Till finalen..

2009-02-28 @ 21:43:36
Grattis till Agnes och Malena som gick direkt till final! Måste säga att Agnes låt verkligen kändes som en äkta Eurovision låt! Förvånar mig inte om det blir Agnes vi skickar till Moskva för att försöka ta hem segern!

The Pilots och Sara Dawn Finer skickades till andra chansen, så grattis till dom också! Tror dessvärre inte att någon av dom går till Finalen, men vi får väl se?

Såg ni melodifestivalen? Själv missade jag större delarna av den, var ju inga roliga artister med idag, möjligtvis Agnes då! (:

Vem tyckte ni var bäst ikväll? ;p

The power of photoshop..

2009-02-28 @ 16:00:08
Skulle ni fråga mig för ett par år sedan, om jag hade några komplex, hade jag troligen räknat upp varenda kroppsdel på mig själv! Munnen, magen, kroppen, osv. Men nu har jag egentligen bara ett enda komplex, och det är min stora örn-näsa! Visst, jag har lärt mig att leva med den, för det enda man kan göra är ju att acceptera sig själv för den man är, eller hur?

På svenska-lektionen i onsdags såg vi en dokumentär om hur fel plastikoperation faktiskt kan gå! Det var en kvinna, som gjort så mycket injektioner i läpparna, att hon inte längre kunde stänga munnen!

Nej, platikoperationer har jag tänkt att leva utan, fastän jag gärna skulle vilja platta ner min näsa så att den fick samma form som Tyrka Banks perfekta näsa! (:

Vad tycker ni egentligen om plastikoperationer?

På vänstra bilden ser ni min konstigt formade näsa, på den högra kan ni se hur jag lätt photoshoppat min näsa, till en liten och söt en! (:

Leggings i alla lägen!

2009-02-28 @ 12:47:51
Jeansleggings är ju verkligen årets stora nyhet! Slimmade, snnygga, sköna jeans, var ju inte precis det lättaste att hitta innan jeansleggings började säljas i varenda affär! Jeansleggings går ju dessutom verkligen ihop med allting! Finns inget klädesplagg, inga skor och inga accessoarer jag inte skulle kunna tänka mig att använda till mina jeansleggings! Dom funkar på dansgolvet, hemma i soffan och under en helt vanlig dag i skolan! (;

På dansgolvet
Linne - Forever21
Jeansleggings - Gina Tricot
Skor - Nelly.com

Hemma på soffan
T-shirt - Monki
Jeansleggings - Gina Tricot
Sockar - HM

En vanlig dag i skolan
Tröja - HM
Jeansleggings - Gina Tricot
Skor - Nelly.com

BikBok Spring

2009-02-27 @ 23:18:41
Verkar som att BikBok äntligen fått in lite av sin vårkollektion på nätet! Vad glad jag blir, tycker det är mycket enklare att hitta saker jag vill ha på nätet än direkt i affären (speciellt på bikbok, eftersom affären inte finns här i Piteå!) Synd bara att dom inte gjort som Gina Tricot och skaffat nät-shop!

Allt på bilden är från BikBok! (:

Blev verkligen sugen på dom där örhängena, luleå nästa! ;)

Summer by; Topshop!

2009-02-27 @ 20:20:13
Är det någon annan än jag som bara älskar topshops kläder? Synd bara att jag aldrig orkar beställa därifrån eftersom det är alldels för dyrt för min budget! Hade jag haft en stor summa pengar varje månad, hade det nog blivit en hel del kläder därifrån! Tycker dom har jätte bra "mode-kläder", alltid något speciellt med varje plagg liksom, och det gillar jag! Perfekt för att liva upp en tråkig outfit!

Här är en härlig outfit med kläder bara från topshop!

Visst är den där tishan otroligt snygg? Vill haa!!

Vintertid ;p

2009-02-27 @ 17:19:00

Idag var det verkligen årets finaste väder! Solen sken och snön hade äntligen slutat falla! Lite kyligt var det väl, men det löste jag snabbt med ett par kiss-gula täckbyxor (har inga egna, så jag tog mammas från 80-talet!). Eftersom jag har en söt liten kanin där ute, som jag spenderar alldels för lite tid med nu på vintern, tyckte jag det var en underbar idé att vara lite social med honom en dag som denna! Snö i skorna, vantarna och in under jackan blev resultatet av min lilla lekstund, men vad gör det? En dag som denna ska man inte sitta inne och nörda framför en dator!

Kunde inte låta bli att ta med kameran, så det blev några härliga bilder på min dundersöta kanin Nougat!


Löshår!

2009-02-27 @ 14:18:50

I ett bra tag har jag varit otroligt sugen på att köpa löshår! Både för att få längre hår och för att få mer volym i håret. Har alltid tänkt "Nej, det kostar ju en förmögenhet!", men igår när jag kollade in på b.la. blocket, så såg jag att det inte alls var så dyrt som jag trott! Keratinvax, anser jag vara det bästa och naturligaste sättet att ha löshår, tycker oftast "clips on" ser fejkat och konstigt ut.

Vilket sätt är bäst? Är det svårt att "limma" fast håret, eller kan man lätt göra det hemma med hjälp av en kompis? Vilka tillbehör bör man ha osv? Är det någon som vet, skulle jag bli tacksam om ni berättade för mig! Kanske någon tips, eller så? (:

Vi får väl se om jag tar och fixar mig lite löshår, så jag får lika snyggt hår som bland annat Miley Cyrus, Mary-kate olsen & Vanessa Hudgens!


Prov

2009-02-26 @ 18:17:41

Prövade just Depend ögonfransfärg nu, och klara inte av de! Efter knappt en minut så sved det i ena ögon som faan! Ändå öppnade jag inte ögat en endaste gång. Vad tror ni kan vara felet? Känns jätte tråkigt nu när jag var så inställd på att få bruna snygga fransar ;p


New pink Nivea!

2009-02-25 @ 18:13:01
När jag var inne på Åhlens idag, såg jag en ny, jätte gullig mascara, i färgen rosa! Borsten såg lika inbjudande ut som utsidan, täta, mjuka strån. Detta blir nog nästa mascara jag ska testa! Fanns både vanlig och vattenfast, men jag kommer garanterat att köra på den vanliga, tycker vattenfasta är alldeles för jobbiga att tvätta bort!

Om det är någon som testat denna sötnos, snälla skriv vad ni tyckte om den, både negativa och positiva saker! (:

Visst ser den iallafall bra ut ? ;p

En snabbis! (:

2009-02-25 @ 16:06:22
Eftersom vi slutade tidigt idag (14.00) så for jag och mamma en snabbis på stan för att köpa hårslingor och ögonbryn&ögonfrans färg. Slingorna blev HM´s egna, billigt och bra! Färgen till ögonfransarna samt ögonbrynen blev brunsvart, den färgen såg bäst ut!

Får se om det blir färgning idag eller imorgon, brynen blir iallafall inte förns det blir sportlov, är så rädd att det ska bli waay too dark ;p

Uppdaterar mer sen, måste börja plugga till musikprovet som är imorgon, sedan kanske jag ska titta igenom matten också?

Beslutsångest..

