeback en hiss eller diss? Själv säger jag hiss!
 

Även Lindex kör på leggings..

2009-05-11 @ 16:44:22
Även Lindex har nu börjat med de berömda jeansleggingsen. Undrar vilken klädkedja som börjar med de heta byxorna här näst? Kanske Kappahl, eller varför inte Hm?

Hur som helst glädjer det mig att fler affärer börjar med dem. Alltid roligare med större utbud! Alla har ju liksom de stentvättade jeansleggingsen från Gina Tricot, och hur roligt är det egentligen?

Tycker dessutom färgen på dessa var riktigt snygg! Får se om jag tar och köper mig ett par, för jag älskar verkligen jeansleggings! Det bästa dom har uppfunnit på länge ;) haha..

Lets go.. (frågestund igen!)

2009-05-10 @ 14:00:36

Fråga på nu! Är det något ni vill veta, så fråga! Kommer svara på alla frågor, så länge inte frågorna är helt olämpliga. Fråga kan ni göra ända till imorgon, så ni har gott om tid på er! :)

Här är en helt naturlig bild på mig. Inget smink, inga fancy kläder, ingenting i håret och absolut ingen retuschering.

SVARAR PÅ FRÅGORNA IKVÄLL (TISDAG 12/5)


Bloggtorka

2009-05-10 @ 11:05:33
Just nu känner jag mig lite små less på bloggandet. Troligtvis kommer denna känsla inte hålla längre än någon dag, men ändå!

Har börjat fundera på hur många som egentligen läser min blogg, för jag är inte så säker på att jag har mer än ett tiotal läsare fastän jag får mycket fler besökare än så. Skiter jag i att svara på kommentarerna 1 dag, så är oftast min statistik nere på under 100 personer, och därför funderar jag på om jag ska sluta svara på kommentarerna en vecka och se vad som händer.

Skulle kanske vara ett roligt test ändå? För själva bloggandet älskar jag ju! Det är stressen jag får över att ha kvar alla mina läsare jag ogillar. Sitta runt en timma varje dag bara för att svara på alla kommentarer.

Så därför har jag tänkt att nästa vecka ska bli en vecka då jag bara bloggar för själva bloggandets skull. Jag kommer fortfarande ha bra uppdatering, men jag tänker inte svara på era kommentarer (om inte kommentaren är någon slags fråga vill säga), för att svara på t.ex. "Tack", känns just nu lite onödigt!

Dessutom har jag funderat på att börja blogga lite mer personligt, för det känns också ganska rätt just nu. Personliga bloggar är ju egentligen de bästa bloggarna, fast personen i fråga har ett väldigt ointressant liv (som jag, haha!)

Läs nu gärna igenom inlägget och säg avd du tycker om min lilla "plan", om man kan kalla den så. Är alltid intresserad av att höra vad ni där ute tycker! :)

Rött VS vitt?

2009-05-09 @ 19:57:35
Blev ärligt talat lite sur när jag såg dessa på Hm, eftersom jag nyss har köpt ett nytt linne som liknar detta ofantligt mycket, fast detta är snäppet sötare! Mitt linne är randigt medans detta är blommigt.

Ibland har man otur, men kanske tar och köper mig detta linne också? Man kan väl aldrig får för många?

Men då är frågan, vilken färg är snyggast? Vad tycker ni? :)

Kärleken är blind

2009-05-09 @ 14:20:56
För ett par veckor sen, så var alla nior i våran kommun iväg och såg på bio tillsammans. Filmen vi skulle se, hette Die Welle (en tysk film), men innan det så fick vi se små klipp som andra ungdomar runt Piteå hade spelat in, och jag tror inte jag var ensam om att älska denna video.

Ta er nu tid och se den, för den är verkligen jätte rolig, och killen i videon är hur skön som helst! :)

Barbent ska det vara..

