Stickade västar is hot! (:

2009-03-31 @ 19:44:22
Jag tycker verkligen västar är snyggt! Gärna en stickad väst, som man skiter i att knäppa. Då får man liksom en slapp och skön look över hela outfiten. Sedan så är det bästa att ha till, helt klart en enkel vit tisha, samt ett par söta stövletter och ett par tajta jeans.

Snåla heller inte med accessoarer, för man kan ju nästan aldrig ha för många, eller hur? (:

Stickad väst - Forever21
T-shirt - Gina Tricot
Jeans - Topshop
Skor - Asos
Örhängen - Asos
Ring - topshop
Halsband - Cocoo
Armband - hm

Recension på Pure mineral foundation

2009-03-31 @ 17:53:57
Nu har jag testat Maybelline Pure mineral i några dagar, kändes inte rättvist att bara testa den en gång och sedan skriva min åsikt. Men, nu är den iallafall testa ungefär 4 gånger, och jag måste erkänna att jag är besviken. Hade verkligen höga förväntningar på den här, och därför blev det lite av en besvikelse när jag märkte att den varken var bättre, eller sämre, än någon annan foundation jag testat förr.

Det bästa med den, var att den kändes väldigt lätt, och man glömde nästan bort att man ens hade foundation på sig, men tyvärr så täckte den inge vidare, och färgen var lite åt det gulare hållet. Som tur var så försvann det gula när man arbetade in den ordentligt. Fast med ett lager lumene puder på, så såg det riktigt skapligt ut.

Känner inte att jag kan ge denna foundation mer än 3 stjärnor. Som sagt så blev den ju ganska bra med ett lager puder också, men för att få nå högre betyg än så, borde den se bra ut utan pudret också!

Todays..

2009-03-31 @ 15:48:21

Här kommer dagens outfit! Ganska utplanerad för en gångs skull, la nämligen upp kläderna igår kväll innan jag gick och la mig (ingenting jag brukar göra, men kanska bör börja med?)

Nu ska jag svara på lite kommentarer, sedan blir det middag! Lax är vad som serveras, och som ni kanske inte vet, är det den enda fisken jag äter och tycker är riktigt god. Gillar inte ens fiskpinnar längre! Älskade det när jag var liten, så det kanske är så att jag har "förätit" mig, om ni förstår vad jag menar? (:

Randigt linne - Cubus
Kofta - Cubus
Jeans - Gina Tricot
Skärp - Lindex


A simpel summer, is a good summer..

2009-03-30 @ 19:15:52
Är det någon som inte sitter och fantiserar om sommaren just nu? Själv kan jag inte sluta tänka på att den faktiskt närmar sig med stormsteg! Eftersom jag så när som på alltid, tänker på sommaren, får jag ju liksom all min inspiration därifrån, om ni fattar? Inte sitter jag och tänker på tjocka koftor nu inte! Nej,nej! Här sitter jag och drömmer att få ha korta shorts, tillsammans med ett par brunbrända ben!

Här kommer en väldigt simpel sommar outfit som jag verkligen älskar. Tröjan är gudomligt söt, och den känns verkligen sommrig. Jeansshortsen är ju inte heller helt fel, eller vad tycker ni? (:

Jeansshorts - Hm
T-shirt - Gina Tricot
Armband - Nelly
Solglasögon - chique
Skor - Topshop

Dagens outfit 30/3-09

2009-03-30 @ 17:52:25

Om ni inte sett det än, så har jag raderat alla mina gamsla "danges outfit", eftersom jag inte kände att dom gav varken mig, eller mina läsare någonting. Känner verkligen att jag varit väldig oinspirerande, och det ska de bli ändring på!

Nu när våren är här, känner jag verkligen att jag kan klä mig 100 gånger snyggare, eftersom jag alltid bara drar på mig något under vintern. Blir ju oftast 3 lager koftor, och hur snygg är det liksom?

Här kommer iallafall dagens outfit. Har tänkt börja lägga in det varje, eller varannan dag. Blir ju många dagar då jag har på mig samma kläder två dagar i rad, och det är ju liksom ganska onödigt att visa upp exakt samma kläder två dagar i rad, tycker ni inte det? (:

Kofta - Lindex? (oversizad eftersom jag tagit den av mamma)
Jeansleggings - Gina Tricot
T-shirt - Cubus


And the winner is..