2009-02-24 @ 20:17:39

Jag hatar verkligen när det är två program jag vill se sammtidigt, visst det går att spela in, men kan dom inte lägga ut programmen på dom dagarna när det inte är annat än skit på tv? Idag är det både Dr.House och The Mentalist, båda serierna är skitbra och vill verkligen se båda två, nyss! Detta innebär att jag får besllutsångest om vilket program jag ska se idag, vilket program jag ska spela in och se imorgon! Men det lutar mot att det blir Dr.House idag.., men vi får se!

Ser ni någon av dessa serier? Isåfall, vilket tycker ni är bäst? (:


Dont Leave ;p

2009-02-24 @ 18:52:37
Ville bara dela med mig med en av mina favoritlåtar! Artisten är Dima Bilan (ni kanske kommer ihåg honom från eurovision song contest 2006 & 2008), och låten heter Dont leave! (Tambaland producerad)
 
Tyvärr så är kvallan inte den bästa ;p

Budget VS Lyx

2009-02-23 @ 20:05:02

Jag är en riktig budget-människa och köper oftast det billigaste jag kan hitta (med förutsättningar att jag tycker det är snyggt vill säga!).

Kikade in på Nelly.com, för att se om dom hade några snygga armband, är jätte sugen på såna där "läder" armband med någon snygg länk eller nå., och vet ni vad jag hittade? Ett jätte snyggt armband som bara kosta 49kr! När jag bläddrade ner tyckte jag mig se ett exakt likadant, men det var det inte! Detta armband kostade 190 spänn mer och istället för en silverfärgad länk, hade den en guldfärgad länk.

Tycker ni det är värt att köpa dyra märkesprylar, när man kan hitta nästan identiska prylar för ett mycket lägre pris?

Båda armbanden är från Nelly.com


Beach -09

2009-02-23 @ 16:59:15
Jag har en magkänsla om att denna sommar kommer bli den bästa sommaren på länge när det kommer till vädret, ska inte säga för mycket för då blir de väl regn hela lovet! Har ni inte märkt att det alltid blir så, säger man "åh, jag tror det gick bra på provet, minst VG", så får man oftast bara G, och om man säger "Shit vad dåligt det gick, hoppas jag får G iallafall" så får man nästan alltid VG! Så är det iallafall för mig, så jag säger alltid att det gick dåligt fast jag vet att det gick bra!

Har iallafall slängt ihop en liten outfit som jag inte skulle tacka nej till en solig dag på stranden. Oftast går jag bara till stranden för att sola och checka boysen ;p Är en riktigt badkruka egentligen!

Klänning, Topshop - ca.600kr
Svart armband, Nelly.com - 29kr
ljust armband, Nelly.com - 29kr
Armband/Klocka, Chique - 399kr
Strandväska, HM - 98
Skor, Asos - ca.665kr
TrekantsBh, HM - 129kr
BikiniTrosa, HM - 98kr

Hit me Baby one more time ;p

2009-02-23 @ 14:37:08
Seriöst? Vet ni hur lycklig man kan bli? Jag är på startsidan, igen! Andra gången  på 1 vecka! Woow måste jag säga! Är verkligen jätte glad just nu, tack tack och återigen tack, Karin som är så shysst att hon sätter upp mig!! (:

LivLöst är vad det är!

2009-02-22 @ 15:25:08

Igår, när jag var in på ICA kvantum med mammi så tittade jag lite grann på hårfärg, dom har ju inte sådär jätte mycket olika hårfärger på Ica, men en hel del hade dom! Då såg jag en förpackning jag aldrig sett förrut, "Jane Hellen Mood, 3 in 1", alltså hårfärg och slingor tillsammans för endast 90 spänn! Tappade nästan hakan när jag såg priset!
 
Egentligen var det ju bara slingor jag tänkt göra, men det här verkar ju faktiskt riktigt bra, iallafall om det blir som på förpackningen! Mitt hår känns verkligen livlöst och enformigt just nu, så why not? Skulle det inte bli riktigt snyggt med lite naturliga skiftningar i detta tråkiga hår?


Svaren! (:

2009-02-22 @ 11:49:57

hur länge har du bloggat?

Jag startade min blogg i höstas minns jag, men skrev så sällan så jag slutade. Sedan efter jul så började jag om igen, så då raderade jag alla gamla inlägg och kommentarer och började helt på nytt! Så Jag skulle säga att jag har bloggat i ungefär 2 månader.


varför började du blogga?

Jag älskar att skriva! Sedan så är det så himla roligt just att blogga, nu vet jag inte vad jag skulle göra om jag inte hade bloggen, den är verkligen skitrolig att ha!


Är du kär? har pojkvän? :)

Jag är inte kär och jag har ingen pojkvän ;p


Bloggar du läser dagligen?

Jag läser flera olika bloggar varje dag, men jag kollar alltid in;
Stina-lee

Kenza

FEBB


Vad är det pinsammaste som har hänt dej i ditt liv? :)

Vet inte om det är det pinsammaste, men det är helt klart topp 3!

Jag och mina två bästa vänner skulle gå och se på bio, pirates of the caribbean 2 om jag minns rätt. Så köpte vi våra biljetter och gick in och satte oss. Sedan så började reklamen, det var reklam för Superman returns, Jisses vad reklamen var lång! Verkade nästan som att det var den filmen som skulle visas. Efter ungefär 5 minuter så kom vi på det, vi hade gått in i fel biosal! Så, det fanns ju ingenting annat att göra än att gå ut och säga till killen som tog biljetterna att vi gått fel, självfallet började han skratta åt oss, men han lät oss ändå gå in och sätta oss i rätt biosal!


Vad är din bästa erfarenhet angående bloggen?

Den bästa upplevelse jag haft, var nog när jag kom på startsidan! Det var så himla roligt och det har resulterat med många fler läsare varje dag vilket är jätte roligt!

Sedan tycker jag helt klar att jag lärt mig en hel del om hur man ska skriva för att få ett inlägg mer intressant, så att folk vill läsa det!


Vad tycker du om melodifestivalen?

Jag tycker det är bra lördags underhållning, men det är ingenting jag längtar efter, inte något jag gråter för att jag missar!

Vad ska du gå på gymnasiet?

Jag har sökt in på Media, och hoppas verkligen jag får det, och mitt andrahands val är estet, bild!


Vem är din stilförebild?

Hm, jag har nog ganska många, men jag älskar tvillingarna Olsens stilar, sedan tycker jag också om Ashley Tisdales stil, Lindsay Lohan har också en riktigt cool stil, rockig liksom. Så skulle tro att min stil är en blandning mellan slapps, gulligt och rockigt.


Favoritbloggar?

Stina-lee, FEBB & Kenza


Beskriv dig själv med 3 ord
Lycklig, snäll & lat! (:


Går du i någon sport?
Nej, önskar att jag tyckte någon sport var roligt, men det gör jag tyvärr inte.


favoritminne?
Gosh, jag har ingen aning, jag har så himla många fina minnen! Varje jul är ju ett nytt minne, varje sommar kommer en drös nya minnen, men jag tror att mitt favoritminne kommer komma i år, till sommaren när jag och min bästa kompis ska åka på semester tillsammans för första gången!


Vad är det med din blogg som är så speciellt tycker du? :)
Det vet jag inte riktigt, det finns ju så himla många modebloggar därute! Skillnaden är väl att jag inte är världens populäraste & rikaste tjej som skriver om alla mina coola vänner och mina svindyra inköp. Sedan kör jag ganska mycket på budgetprylar i min blogg eftersom det är de enda jag själv har råd med, och det är många därute som inte heller har råd med värsta tröjan från Asos för 1000 spänn.


