Svaren! (:

2009-02-22 @ 11:49:57

hur länge har du bloggat?

Jag startade min blogg i höstas minns jag, men skrev så sällan så jag slutade. Sedan efter jul så började jag om igen, så då raderade jag alla gamla inlägg och kommentarer och började helt på nytt! Så Jag skulle säga att jag har bloggat i ungefär 2 månader.


varför började du blogga?

Jag älskar att skriva! Sedan så är det så himla roligt just att blogga, nu vet jag inte vad jag skulle göra om jag inte hade bloggen, den är verkligen skitrolig att ha!


Är du kär? har pojkvän? :)

Jag är inte kär och jag har ingen pojkvän ;p


Bloggar du läser dagligen?

Jag läser flera olika bloggar varje dag, men jag kollar alltid in;
Stina-lee

Kenza

FEBB


Vad är det pinsammaste som har hänt dej i ditt liv? :)

Vet inte om det är det pinsammaste, men det är helt klart topp 3!

Jag och mina två bästa vänner skulle gå och se på bio, pirates of the caribbean 2 om jag minns rätt. Så köpte vi våra biljetter och gick in och satte oss. Sedan så började reklamen, det var reklam för Superman returns, Jisses vad reklamen var lång! Verkade nästan som att det var den filmen som skulle visas. Efter ungefär 5 minuter så kom vi på det, vi hade gått in i fel biosal! Så, det fanns ju ingenting annat att göra än att gå ut och säga till killen som tog biljetterna att vi gått fel, självfallet började han skratta åt oss, men han lät oss ändå gå in och sätta oss i rätt biosal!


Vad är din bästa erfarenhet angående bloggen?

Den bästa upplevelse jag haft, var nog när jag kom på startsidan! Det var så himla roligt och det har resulterat med många fler läsare varje dag vilket är jätte roligt!

Sedan tycker jag helt klar att jag lärt mig en hel del om hur man ska skriva för att få ett inlägg mer intressant, så att folk vill läsa det!


Vad tycker du om melodifestivalen?

Jag tycker det är bra lördags underhållning, men det är ingenting jag längtar efter, inte något jag gråter för att jag missar!

Vad ska du gå på gymnasiet?

Jag har sökt in på Media, och hoppas verkligen jag får det, och mitt andrahands val är estet, bild!


Vem är din stilförebild?

Hm, jag har nog ganska många, men jag älskar tvillingarna Olsens stilar, sedan tycker jag också om Ashley Tisdales stil, Lindsay Lohan har också en riktigt cool stil, rockig liksom. Så skulle tro att min stil är en blandning mellan slapps, gulligt och rockigt.


Favoritbloggar?

Stina-lee, FEBB & Kenza


Beskriv dig själv med 3 ord
Lycklig, snäll & lat! (:


Går du i någon sport?
Nej, önskar att jag tyckte någon sport var roligt, men det gör jag tyvärr inte.


favoritminne?
Gosh, jag har ingen aning, jag har så himla många fina minnen! Varje jul är ju ett nytt minne, varje sommar kommer en drös nya minnen, men jag tror att mitt favoritminne kommer komma i år, till sommaren när jag och min bästa kompis ska åka på semester tillsammans för första gången!


Vad är det med din blogg som är så speciellt tycker du? :)
Det vet jag inte riktigt, det finns ju så himla många modebloggar därute! Skillnaden är väl att jag inte är världens populäraste & rikaste tjej som skriver om alla mina coola vänner och mina svindyra inköp. Sedan kör jag ganska mycket på budgetprylar i min blogg eftersom det är de enda jag själv har råd med, och det är många därute som inte heller har råd med värsta tröjan från Asos för 1000 spänn.


Om du fick vara en kändis (död eller levande) för en dag, vem hade du valt?

Jag hade nog valt..., Rihanna! Kanske inte i det skicket hon är ju nu (nerslagen och hemskt), men annars tycker jag hon verkar vara en toppentjej! Hon är snygg, hon har världens bästa röst, och hon har nog ett riktigt stort shoppingkonto, och det tackar man väl aldrig nej till?   


3 saker du absolut inte kan leva utan? =)

Alltså inte levande människor? Hm, då var det svårt. Mina linser (utan dom ser jag ju ingenting), en säng så jag kunde sova, och en tröja så jag slapp gå naken!


Vad önskar du dig mest just nu?

Jag önskar mig att fler folk börjar läsa min blogg! Det är så himla roligt när folk kommer och skriver fina kommentarer, man känner sig så himla uppskattad!


Vilken blogg skulle du läsa om du bara fick välja en?

FEBB kanske? Eller möjligtvis Stina-lee! Men tror det hade blivit FEBB ;p  

Är du rädd för något?
Ibland känns det som att jag är rädd för allt xD Men jag är väldigt rädd för mörkret, gå hem ensam på kvällen och sånt, det hatar jag verkligen!