2009-03-30 @ 16:07:15
Frida! Grattis, grattis, grattis! Du hade snyggast vår outfit och vinner därmed en veckas länkning i min blogg, samt möjligheten till en header. Vill du inte ha den, så kommer den lottas ut senare i bloggen!

Kommer inte lägga ut rankningen, eftersom jag inte känner att ni måste veta vilken outfit som fick minst röster, det ändå som spelar någon roll, är vinnaren!

Så grattis Frida! Din outfit var bäst! <3

www.fridasjoblom.blogg.se/

Klänningar från Topshop!

2009-03-29 @ 21:03:55

Är ju redan på jakt efter en examensklänning, så min helg har väl bland annat gått åt till att leta examensklänning. Vill liksom ha en som ingen annan har, inte som ifjol! Vet två andra som hade samma klänning som mig, som tur var i andra färger, men ändå!

Har en ganska bestämd åsikt om hur jag vill ha den också, ljus, helt vit/creme, och med "trekanter" över brösten, om ni fattar hur jag menar?

Har hittat två styckna på Topshops hemsida, och undrar därför vad frakten därifrån brukar ligga på? Vet ju att man slipper tull, och det är ju alltid bra, men frakten kanske är dyr, vad vet jag? Så vet du vad frakten därifrån är, så får du jätte gärna skriva det! (:

Ganska söta va? :D


Ny design/header!

2009-03-29 @ 18:25:40

Har jobbat på denna ända sedan jag gick upp imorse tror jag. Eller ja, jag har ju tagit många pauser, så den kanske tog totalt ett par timmar kanske?

Är iallafall helnöjd! Den är simpel, snygg och vårig! Precis som jag ville ha den. Har också fixat en hel del med kodmallen och stilmallen, samt fixat tillbaka profilbilden (som för övrigt är ny!) Håller också på att fixa med kategorierna, så ni kanske märker att det än så länge är lite huller om buller, men det är klart inom kort! (:

Så vad tycker ni? Är den nya bättre än den gamla? :D
Nya

Gamla


Vill, måste & ska!

2009-03-29 @ 11:38:29
Det känns verkligen som att det är en mängd saker jag vill, måste och ska göra idag. Men vem har jag att skylla, jo mig själv. Är så himla duktig på att skjuta upp allting så jag måste göra alltihopa på en och samma dag förstår ni. Oftast blir det på söndagar jag gör alla mina måsten. Saker jag inte hunnit göra i skolan, såsom uppsatser och läxor, städa, duscha,osv.

Känner också för en ny design! Känns som att jag haft den här ett tag nu, och det är dags för en riktigt vårig en! Sedan (som ni kanske sett?) så är min profilbild borta också! Har försökt att få tillbaka den, men har inte lyckats, så hade tänkt att göra det idag! (:

Dagens måsten;
-Skriva novellen (till svenskan)
-Städa rummet
-Städa garderoben
-Fixa header
-Fixa profilbilden

-Svara på alla kommentarer (tack så jätte mycket btw)

Därför lär det inte bli så mycket uppdateringar idag. Ska börja med det onödigaste, d.v.s blogg desginen, sedan lär det bli städning, kommentarerna och tillslut svenskan. Ingeb bra ordning, jag vet! (:

Den osminkade sanningen (no make up)

Måns kopia!

2009-03-28 @ 19:44:41
Idag, när jag vandrade runt i luleå, så följde jag med mamma in på en tygaffär. (måste ju liksom låta henne gå på dom affärer hon vill, när hon alltid följer med mig på alla affärer jag vill in på) På tygaffären möttes jag av en kille som såg exakt ut som Måns Zelmerlöw! Var nästan nära på att gå fram och fråga, men insåg hur dumt det skulle se ut eftersom jag var väldigt säker på att det ändå inte var han.

Snubben stod iallafall där och väntade, visste först inte på vad, hans flickvän kanske? Troligtvis så såg han att jag stirrade lite lätt på honom, för flera gånger mötte jag hans blickar, ganska söt var han också, precis som den riktiga Måns. Vi ställde oss i kön, och "måns" var fortfarande kvar. En dam som stod framför oss började prata med min mamma, minns inte riktigt vad dom pratade om, tyg kanske? Så kom killen fram, ställde sig framför damen och sa "Mamma, jag går till bilen och väntar där", han vände sig om, gav mig en liten blick, för att sedan vända om och gå därifrån.