Om du fick vara en kändis (död eller levande) för en dag, vem hade du valt?

Jag hade nog valt..., Rihanna! Kanske inte i det skicket hon är ju nu (nerslagen och hemskt), men annars tycker jag hon verkar vara en toppentjej! Hon är snygg, hon har världens bästa röst, och hon har nog ett riktigt stort shoppingkonto, och det tackar man väl aldrig nej till?   


3 saker du absolut inte kan leva utan? =)

Alltså inte levande människor? Hm, då var det svårt. Mina linser (utan dom ser jag ju ingenting), en säng så jag kunde sova, och en tröja så jag slapp gå naken!


Vad önskar du dig mest just nu?

Jag önskar mig att fler folk börjar läsa min blogg! Det är så himla roligt när folk kommer och skriver fina kommentarer, man känner sig så himla uppskattad!


Vilken blogg skulle du läsa om du bara fick välja en?

FEBB kanske? Eller möjligtvis Stina-lee! Men tror det hade blivit FEBB ;p  

Är du rädd för något?
Ibland känns det som att jag är rädd för allt xD Men jag är väldigt rädd för mörkret, gå hem ensam på kvällen och sånt, det hatar jag verkligen!


Vad vill du bli när du blir "stor"?
Jag vill bli journalist och jobba på någon modetidning, eller så vill jag möjligtvis jobba med TV, skulle inte tacka nej till Emma Anderssons jobb, ni vet hennes program "Emmas värld", tänkt att få resa runt och testa nya saker, intervjua kända folk m.m., verkar as roligt!


Hur många barn vill du ha?
Jag vet inte, 1 eller 2 tror jag. Inte mer än 3 i alla fall!


Varför började du blogga?

Jag ville göra något för att få ut all min kreativitet, och blogga är ett underbart sätt att få ut den, man får ju idéer hela tiden om nya inlägg! Vilket är ganska viktigt utifall jag börjar jobba på en tidning, då måste man ju komma på nya saker hela tiden som folk ska gilla att läsa!


Vad har du alltid velat göra?

Jag har alltid velat testa idol! Jag vet att jag inte har någon större sångtalang, men om jag hade det skulle jag lätt testa att söka till idol! Vem vet, ni kanske ser mig där nästa år? Nej jag skojar bara!       


Vad gör dig glad?

Mina vänner och min familj, dom gör mig alltid glad! Men någon som verkligen får mig att skratta är Björn Gustafsson! Han är så himla kung!


Roligaste utomlands minnet?

Ja, det ända land jag varit i, förutom Sverige, är Finland! Och där var jag bara några timmar, för jag åkte dit med Birka Paradise (en kryssnings båt, typ), så jag skulle inte kalla det så mycket till minne, för jag sov hela den tiden vi var i Finland!


Favorit film? Serie?

Film; Hot chick, John Tucker must die och Pirates filmerna!

Serie; 90210, OTH, Gossip Girl, Desperate housewives och Ugly Betty!  

  

Favorit mascara?
En gammal från Oriflame, och Lumenes Volume & Curl ;p


Vilket är ditt bästa (seriösa) flirtningstips?

Jag vet inte riktigt, är så himla dålig på att flirta! Får ju typ aldrig chansen att göra det heller, men ser jag en snygging så tittar jag dit, vänder mig om, och tittar dit igen. Oftast så kollar han då! Sedan slänger jag lite grann med håret också, det kan ju aldrig gå fel xD


Hur tycker du att man ska tänka när det känns som om man lika gärna skulle kunna hoppa från ett hus?
Jag tycker man ska försöka koncentrera sig på alla bra saker man har i sitt liv, som sina vänner, sin familj osv. För då kan jag garantera att känslan inte är lika lockande längre när man tänker på hur ledsna andra människor blir när man hoppar, för det blir dom!


Vad vill du döpa dina barn till (om du vill ha nåra!)? :P

Jo, barn vill jag ha! Om det blir en tjej, vill jag att hon ska heta Serena, Ashley eller Rachel! Blir det en kille ska han heta, Dimitri, Nathan eller Chris. Alla namn är ganska ovanliga, men det är bara utländska namn jag tycker om!


vilken är din favorit låt just nu?
Just nu så kan jag inte sluta lyssna på Kim Franssons låt "three floors down", så himla bra låt alltså!


Har du några husdjur?

Ja det har jag, 3 katter, Sessan, Maxie och Sweetie (Sweetie är en kille, anledningen varför han fick ett så tjejigt namn är för att vi först trodde han var en tjej!). Sedan har jag en kanin också som heter Nougat!


Vilken är din favoritbutik? & vad är ditt favoritmärke? :D <3

Favorit butik är nog, Vero Moda, Gina Tricot & Cubus. Sedan har jag nu upptäckt Monki också, men den affären har vi inte så jag kan inte handla därifrån! Favoritmärke har jag inget, har aldrig brytt mig om märken, köper bara det jag tycker är snyggt!


Vad tycker du om jeansleggins.

Jag älskar jeansleggings, mycket bättre än vanliga jeans, dom är sköna och dom sitter tajt! Kan det bli bättre än så?  


Vad ska en bra blogg innehålla enligt dig?
En bra blogg ska innehålla mycket kläder och sådant (eftersom jag älskar sånt!). Även en del om personens privatliv, men inte föör mycket, sedan är det alltid bra med bilder! Det är roligt att se på ;p

favoritskådis? :p

Hm, jag gillar så många olika, men jag älskar Jennifer Aniston, hon är grymt många bra filmer!

Varför bloggar du?:)
För att det är roligt! Utan bloggen vet jag inte vad jag skulle göra när jag inte har något annat för mig!


Vad är ditt drömyrke?

Artist! Eller skådespelerska! Både dom jobben verkar så himla roliga, men jag vet ju att det bara är en dröm, så därför har jag hittat andra saker jag är intresserad av och vill jobba med i framtiden!


Vad är roligast att blogga om?
Det är skitroligt att blogga om kläder, smink och sånt, för det är alltid så uppskattat! Ser man en snygg tröja någonstans, för ett bra pris, är det många som vill se den tröjan och kanske till och med köpa den?


Var har du köpt din snygga tröja :)

Den köpte jag på Gina Tricot´s slut-rea för endast 29:-!


favoritnamn?
Jag älskar namnet Dimitri, jag tycker det låter så himla fint! Men då har jag ju också en förkärlek till ryska namn, såsom Natacha, Vlad, Sasha osv.


mål med 2009?

Att vara så lycklig som möjligt och ta dagen som den kommer! Få många besökare till min blogg och utvecklas i mitt skrivande. Jag vill ta mig in på Media linjen och ha en underbar sommar med bara varma och soliga dagar!


"Farewell"

2009-02-21 @ 23:24:28
Ingen missade väl dagens Melodifestival? Denna deltävling var såå mycket bättre än förra veckans måste jag säga. EMD´s låt var ju faktiskt riktigt bra! Och Molly Sanden, vilken röst! Synd bara att låten vad så dåligt x) Alexander Bard såg rolig ut som vanligt i sina korta byxor (fast nu hade han stövlar så det syntes inte!). Velvets "klänning" vad ju verkligen one of a kind. Tyckte den var riktigt häftig i början! ;p

Efter Melodifestivalen så satte jag igen filmen "life-size" med Tyra Banks och Lindsay Lohan. Ganska dålig film egentligen, men hade inget annat att se på. Hot Chick (som gick på TV) har man ju sett så många gånger att man nästan kan replikerna utantill.