2009-05-09 @ 11:18:09

Sommaren är nära, och snart kan vi gå runt i stora tishor utan några byxor under. Älskar bara ben! Så himla snyggt alltså, och för att få extra snygga ben ska man ju självklart köra med klackar! Av någon anledning gör klackar benen väldigt glamorösa, inte sant?

Tycker denna outfit hade passat hur bra som helst en varm sommardag. Enkelt, men ändå så förbannat snyggt! :)

Tisha - Topshop
Sko - Asos
Väska - Hm
Armband - Accessora
Örhängen - Lindex


Sleep tight dear fellows..

2009-05-08 @ 21:05:06
Var inne och kollade på Hm´s nyheter, och såg dessa underbara sovplagg. Är helt kär i bägge två! Tänk så gulligt det hade varit att strussa runt i något sådär sött innan man ska gå och sova!

Snacka om att de ser eleganta ut! Man kan som tro att de ska vara dyra, fast pyjamasen kostar bara 149kr respektive nattlinnet som kostar 179kr,
-Visst är det billigt! :)

Måste nog slå till på någon av dem (eller varför inte båda!), så fort jag får nästa löning!

Back together!

2009-05-08 @ 19:15:16
Nu sägs det ju att Lindsay Lohan och Samantha Ronson är back together. Vet inte riktigt vad jag tycker om detta, eftersom det kändes som att Lindsay faktiskt börjat komma över uppbrottet och kanske var påväg att börja spela in film igen, men vad vet jag?

Lindsay sågs iallafall lämna Samanthas hus tidigt på morgonen efter att ha spenderat natten där. Vad som hände mellan dem är fortfarande osagt, men troligtvis gjorde dom annat än att titta på varann :)

Vad tycker ni? Gör Lindsay rätt med att gå tillbaka till Samantha, eller kommer Sam bara krossa Lindsay hjärta igen?

Lindsay ser iallafall lycklig ut, men ser Samantha
verkligen lika lycklig ut?

Today!

2009-05-08 @ 16:47:34

Känner att mitt humör är helt annorlunda sen igår. Idag känner jag mig glad, lättad och fri. Proven gick bra, skorna kommer gå att byta ut, och helgen är äntligen här. Kan det bli bättre? :)

Här kommer dagens outfit. Tycker jag har blivit så himla duktig på att lägga ut dagens outfit, tycker ni inte det? Riktigt roligt är det också eftersom jag får så himla mycket positiv kritik, vilket känns väldigt roligt :D

De där vita i min mun är ett tuggumi, råkade knäppa just när jag var på väg att blåsa en bubbla! Hade inte tid att ta fler bilder, så den fick duga! :)

Tröja - BikBok
Linne - Jc
Jeans - Cubus
Jacka - Cubus
Skor - Dinsko
Väska - Hm


Utmanad! :)

2009-05-07 @ 22:17:17
Blev utmanad av Jessie, om det kan ha varit igår? Så tänkte göra den nu innan jag går och lägger mig. Tyckte det var en ovanligt roligt utmaning, och därför utmanad jag helt enkelt alla som har lust! :)


Tre saker som alltid finns i min/mitt...


Kylskåp: Apelsinjuice, skinka & mjölk
Frys: Glass, is & matlådor
Skafferi: Chokladsås, kex & müsli
Handväska: Plånbok, kam & klämmor/snoddar
Sminkväska: Mascara, primer & puder
Badrumshylla/skåp: Tanborste, hårspray & make up remover
Förråd: Har inget efter förråd, men antar att det bara ligger en massa skit och skräpar där, som kläder ingen anväänder och sånt.
Hjärna: Min familj, mina vänner & just nu, sommaren!
Jackficka: Mobil, nyckel & tuggummi
Kryddskåp: Grillkrydda, salt & pizzakrydda
Barskåp: Har inget eftersom jag inte dricker, men vet att min mamma och pappa har en del! haha! :)
Köksbänk: Bröd, Soda stream & micro

Kan ju inte ha ett bildlöst inlägg, så därför blir det en super vacker bild på en av tjejerna i årets Americas next top model! Älskar nämligen denna bild, och kommer bli väldigt förvånad om tjejen på bilden inte vinner! :)


Fan också!