Tro nu inte att killen var någon töntig 15-åring som liknade Måns, nej detta var en exakt kopia av Måns, och han såg ut ungefär att vara runt 18år.

Här kommer förresten "hope and Glory" i lugn version. Gillade inte låten så mycket i melodifestivalen, men denna version älskar jag! (: 

Lumene eyeshadow primer..

2009-03-28 @ 17:44:02

Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg för någon vecka sedan, om att jag hade lite problem med "fettiga" ögonlock, och redan några dagar efter det, köpte jag Lumene´s eyeshadow primer.

Har testat den ett par gånger nu, och märker verkligen att det hjälper! Ögonskuggan sitter där den ska, och då har jag ändå billiga budget skuggor! Funkar också fastän man inte har någon ögonskugga alls, om man bara vill bli av med de fettiga ögonlocken. Tänk däremot på att sätta lite puder över ögonlocket efter du lagt på primern, står också på produkten att man borde göra det. Testade utan första gången, och märkte att man ska göra som det står på flaskan, annars funkar den inte alls lika bra! (:

Primern får helt klart fullpott, d.v.s, 5 stjärnor! Uppfyllde alla mina önskemål, och tror den funkar för många fler!


Am I a Shopaholic?

2009-03-28 @ 15:35:48
Ibland känner jag mig som en äkta Shopaholic. När jag går på stan, vägrar jag nästan att komma hem tomhänt. Visst händer det att jag inte har med mig något från butikerna, men då känner jag alltid en lätt irritation för att jag inte hittade någonting. Tur är väl att jag inte går på stan så ofta, annars hade det ju troligtvis gått åt såå mycket mer pengar än vad det gör just nu, får ju liksom hålla mig till en väldigt låg budget.

Har iallafall besökt Monki nu. Riktigt space;ad affär, om man säger så. Den var verkligen hipp, fast musiken spelades aningen för högt för att jag skulle trivas till 100 procent där. Såg en massvis med saker jag skulle kunnat köpa, men kände inte riktigt att jag hade råd.

Skrev ju förresten om Maybelline´s nya mineral smink igår, Pure minerals, och blev så sugen att jag inte kunde låta bli att köpa deras nya flytande mineral-foundation. Ska testa och skriva omdöme om den senare!

Sedan hittade jag äntligen ett par jeans-leggings som var helt i min smak. Tråkigt bara att nästan alla i hela Sverige äger ett par likadana (dom ljusa från Gina)

15 sockar för 100kr (någon som sålde på gatan)
Pure minderal Foundation, 149kr (ICA Maxi)
Linsrengöringsmedel, 70kr (apoteket)
Jeans leggings, 299kr (Gina Tricot)
2 bh;ar för 149kr (Cubus)

Pure Minerals..

2009-03-27 @ 23:08:11
Mineralsmink hit och mineralsmink dit. Visst är det ändå ett evigt tjatande om mineralsmink? Men vill ni veta varför? -Jo, för det är så himla bra! Mineralsmink har verkligen visat sig vara det bästa sminket på många håll. Det håller bäst, ser snyggast ut, det är bra för huden, och oftast är det inte allt för dyrt heller!

Jag kör på både mineralfoundation, puder och mascara och känner mig alltid fräsh när det kommer till sminket. Mineralsmink ger liksom den känslan. Kanske är det bara som jag tror, men det är väl bra iallafall? (:

Nu har Maybelline kommit med en ny mineral linje, "pure mineral" heter den, och så långt jag har läst, på bland annat bloggar, så verkar linjen vara fantastisk! Mest har jag hört om deras foundations, men även en del om deras puder, rouge och concealer.

Är verkligen nyfiken på denna foundation och det lär bli mitt nästa inköp på den fronten. Tyvärr så har jag ganska mycket kvar i min nuvarande foundationtub, som förövrigt är Lumenes mineralfoundation, så det lär bli om någon månad kanske? (:

Berätta gärna vad ni vet, har hört eller själva har upplevt med just dessa produkter från Maybelline! :D

Outfit från Hm

2009-03-27 @ 18:10:12
Hm har så grymt mycket och snygga saker just nu, tycker ni inte det? Billigt som vanligt är det också, och billigt är ju aldrig fel, speciellt inte när sakerna är så pass snygga som Hm´s klädesplagg, skor och accessoarer faktiskt är.