Nej, nu ska jag gå och sova, är jätte trött, vet inte riktigt varför x)

Frågor nu då ;p

2009-02-21 @ 13:14:40
Verkar vara ganska populärt med frågestunder just nu.. så, jag har bestämt att ha en själv! Ni får fråga exakt vad ni vill ända tills ikväll när jag ska ge svar på alla frågor.. verkar så roligt att ha frågestund!
Shoot me! (:


Frågestunden är nu stängt, har fått ett gäng frågor och hinner tyvärr inte svara på dom ikväll, så det blir morgondagens syssla!

Kyle XY

2009-02-21 @ 12:08:26
Sitter och ser gamla avsnitt av Kyle XY på tv just nu, serien var ju riktigt bra i början, när allt var ett mysterium liksom, men nu när han tydligen har en syrra eller vad man nu kan säga, så är den inte alls lika bra! Sedan är Matt riktigt söt i rollen som Kyle, kan knappt stänga av TV:n bara för att han är så himla gullig! (:

Inte lika söt på bild som på TV dock ;p

Billigt & Bra!

2009-02-20 @ 19:06:23

Gladiator-skon är ju verkligen en av dom större trenderna denna vår, ännu större än vad den var förra året måste jag säga! Var inte så säker på om jag skulle följa trenden, eftersom dom är så dyra, och pengar är ingenting jag ar gott om just nu. Men då hittade jag dom här söta skorna från Cellbes för ynka 169kr! Gissa om man blev glad? Är nog inte dom snyggaste gladiator skorna jag sett, men snygga är dom, Speciellt för det där super billiga priset!

Får se om det blir några pengar över, för isåfall har jag tänkt att klicka hem dom här skitsöta skorna i färgen svart!

Cellbes - 169:-


Fransar & Bryn..

2009-02-20 @ 17:41:22

Eftersom jag har så pass ljusa fransar & bryn har jag tänkt att testa Depends Frans&Ögonbryns färgning som ska hålla i ca. en månad. Kanske blir lite dyrt om man ska köpa ett paket varje månad, men måste bara testa! Blir det bra så är det ju helt klart värt runt en hundring varje månad.

Lär ju inte gå lika mycket mascara heller eftersom det är mycket lättare att måla mörka fransar än att måla blonda. Vet inte om jag är ensam om att måste stå hur länge som helst bara för att täcka den ljusa färgen på fransarna, menar, hur snygg är det om det ljusa i fransarna sticker ut i det svarta? Inte särkillt snyggt! Blir så lätt klumpigt också när man måste lägga på många lager, tar också längre tid!

Nej, just nu ser jag inga negativa saker med att färga, gör ni? (:


Most beautiful!

2009-02-18 @ 19:21:45
Om ni frågar mig, vilka som är världens tre vackraste kvinnor, skulle min lista troligtvis se ut ungefär såhär;
1) Ashley Olsen
2) Vanessa Anne Hudgens
3) Eva Longoria
Hur skulle eran lista se ut? (:

Trosa! (:

2009-02-18 @ 17:08:26
Vilken slags trosa är egentliegn bäst? Är det string, "vanliga" eller hotpants? Billigast är vanligtvis stringen, sedan den "vanliga" trosan och dyrast är då hotpantsen! Antaligen beroende på hur mycket tyg man använt när man gjort dem, eller vad tror ni?

Själv tycker jag att vanliga trosor är bäst i alla lägen, dom är skönast och jag tycker ärligt talat det är snyggast också!
-Men vad tycker ni? (:

String, hotpants eller den "vanliga"? (:

Tack, Tack och åter igen Tack!

2009-02-17 @ 16:50:00
Så himla roligt att jag fick komma med på Blogg.se´s förstasida! Så det tackar jag Karin Olofsson för. Sedan vill jag tacka alla er andra underbara människor som klickat upp min blogg och skrivit en kommentar! Skitrolig, fast det tog säkert 2 timmar att svara på alla kommentarer! Så, idag fick jag nytt besöksrekord på över 250 unika besökare, och dagen är ju inte slut än! Kanske når upp till 300, vem vet?

Lät antagligen som värsta tack-talet som man ger just när man vunnit ett stort pris, men för mig, så känns detta faktiskt ganska stort!

Har tänkt att sammanställa svaren på frågan om Vilken mascara som var bäst, så får vi se vilken som blir "vinnaren" (:

Denna bild på förstasidan där jag var med, lånar jag av Sandra´s blogg! Vilken tur att någon prt Scrn;ade just när jag var på förstasidan! (:

Sedan en bild på min statistik! ( Stolt ) (A)

Önskelistan är lång...

2009-02-17 @ 14:55:35
Just nu är min önskelista längre än vad den var till jul! och det värsta är att jag är helt pank! Har ungefär 50kr kvar, och det ska räcka en vecka, vars har alla pengarna sedan jul tagit vägen? x) Det var så mycket jag tänkte köpa då, men det blev annat tjafs istället! Här är en kort version av min önskelista, lovar, den kan göras längre! (:

» Frans&ögonbryns färg - HM
» Vågtång - Åhlens
» Skinnjacka (fusk) - HM
» Ljusa jeans-tights - Gina (på bilden) eller Vero moda
» Aco sunkissed - Apoteket
» Sockar - HM
» Skor - HM
» Slingor - Hm, Åhlens osv.
» BH;ar - Cubus (extra erbjudande just nu!)
Och som jag sa, listan kan göras såå mycket längre!

Dagens fråga! (:

2009-02-16 @ 19:20:07
Vilken mascara är din favorit?

-Min favorit är en riktigt gammal en från Oriflame (vet inte vad den heter) eller så är det Lumenes blueberry Volume, och Curl mascara! (:

Body! (:

2009-02-16 @ 18:15:02

Jag älskar body stuket på tröjor numera! Förr så hatade jag det, för jag tyckte det såg ut som bebis-kläder, och visst kanske påminner om kläderna små bebisar har, men det är ändå sååå snyggt!
Eller vad tycker ni? Är bodyn en hiss eller diss?

Svart; Monki
Randig; Gina Tricot
Blå; Gina Tricot
Blommig; Monki


Stress, prov & sena kvällar

2009-02-16 @ 16:10:08

Måste säga att det känns ganska stressigt just nu, våra lärare har lagt upp alla prov nu dom sista två veckorna innan lovet, så det är 3 prov i veckan ungefär ;p Så, nu vet ni vad jag ska göra 2 veckor framöver! (;

Ska försöka blogga så mycket som möjligt iallafall, blir väl sena kvällar i värsta fall, har ett gäng kommentarer att svara på också, känns jätte roligt med så många komentarer! (:

Vet ni vad jag kom på, jag vill verkligen ha en kjol! Jag har aldrig riktigt gillat kjolar sen jag var typ 5 och var helt besatt av dem, men nu, när det finns så himla många snygga kjolar, blir jag verkligen sugen på en!