2009-05-07 @ 17:52:13
Fan vad glad jag blev när jag såg att skorna äntligen hade kommit, men gissa hur sur jag vart när jag insåg att skorna var för små! Det värsta är dessutom att skopunkten inte har någon kundservice där man får ringa och få ett direkt svar, utan man måste maila och vänta en evighet på svar.

Finns inte skorna i rätt storlek, så vet jag inte vad jag ska göra, eftersom skorna nämligen var de snyggaste jag sett på länge. De var typ 10 gånger så snygga som de var på hemsidan, och därför vill jag verkligen att de ska passa x)

Nej, vet ni va. Nu måste jag ägna mig åt lite plugg. Har två prov imorgon varav det ena är No, och som de flesta andra, så hatar jag No.

Hann fota dagens outfit imorse, så tänkte bjuda på det iallafall. Kanske inte världens roligaste inlägg, men bästa sättet för mig att få bort min ilska (Ja, lite sur är jag faktiskt!), är att skriva!

Oversize tröja - Mammas garderob (troligtvis köpt på Kappahl eller Lindex)
Jeansleggings - Gina Tricot
Ballerinaskor - Dinsko
Halsband - FRIDA samt Ur&penn
Jacka - Cubus
Halsduk - Lindex

Sötsak från Gina!

2009-05-06 @ 19:19:14
Såg just att denna topp kommit in på Gina Tricots hemsida, och enligt mig var den riktigt söt! Speciellt den rosa. Skulle passa perfekt nu till sommaren tillsammans med ett par korta shorts och en härligt bränna...

...men snål som jag är får det nog vara. Toppen kostade ändå 199kr, vilket jag tycker var ovanligt dyrt för att vara just Gina Tricot. Deras toppar brukar ju gå för 100-150kr, och sällan mer. Får helt enkelt vänta till rean i sommar. Det kommer verkligen bli roligt att shoppa då! :)

ACO sunkissed

2009-05-06 @ 17:40:00
Skrev igår att jag var ute efter en bra BUS att smörja in kroppen med. En naturlig, och lätt använd sådan. Däremot så köpte jag ingen av de jag la upp för något inlägg sedan, utan körde på apotekets ACO sunkissed, för både kropp och ansikte.

Självklart var jag tvungen att testa den så fort jag kom hem, och jag ser faktiskt redan en svag brunfärg. Tror jag iallafall. Är inte så säker på hur det var innan, men det känns då som att jag är brunare!

Ska använda den några dagar i sträck nu, och sedan ska jag börja köra på varannan dag istället. Vill ju inte ha en alldeles för mörk ton på min annars väldigt bleka kropp.

Todays outfit..

2009-05-06 @ 13:31:47

Hoppades på att mina skor skulle komma idag, men det gjorde dom tyvärr inte, så jag får vänta iallafall en dag till. Tråkigt att dom inte kommit än tycker jag, beställde dom liksom förra veckan, och jag förväntar mig snabb leverans, eftersom dom sa 2-4 arbetsdagar x)

Så här så jag iallafall ut idag. Tjock och mysig tröja från Vero Moda, som passade perfekt idag när vädret var tråkigt. Tog mina ljusa leggings för att ändå ha kvar lite vår-look över outfiten :)

Tröja - Vero Moda
Leggings - Gina Tricot
Jacka - Cubus
Skor - Dinsko


Dags för BUS :)

2009-05-05 @ 18:42:14

Istället för att lägga mig i ett solarium, har jag bestämt mig för att testa någon ny brun utan sol produkt. Testade Dove summer glow förr året, men blev egentligen bara orange fläcikg, vilket inte var så roligt!