Chinos är ju förresten något som varit ganska stort nu i vår, och lär bli minst lika hett nu när sommaren närmar sig. Själv passar jag inte alls i chinos, dom får min rumpa att se helt platt ut, och det vill jag ju inte! Men har sett några personer både irl och på internät som verkligen passar i dom, och då blir jag sådär avis på att jag inte kan ha dom! Får fortsätta leta efter några som kanske passar, men lär inte hitta några, men ändå! (:

Bästa sättet enligt mig att bära chinos på, är att vika upp dom längst ner, ta en randig tröja med naturliga färger, och ett par svarta klackar till. Converse funkar också super som skor till chinos! Sedan får man ju aldrig glömma att lägga till lite accessoarer också! (:

(Tröja, Chinos, skor, solglasögon, armband, halsband från Hm)

Nu är det dags att rösta! :D

2009-03-27 @ 16:39:26
Nu har jag äntligen valt ut 5 finalister från outfit-tävlingen, tog mig säkert en kvart fastän bidragen var få! En himlans massa snygga outfits har jag sett, och dom har gett mig inspiration allihopa, men dessa 5 gav mig en riktig vårkänsla och jag känner att många kommer bli inspirerade av deras outfits!

Till er nominerade; Ett tips är att ni skriver ett inlägg där ni ber folk att rösta, inget måste, men det brukar ge ganska mycket så vitt jag vet (:

Bidrag 1 -
Frida

Bidrag 2 -
Josefin

Bidrag 3 -
Sara

Bidrag 4 -
Lydia

Bidrag 5 -
Rebecka

____________________________________________________________
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAT, RESULTATET KOMMER SENARE IDAG (MÅNDAG)

Nu har alla börjat märka att sommaren närmar sig!

2009-03-26 @ 20:32:59
Igår när jag var på stan, för att bland annat köpa min nya jacka, började min mamma prata om examenklänningar! Can u beblieve it? Min mamma var den som tog upp att det snart var dags att köpa en! Självklart sa hon ju också att den inte får föra allt för dyr, och att den ska vara nog vardaglig för att kunna användas till vardags också.

Inga problem säger jag! Finns hur många snygga klänningar som helst där ute, vars prislapp är liten och vars användning skulle vara stor.
Kolla bara in den här söta klännings från Halens, endast 199kr för denna söta, vardagliga klänning, som ändå är nog fin för att vid olika högtider, som till exempel examen!

Letandet får fortsätta under helgen! (:

Snygga armband från Lindex!

2009-03-26 @ 18:35:09

Tycker verkligen dessa armband från Lindex är en höjdare, billiga, snygga och trendiga! Finns i färgerna, svart, vitt, brunt, rosa och blått. Kostar ynka 39,50 st och hade varit mitt nästa inköp om jag inte haft "köp-förbud" som jag kallar det (har sagt åt mig själv att denna månad blir det inget shoppande, förutom möjligtvis en godispåse på lördagarna)


Lindex - 39,50:-


Fransar

2009-03-26 @ 17:05:00
Fransar har ju verkligen varit en trend som kommit och gått, ena året har det varit inte och andra året har det varit ute. Men hur är det iår? Är det inne eller ute? Mycket tyder ju på att det faktiskt är inne, men jag vet inte riktigt själv vad jag tycker om just fransmodet.

Visst kan det vara coolt med lite fransar skor, väskor och andra accessoarer, men när det börjar komma fransar på västar, T-shirtar och andra klädesplagg, måste jag få säga ifrån. Där går liksom gränsen för att jag ska tycka det är snyggt.

Dock så kan det vara snyggt på vissa människor, men på människor som jag själv, så ser det bara knasigt ut!

Vad tycker ni? Is it hot or not? (:

Väst - Topshop
T-shirt - Gina Tricot
Halsband - Hm
Väska - Asos
Klack - Asos
Scarf - topshop
sko - Topshop
____________________________________________________________
Glöm nu inte att idag är sista dagen man kan anmäla sig i outfit-tävlingen! Läs mer om den här!

Bikini season..

2009-03-25 @ 17:29:36

Sommaren närmar sig med stormsteg, och medans vissa tränar häcken av sig för att få "den perfekta kroppen", för att se så snygg ut som möjligt i sina bikinisar, sitter jag här och äter exakt lika mycket som vanligt, utan att springa en endaste meter. Bra konstigt det där va? Vissa kan knappt tänka på en chokladbit så går dom upp 5 kilo, medans vissa kan stoppa i sig precis vad som helst utan att gå upp ett endaste gram!