Vad vill du bli när du blir "stor"?
Jag vill bli journalist och jobba på någon modetidning, eller så vill jag möjligtvis jobba med TV, skulle inte tacka nej till Emma Anderssons jobb, ni vet hennes program "Emmas värld", tänkt att få resa runt och testa nya saker, intervjua kända folk m.m., verkar as roligt!


Hur många barn vill du ha?
Jag vet inte, 1 eller 2 tror jag. Inte mer än 3 i alla fall!


Varför började du blogga?

Jag ville göra något för att få ut all min kreativitet, och blogga är ett underbart sätt att få ut den, man får ju idéer hela tiden om nya inlägg! Vilket är ganska viktigt utifall jag börjar jobba på en tidning, då måste man ju komma på nya saker hela tiden som folk ska gilla att läsa!


Vad har du alltid velat göra?

Jag har alltid velat testa idol! Jag vet att jag inte har någon större sångtalang, men om jag hade det skulle jag lätt testa att söka till idol! Vem vet, ni kanske ser mig där nästa år? Nej jag skojar bara!       


Vad gör dig glad?

Mina vänner och min familj, dom gör mig alltid glad! Men någon som verkligen får mig att skratta är Björn Gustafsson! Han är så himla kung!


Roligaste utomlands minnet?

Ja, det ända land jag varit i, förutom Sverige, är Finland! Och där var jag bara några timmar, för jag åkte dit med Birka Paradise (en kryssnings båt, typ), så jag skulle inte kalla det så mycket till minne, för jag sov hela den tiden vi var i Finland!


Favorit film? Serie?

Film; Hot chick, John Tucker must die och Pirates filmerna!

Serie; 90210, OTH, Gossip Girl, Desperate housewives och Ugly Betty!  

  

Favorit mascara?
En gammal från Oriflame, och Lumenes Volume & Curl ;p


Vilket är ditt bästa (seriösa) flirtningstips?

Jag vet inte riktigt, är så himla dålig på att flirta! Får ju typ aldrig chansen att göra det heller, men ser jag en snygging så tittar jag dit, vänder mig om, och tittar dit igen. Oftast så kollar han då! Sedan slänger jag lite grann med håret också, det kan ju aldrig gå fel xD


Hur tycker du att man ska tänka när det känns som om man lika gärna skulle kunna hoppa från ett hus?
Jag tycker man ska försöka koncentrera sig på alla bra saker man har i sitt liv, som sina vänner, sin familj osv. För då kan jag garantera att känslan inte är lika lockande längre när man tänker på hur ledsna andra människor blir när man hoppar, för det blir dom!


Vad vill du döpa dina barn till (om du vill ha nåra!)? :P

Jo, barn vill jag ha! Om det blir en tjej, vill jag att hon ska heta Serena, Ashley eller Rachel! Blir det en kille ska han heta, Dimitri, Nathan eller Chris. Alla namn är ganska ovanliga, men det är bara utländska namn jag tycker om!


vilken är din favorit låt just nu?
Just nu så kan jag inte sluta lyssna på Kim Franssons låt "three floors down", så himla bra låt alltså!


Har du några husdjur?

Ja det har jag, 3 katter, Sessan, Maxie och Sweetie (Sweetie är en kille, anledningen varför han fick ett så tjejigt namn är för att vi först trodde han var en tjej!). Sedan har jag en kanin också som heter Nougat!


Vilken är din favoritbutik? & vad är ditt favoritmärke? :D <3

Favorit butik är nog, Vero Moda, Gina Tricot & Cubus. Sedan har jag nu upptäckt Monki också, men den affären har vi inte så jag kan inte handla därifrån! Favoritmärke har jag inget, har aldrig brytt mig om märken, köper bara det jag tycker är snyggt!


Vad tycker du om jeansleggins.

Jag älskar jeansleggings, mycket bättre än vanliga jeans, dom är sköna och dom sitter tajt! Kan det bli bättre än så?  


Vad ska en bra blogg innehålla enligt dig?
En bra blogg ska innehålla mycket kläder och sådant (eftersom jag älskar sånt!). Även en del om personens privatliv, men inte föör mycket, sedan är det alltid bra med bilder! Det är roligt att se på ;p

favoritskådis? :p

Hm, jag gillar så många olika, men jag älskar Jennifer Aniston, hon är grymt många bra filmer!

Varför bloggar du?:)
För att det är roligt! Utan bloggen vet jag inte vad jag skulle göra när jag inte har något annat för mig!


Vad är ditt drömyrke?

Artist! Eller skådespelerska! Både dom jobben verkar så himla roliga, men jag vet ju att det bara är en dröm, så därför har jag hittat andra saker jag är intresserad av och vill jobba med i framtiden!


Vad är roligast att blogga om?
Det är skitroligt att blogga om kläder, smink och sånt, för det är alltid så uppskattat! Ser man en snygg tröja någonstans, för ett bra pris, är det många som vill se den tröjan och kanske till och med köpa den?


Var har du köpt din snygga tröja :)

Den köpte jag på Gina Tricot´s slut-rea för endast 29:-!


favoritnamn?
Jag älskar namnet Dimitri, jag tycker det låter så himla fint! Men då har jag ju också en förkärlek till ryska namn, såsom Natacha, Vlad, Sasha osv.


mål med 2009?