Blå - Monki
Svart - HM


"Be a nerd"

2009-02-15 @ 20:46:37
Är det bara jag som tycker "nörd" looken är riktigt snygg? Stora glasögon, knästrumpor, och ett riktigt nördigt halsband, är ju faktiskt hur coolt som helst! Nästa gång jag ska till optikern ska jag nog ta ett par riktigt stora och nördiga glasögon! (För er som inte vet så har jag linser) - Nej, denna look diggar jag faktiskt, Riktigt cool är den! (:

Body - Monki
Knästrumpor - Lindex
Kjol - HM
Glasögon - Lensway
Kofta - Monki
Halsband - Chique
Armband - Forever21
Väska - HM
Sko - Ellos

Musikvideorna är här! (:

2009-02-15 @ 16:49:03
Såg just att "made in sweden" stjärnorna Kim och Janets musikvideor äntligen är uppe på youtube! Själv älskar jag ju Kims låt "three floors down", men Janets låt "let go", har faktiskt något i sig som jag gillar. Enligt mig blev musikvideorna sådär, kunde ha varit bättre och kunde ha varit sämre! Kims musikvideo är dock höghus bättre än Janets.. (:
- Kolla själva!
Kim fransson - three floors down
 
Janet Leon - Let go

Var det en Parodi eller?

2009-02-15 @ 13:10:30

Alla ni som såg melodifestivalen igår, kan väl knappast ha missat Markoolios lilla "nummer"? Det var ju rena rama parodin av Dima Bilans uppträdande i ESC. En fiolspelare, en skridskoåkare och en människa som hoppar ut ur pianot! Enligt mig var faktiskt detta ganska underhållande (fastän jag älskar Dima!), men undrar vad som skulle hända om vi skickat Markoolio till Moskva?

Kolla in denna video! (:


Ja, jag har gjort videon själv! (:

Ny design! (:

2009-02-14 @ 19:08:00
Har ägnat nästan hela dagen till att fixa en ny design, var less på den gamla gröna, så jag kör numera på rosa! Enligt mig känns den väldigt fräsch, och den är riktigt söt också! Var det rätt eller fel av mig att byta? Ska jag behålla den rosa eller byta tillbaka till den gröna? (:
Den gamla;

Den nya;

Var ärliga nu! -Själv är jag riktigt nöjd med den rosa... ;p

Baking ;p

2009-02-14 @ 13:26:39
Bestämde mig för att baka där runt 12 nån gång, Brownies blev det. Smeten var underbar, men som vanligt när jag bakar fick jag slänga ner min tröja i akut-tvätt, spiller alltid något som är svårt att få bort! Sedan, när dom var klara kände jag det, dom var ju stenhårda! Kanske inte stenhårda, men hårda! Vilken besvikelse....
-, tur att farsan gillade dom iallafall! (:

Så här såg dom ut på bilden, härliga va? Synd att dom inte blev såhär! ;(

The house bunny!

2009-02-14 @ 10:05:21
Såg denna film igår kväll, och gissa om jag skrattade? Filmen var faktiskt riktigt rolig och underhållande, jag förväntade min inte så mycket av den, eftersom det såg ut som en kass B-film, och visst kanske det är en B-film, men en riktigt bra sådan! (:

"När Playboy Mansions favorittjej Shelley (Anna Faris), blir utsparkad från stans hetaste palats, känner hon sig allt annat än bekväm i Beverly Hills djungel. Men när hon träffar de misslyckade tjejerna i studentföreningen Zeta Alpha Zeta, upptäcker hon att hon faktiskt kan göra nytta. När Shelley dessutom träffar en snygging värd att hålla fast vid, har hon plötsligt något att kämpa för och chansen till ett riktigt liv i den riktiga världen. Men nu gäller det att "förvandla" de andra tjejerna och göra Zeta till skolans mest populära förening innan universitetet slänger ut dem. En galen nyrenovering står för dörren och kommer att bjuda på många gapskratt!"

Skinn VS Jeans

2009-02-13 @ 20:54:52

Både skinnjackan och jeansjackan har varit riktigt stora trender iår, men vilken av dom är egentligen snyggast? Själv har jag haft stora problem med att bestämma mig för vilken av modellerna jag ska satsa på senare till våren när det är dags att hänga undan den tjocka jackan.

Skinnjackan ser så där rockigt snygg utan medans jeansjackan ser sådär sommrig och fräsch ut! Snälla hjälp mig att bestämma ;p Plånboken är tyvärr inte stor nog för båda..


Snyggast

2009-02-13 @ 18:07:18

Men denna klänning, tillsammans med en söt liten bloero och ett par skitsnygga skor, blir du lätt snyggast bland alla uppklädda turturduvor nu på alla hjärtans dag. Alla killar kommer vilja vara med dig och alla tjejer kommer vilja vara dig!

Klänning - Gina Tricot
Bolero - Forever21
Skor - Forever21
Väska - Asos
Halsband - Chique
Örhängen - Chique
Ring - Chique


Hm home!

2009-02-12 @ 17:54:16

Snart kommer vi inte bara kunna köpa kläder och accessoarer på vårat käraste hm, utan även inrednings detaljer såsom kuddar, handdukar och duschdraperin. Jag tycker det ska bli hur spännande som helst att se hur det kommer bli med den saken. Hm har själva pratat om fyra olika stilar som dom kallar, design, natur, klassisk och ungdomlig! Priserna verkar inte bli så särskillt höga heller, har läst att deras saker kommer kosta allt från ca.49-499kr, vilket inte alls är särskillt dyrt! (:

Den 19;de Februari ska denna "funktion" starta via både internet och katalog. Går det bra för dom kommer vi garanderat ha HM affärer med bara inrednings detaljer inom kort! ;p


Goodbye Edie!

2009-02-12 @ 16:09:07

Det sägs att Wisteria Lane's egna bitch ska lämna serien! Tro nu inte att jag menar Gabby, fast man ofta tänker henne som lite utav en bitch, så är hon ingenting jämför med Edie brit! Hon ska tydligen dö och lämna serien i någongång i April. Undrar varför dom egentligen känner att dom måste "döda" henne? Är det Nicollette själv som inte vill spela rollen som Edie, eller är alla helt enkelt less på henne? Har hört att hon inte bara är en bitch framför kameran, utan även bakom.

Men är detta något som gör oss ledsna? Eller är vi bara glada att vi slipper henne? Jag måste faktiskt säga att jag kommer sakna Edie!


"If I were a boy"

2009-02-11 @ 19:38:05
Denna låt är enligt mig helt fantastisk!
-Kan det bli bättre, Beyonces underbara röst, blandat med denna underbart fina låttext och riktigt bra bakgrunds musik!
 » Beyonce, If I were a boy
 
Underbar!