Själv har jag haft turen att vara en sån där som kan äta exakt vad jag vill utan att gå upp i vikt, fast nu på senare tid har jag faktiskt gått upp en hel del, vilket jag förresten är väldigt nöjd över, men sen 2009 började har vågen visat samma siffra, och nu är jag grymt nöjd över min kropp faktiskt!

Därför har jag inga problem med att visa mig i bikini, och gör det gärna så ofta jag får chansen. Men problemet är ju, vilken bikini vill jag ha detta år? Köpte en ny bikini förra året, ganska dyr var den, och därför känns det lite onödigt att köpa en ny! Men när jag såg denna bikini från HM, blev behovet av en ny riktigt stort. Blir så avis på alla er som kan bära upp dessa bandeau bh;ar, för själv ser jag helt craazy ut i dom!

Dyr var den inte heller, 79,50 / del


Dagens shopping!

2009-03-25 @ 14:26:07
For in en liten snabbis på stan idag, för att kolla utifall Vero moda fått in "mina" jeansleggings än, och det hade dom tyvärr inte. Istället hittade jag den perfekta fejk-skinnjackan från Cubus! Satt perfekt, och kostade ynka 499kr, så jag bad snällt och fick den av mamma! (Tro nu inte att jag får allt jag pekar på, för så är det verkligen inte, behövde faktiskt en ny jacka)

Sprang och in en snabbis på ICA också för att köpa ny hårinpackning. Mitt hår har verkligen varit en enda stor "mess" sedan några veckor tillbaka, så ska försöka få till det som det ska vara igen. Blev Elvital atni-breakage, schampot och balsamet gjorde under, så hårinpackningen lär vara bra den med!

Har jag förresten berättat att jag har köpt hårförlängning nu? Nej, det måste jag ha glömt att säga! Var nog drygt en vecka sedan, eller ganska precis en vecka egentligen. Kostade mig ynka 300 spänn för hundra keratinslingor, äkta remy hår var det också, ganska billigt va? Nu måste jag bara hitta någon som kan sätta in dom för ett relativt bra pris..

Easy breezy beautiful

2009-03-24 @ 19:59:44
En enkel outfit, kan vara minst lika snygg som en komplicerad en, eller hur? Med rätt smycken, rätt skor och rätt väska kan man förvandla vilken tråkigt outfit som helst till värsta kapet!

Här nedanför har jag lagt ihop en enkelt T-shirt, tillsammans med ett par enkla jeans och några enkla accessoarer. Blev riktigt snyggt faktiskt. Skulle inte precis tacka nej, skulle ni? (:

Jeans - Topshop
T-shirt - Hm
Skor - Hm
Väska - Nelly.com
Örhängen - accessora
Armband - accessora

Boylicious vs Girlicious!

2009-03-24 @ 16:22:07
Vilken stil gillar ni bäst? Den tjejiga, smått mesiga stilen, eller den coola, lite tuffare stilen, som ofta kallas pojk-stil (undrar varför egentligen? Stilen är ju fett nice och klär lika bra på tjejer som killar)

Så, är du Boylicious eller Girlicious?
-Själv är jag nog en salig blandning mellan dessa två stilar! (:

Boylicious..
T-shirt - Monki
Jeans - Monki
Armband - Både från Chique
Halband - cocoo.se
Skor - Ellos (converse)

Girlicious..
Tröja - HM
Kjol - Monki
Väska - Asos
Halsband - Cocoo
Armband - HM
Skor - Ellos

Fri frak hos Nelly.com

2009-03-23 @ 20:05:37

Såg alldeles nyss att Nelly.com för tillfället bjuder på frakten! Detta erbjudande räcker ända tills på Söndag (29/3), alltså i en hel vecka!

Så, har du tänkt att köpa sommarklänningen, eller vårskorna, från Nelly, är det ju smartast att göra det nu när frakten (som brukar vara under hundringen) gratis!

Själv måste jag kolla igenom hela sidan för att se om jag hittar något jag inte kan leva utan, troligtvis lär det bli en hel del, men som vanligt kommer jag väl att skita i att beställa! Så typsikt mig alltså..


Eva Longoria

2009-03-23 @ 18:32:59

Finns det någon som är lika vacker och talangfull som våran älskade husfru Eva Longoria? Tror knappast det! Denna kvinna har ju verkligen allt. Kroppen, leendet, brännan, håret o.s.v.