Att vara så lycklig som möjligt och ta dagen som den kommer! Få många besökare till min blogg och utvecklas i mitt skrivande. Jag vill ta mig in på Media linjen och ha en underbar sommar med bara varma och soliga dagar!


Kommentarer
Postat av: vesna

haha okeoke =)

2009-02-22 @ 12:05:08
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Erica

Roliga frågor och svar (:

2009-02-22 @ 12:08:16
URL: http://Ericalook.se
Postat av: Småtta

sv; det var roligt att läsa igenom dina svar :)

2009-02-22 @ 12:13:38
URL: http://idad.blogg.se/
Postat av: Lisa

Najsiga svar! Fina namn på dina framtida barn, minsann. :) Hur har din söndag varit hittills? :)

2009-02-22 @ 12:16:59
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/
Postat av: Anonym

jaa nu har jag läst :D . va kul massa roliga och intressanta svar :)



Jag blev nominerad till "månadens blogg" i dianasblogg.se

lägg gärna en röst på mig ifall du tycker jag ska vinna.

Du röstar i den webvotern på min blogg . http://dianasblogg.blogg.se/2009/february/manadens-blogg.html#comment

2009-02-22 @ 12:22:27
URL: http://seelmic.blogg.se/
Postat av: Erika

Alltid lika roligt med svaren ^^

2009-02-22 @ 12:24:16
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: jenny

Sv: Bra svar:)! Hur får man ett inlägg att bli intressant då:P

2009-02-22 @ 12:24:18
URL: http://jennyorahim.blogg.se/
Postat av: JULIA

sv: helgen är ju typ över nu! men jag har vart i vemdalen hela veckan! och nästa helg vet jag inte riktigt ;D själv? =)

2009-02-22 @ 13:03:17
URL: http://juliiabengtsson.blogg.se/
Postat av: Emma

SV: Wei, trevlogt att veta :)

2009-02-22 @ 13:04:01
URL: http://evdahlin.blogg.se/
Postat av: ericaperzzon

Åh kul att läsa:)



/E

2009-02-22 @ 13:04:23
URL: http://ericaperzzon.blogg.se/
Postat av: carro

Kul läsning gumman :)

2009-02-22 @ 13:14:07
URL: http://carroat.blogg.se/
Postat av: Michellee

intressant :)

2009-02-22 @ 13:16:00
URL: http://themichelle.blogg.se/
Postat av: Sara

har du lagt till mej? :)

2009-02-22 @ 13:29:09
URL: http://saraotter.blogg.se/
Postat av: Nikolina

härligt nu vet man mer om dig! :D

2009-02-22 @ 13:41:28
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Postat av: Mia

Nu vet man mer om dig, kul ;>

Händer idag?

2009-02-22 @ 13:45:29
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vad kul att du tog med min fråga. ;D Men oj har du bara bloggat "aktivt" i 2 månader?! Och så många kommentarer. Gosh. ;D

2009-02-22 @ 13:54:49
URL: http://www.hannaslillablogg.blogspot.com
Postat av: ida

mycket bra svar :)

2009-02-22 @ 13:58:46
URL: http://iidak.blogg.se/
Postat av: Amanda

Trevligt med frågestund!:)

2009-02-22 @ 14:28:57
URL: http://brunettsnurran.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vilka bra svar :)

90210 är en underbar serie, vem är din favorit där ?:)

2009-02-22 @ 14:49:41
URL: http://www.magiskadagar.devote.se
Postat av: sandra

tack för den fina kommentaren!



tröjan från gt var väldigt fin! vilket fynd!

2009-02-22 @ 15:04:57
URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Postat av: c

sv: okej!

2009-02-22 @ 15:24:42
URL: http://chrj.blogg.se/
Postat av: Amanda

Haha, svaret på min fråga var verkligen finsamt! ;)

2009-02-22 @ 15:28:40
URL: http://amandaahh.blogg.se/
Postat av: Cat

Kul att läsa svaren! =D

2009-02-22 @ 17:41:55
URL: http://cattitude.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Det var inte lite frågor det! :) Roligt!

2009-02-22 @ 18:57:16
URL: http://lovelajsa.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Hihi jaa. Jag kan itne ha sådana för då blir jag för lång tycker jag :(

2009-02-22 @ 19:03:50
URL: http://evdahlin.blogg.se/
Postat av: eva

AAAH, VI HAR TYP SAMMA FAVORIT FILMER OCH SERIER :D

2009-02-22 @ 20:36:29
URL: http://evas.blogg.se/
Postat av: fröken elin

yeah 8)

2009-02-23 @ 00:12:00
URL: http://frokenelin.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Sv: Jaså? Men så tråkigt. Men ofta är det så nuförtiden att dom bara har en hit, max 2-3 på en skiva. Lite synd om jag får säga vad jag tycker.

Kram

2009-02-23 @ 06:31:46
URL: http://blackdaliah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0