Har hört mycket bra omdömen om dessa 6 produkter, men är ändå osäker på vilken jag ska testa. Ska den vara i spray-form, eller som en vanligt lotion? Ska man förvänta sig resultat snabbt som attan, eller ska man ta en procukt som lovar en långsam effekt?

Vilken BUS tycker du är bäst?

produkterna på bilden ligger mellan 85-285kr styck.


Mean girls 2?

2009-05-05 @ 17:56:13
Just nu ryktas det om att Mean Girls, hit filmen från 2004 med Lindsay Lohan, ska få en uppföjare! Lindsay har själv skrivit "Tror att saker är på väg rejält uppåt, Mean Girls 2 har blivit bekräftat", på sin Twitter-sida.

Kollar man in på IMDB´s hemsida, kan man dessutom hitta Mean Girls 2, fast man kan varken se vilka skådespelare som ska medverka, eller något exakt release-datum. Det enda som står är att filmen faktiskt ska släppas under 2009!
 
Vad tror ni? Skulle Means girls 2 bli en Flipp eller en Flopp?

Todays dresscode..

2009-05-05 @ 15:39:13

Slänger in dagens outfit innan jag börjar svara på era supersöta kommentarer. Har faktiskt fått ganska många idag, tror det var över 12 sidor, vilket motsvarar över 200 kommentarer! :)

Stressade när jag tog bilderna, så mitt aniskte såg helt knasigt ut, men det får duga såhär! :)

Jeans - Cubus
Tisha - Hm
Skor - Dinsko
Halsband - Ur&penn
Jacka - Cubus


Ändå väldigt söta! :)

2009-05-04 @ 19:36:35
Har aldrig riktigt tänkt på det, men dessa toppar från Gina Tricot är ju jätte söta! Tänk er någon av de blå, eller möjligtvis någon av de rosa, tillsammand med ett par ljusa uppkavlade jeansleggings! Hur snyggt som helst ju :)

Får hoppas och be om att topparna är kvar till nästa gång månadspengen ramlar in. Har jag riktigt tur är de kanske till och med på rea då? Tycker Gina Tricot är grymt duktiga på att sätta ner saker på rea, och rea är ju aldrig fel! :)

Yes, indeed! :)

2009-05-04 @ 18:17:23

Såg dessa skor från Nelly och fick genast den där "måste ha" känslan, men fick snabbt som tusan lägga band på mina behov när jag såg att priset låg på tusen spänn.

Måste sluta titta på skor, ska ju faktiskt få tre par hem i brevlådan vilken dag som helst nu, och har inte precis råd med några fler onödigheter just nu, inte för att skor är onödigt, eller? ;)

Ganska snygga va? ;)


Dagens slappa..

2009-05-04 @ 16:19:48

Imorse kände jag verkligen inte för att dra på några tajta jeans, och något super gulligt linne. Kände mer för att bara ta några slappa kläder, och så blev det! En oversize;ad tröja, och ett par svarta strumpbyxor.

Blev förresten tillfrågad varför jag fotade mina "dagens outfit" i badrummet för några dagar sedan, och svaret är att det är de enda rummet där ljuset är bra, samtidigt som man har plats att stå. Men nu så har jag möblerat om lite i mitt rum så ljuset tar sig in och ingenting är ivägen, och därför slipper ni från och med idag se mina outfits med en toalett i bakgrunden! (:

Tröja - Gina Tricot
Strumpbyxor - Hm
Klocka - Ur&penn


Morgondagens outfit kanske? ;)

2009-05-03 @ 22:05:45

Önska kan man ju alltid, men denna outfit lär inte sitta på mig imorgon på skolan. Tyvärr! Hade mer än gärna tagit på mig den där mysiga tröjan och de skyhöga klackarna, hade inte ni? Den känns liksom så där vårig, inte för kall men inte för varm.