"Wednesday"

2009-02-11 @ 17:57:01

Har tyvärr inte hunnit slänga in något inlägg förns nu, först var det skola sedan for jag med mamma och pappa direkt till skellefteå, vilket betyder att det blev lite shopping! Köpte två tröjor från HM, och var riktigt nära på att köpa ett till par jeanstights. Men självklart fanns inte just dom jag ville ha i rätt storlek! Mamma tog kameran så nu har jag ingen kamera dom närmaste 4 dagarna, så det blir inga dagens outfit. Kunnde heller inte fota det jag köpte idag, så jag visar från HM´s hemsida istället (:

Såg btw, för er som inte köpt uggs än, att dom hade rea på skitsnygga uggs på dinsko! Ångrar nästan att jag inte köpte i en färg till, skulle vara coolt med bruna också! (: 

Dom hade 20 % rea bara idag! (:
Vit - HM; 79,50:- (ca.55:- för mig)
Grå - HM: 49;- (ca.40:- för mig)


They made it Cheap! (:

2009-02-10 @ 16:09:07
Vill ni hitta smink till ett så billigt pris som möjligt? Kolla då in E.L.F.! Sminket deras är nog det blilligaste jag någonsin sett, självklart kan man då undra vilken kvalite sminket egentligen har? Men man måste ju ta risker, eller? (:

På hemsidan finns det allt ifrån Mascara och läppgland till Nagelfilar och badskum! Sidan finns på svenska, så man kan se vad priserna är med svenska kronor. Handeln ligger i Engkand så tullen är gratis! Så snart jag får lite pengar över tror jag faktiskt att jag ska testa att göra en beställning! (:

http://www.eyeslipsface.se/

Själv

2009-02-09 @ 18:41:07
Hade syslöd idag, så min tröja blev äntligen klar! Det tog ändå inte så lång tid att göra den, kanske 4 lektioner. Är nöjd som fan, fick till och med MVG på den (:

Vad tycks? ;p Var jag förtjänt av mitt MVG (:

Min egna (del 3)

2009-02-09 @ 15:50:34

Nu kommer del 3! Texten är ganska tät, orkade inte sitta och flytta och hålla på. Hoppas det går bra ändå? (:

Fantasin började flöda medans hon gick hem från skolan. Hon tänkte på musik konserten dom skulle sätta upp i skolans aula. Skulle hon ens hinna lära sig låt texterna? Två veckor var en ganska tight tidsplan, men med Roxannas minne kanske det ändå skulle funka. Hon tog upp sin mobiltelefon och sökte reda på Lennarts mobiltelefon nummer. Hon var nog den enda på hela skolan som hade en lärares nummer på sin mobil, men vad spelade det för roll? Hon och Lennart hade ju en bra relation, om man kunde kalla det så. Hon visste en massa om honom och han visste lika mycket om henne. Lennart var i femtio års åldern och hade varit musiklärare sen han var 25. Han var gift, sedan 30 år tillbaka och hade 3 barn. Eva, Lena och Sanna var namnen på hans barn. Dom var alla äldre än Roxanna. Den yngsta, Sanna, var 18 år. Roxanna själv hade två syskon. Eric, som var hennes äldre bror och Samantha som var hennes yngre syster. Eric var 17 och Samantha var 8. Samantha såg alltid upp till Roxanna vad än saken gällde. Roxanna älskade verkligen sina syskon lika mycket som sina föräldrar. Hon hade nog den perfekta familjen. Hennes föräldrar var varken för stränga eller för mjuka, dom var inte skilda och dom hade träffats när hennes mamma var på semester i Amerika för 19 år sedan. Eftersom att hennes pappa var amerikan, var det alltid till Amerika dom for under somrarna. Roxanna hade varit till Amerika 16 gånger och hon hade alltid lika roligt varje gång hon var där. Dom bodde hos hennes farmor och farfar i Los Angeles halva sommaren. Den andra halvan spenderade dom hon hennes faster i Miami tillsammans med hennes man och deras två barn. Resten av året var dom hemma i Sverige. Roxanna undrade ofta varför hennes föräldrar bodde i Sverige istället för Amerika. Hon fick alltid samma svar när hon frågade. Svaret var simpelt, hennes mamma hade redan haft ett jobb som hon älskade i Sverige och ville inte lämna det för någon, inte ens hennes stora kärlek. Hennes pappa var ung och galen och gick med på att följa med hennes mamma till Sverige för att gifta sig och skaffa familj. Hennes pappa var ganska mörk i hyn medans hennes mamma var betydligt ljusare i hyn. Hennes mamma hade blont hår medans hennes pappa hade mörkt. Hennes pappa hade bruna ögon och hennes mamma hade blå. Hennes mamma var kort och hennes pappa var lång. Dom var verkligen varandras motsatser, dom hade inte ens samma intressen, ändå älskade dom varandra obeskrivligt mycket och skulle troligtvis aldrig skiljas. Roxanna själv var som en kopia av sin far. Hon var aningen ljusare än sin far, men ändå inte lika ljus som sin mamma. Hon var något mitt emellan. Hon hade långt lockigt brunt hår, bruna ögon och ett stort leende. Hon var ganska liten, endast 1,59 m lång. Vågen visade runt 50 kilo, en vikt hon faktiskt var ganska nöjd med. Många tyckte hon såg väldigt spansk ut, vilket inte var så konstigt eftersom hennes farföräldrar båda var från Mexiko. Egentligen var hon inte så osäker på sitt utseende. Hon fick ofta komplimanger om hennes söta ansikte och hennes snygga kropp. Ändå hade hon inte så många vänner, hon hade sin bästis, Carla, 3 tjejer från klassen samt ett par tjejer från parallellklassen. Carla var ett år yngre än Roxanna, dom hade varit bästisar sedan dom var 6 och hon hade följt med Roxanna till Amerika ett antal gånger. Roxanna hade bara en kompis i Amerika. Hans namn var Ryan. Han bodde i Miami och dom umgicks så ofta dom kunde. En gång hade han till och med hälsat på henne i Sverige. Alla hennes kompisar trodde att dom var ihop, men det var dom inte. Visst såg han bra ut, men hon hade aldrig sett honom som något annat än en vän. Han hade gröna ögon och brunt hår, hans största intresse var surfing, något även Roxanna älskade att göra fast hon inte alls var lika bra som honom.

- Lennart, hörde hon en röst i telefonen

- Hej! Det är jag, Roxanna.

- Nämen hejsan, har du glömt något eller?

- Nej, eller jo, jag hade tänkt att anmäla mig till musik konserten, om det går bra?

- Självklart Roxy! Du är så bra på att lära dig låt texter så det lär inte bli något problem, du har en fantastisk röst och jag kunde inte vara gladare just nu, sa Lennart. Roxanna log i säkert tio sekunder innan hon fick ur sig ett svar.

- Tack, är det på måndag ni har träning?

- Jo, måndag klockan tolv. Om du har lektioner då är det bara att säga vars du ska gå så får din lärare ta upp saken med mig, okej?

- Det bli jätte bra, tack så jätte mycket för att du låter mig vara med.

- Nöjet är helt på min sida, men jag måste gå nu, vi ses, sa Lennart och la på luren innan Roxanna ens hann säga adjö.

Jag är käär ;p

2009-02-08 @ 20:12:41
Allvarligt talat! Detta är nog den sötaste klänningen jag sett på länge!! Jag kan inte annat än älska den! Vill ha, Vill ha, Vill ha! Tänk vilka avundsjuka blickar man skulle få om man gick omkring med denna skönhet! Den känns inte heller för uppklädd, lagomt uppklädd, eller hur?

Dock så var priset inte lika lockande., 750 spänn kostar denna underbara klänning från Nelly.com, den finns i två skitsnygga färger, så jag vet inte riktigt vilken jag vill ha. Men som sagt, priset är waay over my budget. Men för er som tjänar lite mer, kanske detta är något? (:

Tips mot finnar!

2009-02-08 @ 17:38:42
För ett tag sedan, så fick jag ett tips av en tjej här på blogg.se (minns tyvärr inte vem!) om att Stioxyl tydligen ska vara jätte bra mot finnar, så jag sprang iväg till apoteket några dagar senare och köpte det! Har använt det i kanske, 5 dagar, och jag ser redan resultat! På förpack- ningen står det att det kan ta 4 veckor innan man ser resultat. Jag som redan efter bara några dagar ser att finnarna börjat försvinna tycker det ska bli hur spännande som helst att se hur bra det är om 4 veckor!