Blev helt kär i den stickade tröjan från Topshop, men tyvärr kostar tröjan runt 800 spänn om jag minns rätt, så jag får helt enkelt drömma om den istället, kanske hittade en liknande som är billigare? :)

Tröja - Topshop
Jeans - Topshop
Sko - Nelly
Halsband - Cocoo
Väska - Asos
Armband - Accessora
Örhängen - Chique

2 dagar i solen..

2009-05-03 @ 20:07:42
Lite färg har man allt fått från att sola drygt en timma, två dagar i sträck. Synd bara att jag inte solat benen! Här är nämligen ett par bilder på min arm (som har fått färg), och mina bleka lår som varit gömda under ett par brallor. Klantigt värre, men på detta viset kan man iallafall se resultatet :)

Sexy Curves

2009-05-03 @ 16:27:34
Testade en ny mascara idag när jag var över hos Elin. "Rimmel Sexy Curves" hette den, och hade en riktigt udda borste. Förstod nästan att den skulle vara lite jobbig att applicera, och att resultatet inte skulle bli sådär superbra.

Helt nöjd blev jag inte, men den separerade faktiskt riktigt snyggt. Däremot så fick man nästan ingen volym, och den var, precis som jag trodde innan, lite svårt applicerad.

Tyvärr har jag ingen bild på resultatet, eftersom jag inte tänkt mig för och bara tvättade bort det när jag kom hem. Men ni får ta och lita på mina ord istället! :)

Mascaran får iallafall 3 utav 5 möjliga, eftersom separeringen verkligen var bra! :)

Dagens sommriga outfit!

2009-05-03 @ 11:42:50
Här är vad jag har på mig idag, aningen sommrigt, men helt okej för detta superväder vi har ute idag! Vädret sa dock att det skulle komma lite regn senare under dagen, men vi får hoppas på att dom har fel! :)

Linne (nytt) - Hm
Jeansleggings - Gina Tricot
Klocka - Ur&penn
Halsband - Fick i födelsedagspresent

Vilken reality-serie passar dig bäst? ;)

2009-05-02 @ 22:58:47
Snacka om att det finns många olika reality-serier, där man på något sätt ska visa sina kunskaper, eller bevisa att man är bäst på något. Idol, Top model, Project runway, Robinson .... and so on..

Själv hade jag nog varlt den nya serien Stylista, men om man fick drömma, så hade nog Idol passat ännu bättre! Har tyvärr inte riktigt rösten för Idol, men som sagt, om man får drömma! :)

Min fråga till dig är, vilken reality-serie hade du helst velat delta i?

Kom ihåg att du inte behöver välja något av överstående alternativ! (:

Blommiga blusar är inte tantigt!

2009-05-02 @ 19:10:01
Jag har alltid tyckt blommiga blusar har varit lite tantigt, men nu har jag helt klart ändrat åsikt! Kolla bara in denna underbara blus från Kappahl! Hur söta som helst ju ;)

Synd bara att min månadspeng tog slut idag när jag shoppade lite nya linnen, för annars hade jag helt kalrt rusat in på Kappahl för att köpa denna! :)

Vad tycker ni om denna? Hiss eller Diss?

Nya sommar linnen! :)

2009-05-02 @ 16:43:02

Blev faktiskt två snygga linnen idag efter några timmar i skellefteå. Ena linnet är de jag skrivit om tidigare i bloggen från Vero Moda, och det andra haffade jag åt mig på Hm. Båda är i blått/ och vitt, vilket känns riktigt fräsht nu när sommaren står och knackar på dörren! :)

Däremot är båda linnena lite för långa, så mina jeansshorts syns knappt under dem, men får ha några leggings till istället! Minst lika snyggt om inte snyggare ;)

Randigt linne - Hm, ca 150kr
Tublinne - Vero Moda, ca 260kr


underbar våroutfit!

2009-05-01 @ 22:17:12
Såg detta linne från Nelly, och började genast tänka på hur snyggt det skulle se ut tillsammans med ett par svarta leggings och lite coola accessoarer.

Älskar verkligen knapparna som räcker hela vägen ner till linnets slut. Synd bara att linnet kostade ungefär lika mycket som hela min månadspeng ligger på. Annars hade jag nästan varit tvungen att beställa hem det! :)

Linne - Nelly
Leggings - Gina Tricot
Sko - Skopunkten
Halsband - Missbella
Armband - Accessora
Örhängen - Chique

Behöver nya kläder (A)

2009-05-01 @ 19:57:34
Ska till skellefteå imorgon, vilket ska bli riktigt roligt eftersom jag äntligen har lite pengar att shoppa för! Känner att min sommar garderob måste uppdateras rejält. Har bara bas linnen som jag använt som underlinne över vintern, så tänkt framför allt köpa lite nya linnen. Skulle även behöva lite nya tishor :)

Här är några klädesplagg jag tänkt spana efter imorgon, eller ja, de söta linnet från Monki lär jag ju inte få köpa, eftersom Monki inte finns i skellefteå. Annars hade jag mer än gärna invisterat i ett sådan! :)

Blommig linne med frans och knappar - Hm
Vitt tublinne - Vero Moda
Body - Gina
Blått linne - Monki
Vitt linne med knappar - Gina Tricot

Är med och tävlar..

2009-05-01 @ 18:15:47
i Gullefia´s blogg, där man kan vinna ett presentkort värde 300kr på nästan vilken affär som helst! Skulle passa mig superbra att få lite extra pengar, eftersom att jag alltid klagar på hur pass "fattig" jag är x)

Tänk er lite extra cash på Hm, eller Vero moda? :)

Ett riktigt super erbjudande!

2009-05-01 @ 14:13:02

Köpte tidningen ELLE igår, och såg att man kan börja prenumerera och få ett gratis armband från Pure Design. 3 nummer + armbandet för endast 49kr, snacka om billig! :)

Ska ta och fylla i mitt nu och skicka iväg det så jag får armbandet, för visst är armbandet"to die for"?

Vet dock inte om man måste köpa tidningen för att få erbjudandet, eller om man kan göra det via internet, men köper man detta nummer av ELLE får man dessutom en söt kuvertväska så ;)


Hitta rätt examenklänning för just dig..

2009-05-01 @ 10:28:56
Hitta den perfekta examensklänningen är inte lätt, trust me, I know! Ska den vara vit, rosa, blå? Ska jag köra på ballong, fodral eller annan form? Visst är det svårt? Har som tur redan hittat min examensklänning, men har ändå gjort en liten guide om hur man kan hittar den perfekta klänning för just en själv.

Fodral är ju en riktig klassiker, och kroppen får oftast en grymt snygg form av dem, men själv tycker jag fodralen känns lite väl uppklädda. Enligt mig ska inte examensklänningen vara något man bara använder en gång och aldrig mer. Sen så passa dessa klänningar bäst på tjejer som är snäppet mindre, d.v.s. XS,S & M.

Volanger, v-ringning, och utåtstående klänningar är ett grymt bra val, eftersom dom lätt går att använda till vardags också. Passar nog alla kroppstyper, och vill man få lite större bröst så vet jag att volangklänningar utan v-ringing ger ett bra resultat.

Nu återstår bara färgen, och många tänker säkert, vitt, men inte jag. Varför måste man ha just vitt? Passar man bättre i till exempel blått, är det ju självklart att man ska köpa blått! Ska man ta studenten däremot, tycker jag vitt är bästa färgen, men inte när man bara har en vanlig examen. Färger så gör din hy brunare är framför allt vitt och gult, men satsar du på att få fram dina ögon, så kan du alltid ta samma färg på klänningen som på dina ögon! :)

RSS 2.0