Nu har jag 5%, men om det inte försvinner helt ska jag testa 10%! Min hud blev heller inte särskillt torr av Stioxyl, och min hud är vanligtvis väldigt känslig och torr, speciellt nu på vintern!

Flower Power

2009-02-08 @ 14:18:40
Blommigt är nog det mönstret som aldrig dör ut, det är snyggt, sommrigt och man blir riktigt glad av det! Blommiga klänningar är något av det sötaste som finns! Ska helt klart försöka hitta en riktigt snygg blommig klänning att ha på examen, det känns så rätt att ha blommigt då! (:

Vänster; HM
Mitten; Forever21
Höger; Forever21

I waant..

2009-02-07 @ 17:19:38

Jag kan inte annat än att längta till sommaren en dag som denna. Det är kallt, det snöar och det blåser! Man måste ha 3 lager kläder på sig +en hel del täck-kläder. Så nu sitter jag och drömmer mig bort, tänker på så härliga och snygga kläder man faktiskt kan ha när sommaren kommer!

Kjol - Monki
Tröja - HM
Väska - Forever21
Sko - Asos
Halsband - Chique
Öronhängen - Forever21


Me liiike (:

2009-02-07 @ 14:59:45
Satt nyss och såg reprisen av "Made in Sweden" och märkte att jag faktiskt älskar låten "three floors down" med Kim Fransson. Jag tror helt klart han kommer komma längre än Janet.
-Han har som sin egna stil, and I like it (:
 

Dagens shopping (:

2009-02-07 @ 12:22:31

Här kommer sakerna från dagens lilla shoppingtur med mammsen (: Är riktigt nöjd och hittade äntligen mig själv ett par "jeans!"

Stickad tröja, Gina - 29:-

Linne, Gina - 29:-

Jeans-thights, Vero Moda - ca.280:-


Monki!

2009-02-06 @ 19:06:14
Känner mig lite lätt besviken när jag ser alla Monki´s super söta kläder. Anledningen till det är; Vi har inte Monki i Piteå! Blir så sur varje gång jag ser en snygg tröja på någon annans blogg där det står "från Monki" Arrggh xD Såg dock just att Monki faktiskt finns i Sundsvall, dit ska vi ju på semester iår! "Yippie!" Hoppas bara dom har lika snygga kläder då som dom har nu! (:

vill ha, vill ha, vill haaa!!

"Majoow"

2009-02-06 @ 17:46:20

                                           Right now:

Kan en kisse bli coolare än såhär? (:


Min egna (del 2)

2009-02-05 @ 17:24:22
Borde snart skaffa en titel till min lilla "novell", får fundera över det! Nu kommer iallafal den "efterlängtade" (haha, not) fortsättningen! (:

-"It's my life, it's now or never, I'm just Gonne live for eveeer"

- Bra, du sätter verkligen tonerna varje gång Roxanna, sa Lennart, musikläraren, med ett stort leende på sina läppar. Roxanna kunde inte annat än le tillbaka. Det fanns ingenting annat som hon älskade lika mycket som musiken. Tydligen var hon också ganska begåvad, det visste hon, men ändå så hade hon inte nog med självförtroende för att sjunga inför en publik. Efter varje musik lektion stannade Roxanna kvar för att få en privat lektion av Lennart. Lennart hade många gånger sagt att han inte tyckte det var någon idé att stanna kvar varje gång, eftersom han tyckte redan att Roxanna var så duktigt. Ändå så lyckades Roxanna övertala honom varje gång. Det var ingen utom Roxanna, Lenart, hennes föräldrar och hennes bästa vän Carla som visste om lektionerna. Hennes klasskamrater hade aldrig lagt märke till att hon alltid stannade kvar efter lektionen. Musiken var sista lektionen varje fredag så det kanske inte var så konstigt. Alla hade väl annat att tänka på, fredag var väl en speciell rolig dag för många, även för Roxanna. Fredag var ju dagen hon fick ägna en hel timma åt det hon älskade att göra, sjunga.

- Nej, jag tror det räcker för idag, sa Lennart och ställde undan gitarren samtidigt som han tittade på klockan.

- Är det något jag borde träna på till nästa vecka? sa Roxanna och började plocka ihop sina papper med låttexter på.

- Absolut inte, som jag har sagt många gånger förut, du är redan så bra du kan bli! Visst, övning ger färdighet, men du måste slänga sig ut i musikvärlden snart Roxy.

- Musikvärlden?

- Ja, du vet! Anmäl dig till musik konserten vi ska ha om ett par veckor, sa Lennart och tittade in i Roxannas mörk bruna ögon. Hon kände hur hon blev helt röd i ansiktet. En konsert? Det skulle hon aldrig klara!

- Annars kan du ju anmäla dig till det dära programmet, Idol, visst heter det så? fortsatte Lennart. Roxanna blev bara rödare och rödare. Hon skulle aldrig klara någon sånt!

- Vi får väl se, var det enda hon lyckades få fram. Hon satte upp det långa mörka håret i en slarvig tofs, tog sin väska och smet iväg från klassrummet utan att säga ett ord.


Bok-Tips!

2009-02-04 @ 17:15:28

så gott som aldrig läser jag böcker av fri vilja. Ganska konstigt ändå, tycker ni inte? Ganska kul är det ju faktiskt att läsa, speciellt om man hittat en bra bok, och det finns faktiskt ganska många bra böcker. Ändå så måste jag säga att boken "saknad" av Karin Alvtegen, är den bästa bok jag någonsin läst! Tror det var i sjuan jag läste den om jag minns rätt. Ska nog läsa den igen snart.. har ändå glömt slutet, haha! (:



"Sibylla Forsenström finns inte. Sedan femton år tillbaka lever hon helt utanför det etablerade samhällssystemet. Som en av Stockholms många uteliggare överlever hon dag för dag, med allt hon äger och har i sin rygg-
säck. Att skaffa mat för dagen och en tillräckligt avskild plats att sova på kräver hennes energi dygnets alla timmar. Och det hjälper henne att hålla tankarna borta från det förflutna, varför hennes liv har blivit som det har. Så händer det som inte får hända. En natt råkar hon befinna sig på fel plats vid fel tillfälle. En man blir utsatt för ett brutalt mord, och alltför många tecken pekar på att det är Sibylla som är den skyldiga. Ingen har frågat efter henne på femton år, men plötsligt är hon Sveriges mest eftersökta person. Över-
leva från dag till dag, det vet hon att hon klarar. Men nu gäller det att fly..."


"Anden i lampan"

2009-02-04 @ 16:00:55

Såg det här spelet på någons blogg, har glömt vems dock..  Det är ett riktigt roligt spel! Man ska tänka på en kändis, vilken som helst, och sen frågar den hära "anden i lampan" en massa frågor, man kan tänka på typ vem som helst! Jag tänkte (självklart) på Dima Bilan, och han gissade rätt! Jätte kul, kolla in på sidan och testa vetja! (:

www.Nanok.com/aki/


Vill haa..

2009-02-04 @ 14:11:18
Vill verkligen ha den här slappa, men ändå sååå snygga outfiten just nu! Tur att det bär av till stan på Lördag, måste hitta mig ett par jeans!!
 Blir galen på att jag aldrig hittar några (:

T-shirt - HM, (herravdelning)
Jeans - Cubus
Halsband - Chique
Armband - Chique
Skor - Asos
Väska - Asos

Härliga under

2009-02-04 @ 11:42:35
Hur viktigt är det egentligen att ha snygga underkläder? Har man en riktigt snygg BH som sitter snyggt, med ett par matchande trosor, tror jag man känner sig väldigt mycket snyggare än om man tar en gammal utsliten BH som är för liten tillsammans med ett par trosor som inte gör annat än att skära in i arslet. Fast inte underkläderna syns så spelar dom faktiskt roll. -Eller vad tycker du? (:

Svart Bh; HM
Randig Bh; Lindex
Rosa Bh; Kappahl
Betty boop trosor; HM
vita trosor; Kappahl
rosa trosor; Kappahl

Just an other one of thouse days..

2009-02-04 @ 10:25:13

Idag är en sån där dag när jag verkligen inte kände för att gå till skolan och se fräsch och glad ut. Därför bestämde jag mig för att idag måste jag få ha en lat-dag och bara vara hemma. Snäll som min mamma är så höll hon med och ringde direkt till min lärare och sa att jag hade huvudvärk! (: Vissa dagar måste man bara få vara hemma, så är det!
- Någon annan än jag som känner så ibland?


Ritad av; Elin (:

Miss Independent (:

2009-02-03 @ 22:06:04

Här kommer en härlig och skön sång från Ne-Yo,
-perfekt så här just innan det är dags att sova (:


RB ;)

2009-02-03 @ 18:24:32
Någon som fortfarande kommer ihåg Idol 2008, samt dess deltagare? Ärligt talat gör jag knappt det! Kevin, för mig är helt bort-glömd tillsammans med Alice, Johan, Lars m.fl. Det är bara en endaste jag egentligen kommer ihåg, och det är Robin! Robin Bengtsson (: Han var min favorit under hela idol och jag tyckte han hade en fantastisk röst, och nu undrar jag, var är hans skiva? Jag vill ha den, nyss!! Han hade verkligen en speciell röst, kan knappt fatta att han inte vann, nog för att det bara var bra eftersom vinnarna har en tendens att glömmas bort!

All my love to you Robin B ;)

AsosRed

2009-02-02 @ 17:18:44

Har ni sett att Asos har ett "märke" som heter AsosRed? Har kanske funnits länge vad vet jag, men det är iallafall nytt för mig! Ganska söta sommarklänningar hade dom också.. Liiite dyra var dom flesta, men det fanns en del med riktigt bra priser också! (:

Rosa; 450:-
Blåa; 410:-
Gula; 379:-
Vita; 379:-


Redan examen?

2009-02-02 @ 16:46:17
Vet ni så sjukt, jag har redan börjat fundera på vad jag ska ha på mig på examen! Det är liksom 5 månader kvar! Den enda som börjat fundera är jag dessutom inte, vi hade en lång diskussion om detta på skolan idag, nästan alla tjejjor i min klass har redan börjat fundera! Jag har kollat och kollat på olika online butiker, har inte hittat så mycket än, mest svart faktiskt, och det vill man ju gärna inte ha på examen! (:

blommig - MissBella.se - 499:-
2 in 1 - Asos. com - 400:-
------------------------------------------------------------
Gillade den blommiga mer, men den var slut! >=(

Gör som kändisarna..

2009-02-01 @ 21:15:05

Häng med i kändis-trenden och gå ut och köp en tröja med Obama på! Verkar vara senaste modet (: Tycker faktiskt det ser snyggt ut,,´!

T-shirt, Nelly.com - 379:-


Download this video!

2009-02-01 @ 16:56:21
Har ni länge velat kunna ladda hem olika videor ni hittat online på internet, men ni har inte vetat hur ni ska göra? Då har jag lösningen och det stavas "Real-player"! Enkelt och snabbt kan ni ladda hem varenda video på hela youtube och lite till, helt gratis!
Följ bara dessa enkla steg;
____________________________________________________________
» Klicka först in på denna länk;
http://uk.real.com/player/more

» Sedan klickar du på Free Download, laddar hem & installera

» Sedan letar du reda på en video du vill ladda hem, från t.ex. youtube. Uppe i högra hörnet på videon kommer det komma upp en ruta där det står "Download this video", tryck på den!

» Då kommer det ploppa upp en ruta som ser ut såhär;

» Låt det blå ladda klart, när det har laddat klart kommer se ut såhär;

» När du ser att det står "complete" kan du trycka på remove. Sedan letar du upp vars videon har hamnat, man kan själv välja vars den ska hamna, för mig hamnar den på "mina dokument" -» "mina videoklipp", och där har den gjort en egen mapp för alla mina downloads som heter "RealPlayer Downloads"
____________________________________________________________
OBS! Dessa videor kan inte spelas upp med alla program, så bli inte sur bara för att det inte funkar med just ditt program! (:
____________________________________________________________
- Hoppas min lilla "guide" har varit till hjälp för någon!

Han är faktiskt min idol!

2009-02-01 @ 14:24:06

Vet ni hur ofta jag fått höra att jag har dålig musik-smak? (:
Inte särskillt ofta längre faktiskt, men när jag först började lyssna på min nuvarande idol, så tyckte alla jag var helt knäpp! Anledningen varför alla tyckte jag var så knäpp var väl för att jag inte förstod varken vad han sa eller vad han sjöng. Numera känner jag mig bara mer resperkterad, antagligen för att jag stod för vad jag tyckte och aldrig nekade det. För egentligen, vad spelar det för roll vad man lyssnar på? Eller hur man klär sig, osv. Jag ser folk bli mobbade för minsta lilla sak dom gör fel och förstår aldrig varför dom inte gjorde så mot mig, jag var också lite udda, men ändå har jag lika många vänner idag, om inte fler, än vad jag hade förrut!

Min idol är Dima Bilan. Ni kanske kommer ihåg honom från Eurovision song contest 2006 & 2008. Han är 27 år gammal, kommer från Ryssland, och spelar just nu in ett album tillsammans med Timbaland productions. Jag tycker han har några av världens bästa låtar och det står jag för!

-Snygg tycker jag också att han är (:


Sovdags!

2009-02-01 @ 10:31:22
Ja ni, så här snygg brukar jag oftast vara när jag ska sova! =)
-Riktigt gulligt om man får säga det själv! (:

Pyjamas & Tofflor; Kappahl

Tisdale VS Hudgens

2009-02-01 @ 10:23:09
Jag bara älskar dessa två frillor som Ashley Tisdale och Vanessa Hudgens hade på premiären av Hairspray år 2007.
Men vilken av dom är egentligen snyggast?

Jag måste nog säga Vanessas, what about u? (:

Perfume

2009-02-01 @ 10:12:42
En av dom bästa parfymerna någonsin måste nog vara Britney Spears parfym "fantasy". Jag älskar den här parfymen men orkar aldrig köpa den, liite för dyr för mig faktiskt. Men varje gång jag går in på Kicks, eller Åhlens så tar jag en liten "puff" av denna underbara parfym!
-Alla sätt är bra sätt (:

Dagens låt!

2009-02-01 @ 10:07:04
Ärligt talat är det nog ingen svensk artist vars låt jag gillar lika mycket som Erik Segerstedt´s låt; How did we change (:

RSS 2.0