OBS! Har ni inte sett henne i "over her dead body", borde ni verkligen ta er friheten att hyra eller ladda hem den. Filmen var verkligen rolig och Eva var hur bra som helst i den! (:


Hm´s smink, bra eller dåligt?

2009-03-23 @ 16:49:20
HM är ju mest kända för sina snygga kläder och låga priser, eller hur? Men hur är det med deras sminkmärke då? Är inte det ganska bortglömt ändå? Alla tänker ju liksom "Äh, det är för billigt för att vara bra", men stämmer verkligen det?

Själv har jag testat en del av HM´s egna sminkprodukter, bland annat deras foundation, concealer och puder, och tycker faktiskt det är ganska bra! Helt klart värt pengarna iallafall.

Deras foundation är väldigt täckande och det kan lätt kännas som att huden knappt kan andas, men täcker gör den verkligen. Men eftersom den bara finns i typ 5 olika nyanser, om ens det, så är det ganska svårt att hitta en som matchar ens hud perfekt. Jag använde den i början av skolstarten, för då hade jag verkligen en "perfect match" med en av deras färger, men nu när jag är blev och trist, så är den waay to dark. Samma sak gäller concealern. Sedan har jag testat deras puder också, och den funkade bra i somras och höstas, då jag inte är så torr i huden som jag är nu på vintern.

Jag har också hört att deras ena eyeliner, svider som fan, men det har jag inte testat själv, bara vad jag har hört. Kan tänka mig att både deras läppglans, ögonskuggor och blusher är ganska bra, har inte testat något av dessa heller, men har några andra budget som funkar riktigt bra! Mascaran kan nog också vara helt okej, om man ser på bilden nedanför så ser den inte så pjåkig ut ändå!

Har ni testat HM´s egna smink? Vilken produkt testade ni, och vad tyckte ni om den? (:

(allt på bilden är från HM)

Sommarsöt från Monki!

2009-03-22 @ 17:27:09
Jag tycker verkligen Monki fått in några av dom sötaste samt snyggaste plaggen denna vår/sommar. Man kan lätt sätta ihop en outfit med bara kläder från Monki, som skulle funka hur bra som helst i sommar!

Måste säga att jag verkligen älskar det där linnet. Så himla gulligt, tycker ni inte det? Skorna är inte heller fy skam., tyckte dom var riktigt söta i vitt faktiskt, eller hur? (:

Vad tycker ni, får outfiten godkännt? :D

(Allting på bilden är från Monki)

Snygg i alla väder!

2009-03-22 @ 16:02:35

Visst är det roligt att snön äntligen börjat smälta, men hur blött blir det egentligen inte? Hade på mig mina uggs, som är av mocka, för ett par dagar sedan, och dom mår inte bra efter att jag klev rakt ner i en djup vattenpöl kan jag säga! Får hoppas att dom klarar sig iallafall.

Då kan man ju undra sig, varför hade jag på mig dom egentligen? Varför inte ett par gummistövlar? Svaret är ju glasklart, "vem vill gå i militärgröna stövlar som är 3 storlekar förstora?"-Inte jag iallafall. Med det menar jag alltså att jag inte har några egna stövlar utan måste låna mina bröders gamla skruttiga stövlar som är alldeles för små för dom.

Så, jag har hittat en lösning på hur jag ska kunna gå ut fast det är blött och regnigt, och ändå se relativt bra ut i skoväg! Jag får helt enkelt ta och införskaffa mig ett par snygga stövlar! Trodde knappt att det fanns några stövlar som inte var militärgröna, men det gör det ju! Finns en mängd olika coola stövlar där ute!

Kolla bara in dessa skönheter! :D

1 - Skopunkten
2 - Skopunkten
3 - Kappahl
4 - Ellos
5 - Ellos


Sött för armen!

2009-03-22 @ 13:40:53
Jag är verkligen helt kär i detta armband från HM. Så fort månadspengen kommer, vilket den gör på onsdag tror jag, så ska jag till närmaste Hm butik och köpa mig ett i silver!

Finns lite andra smycken från HM jag också skulle vilja ha, men man kan ju inte få allt man vill, så man får liksom välja ut några  favoriter, och detta armband är min favorit! (:

Armband Guld&Silver - Hm, 59,50:-

Rockig önskeoutfit! (:

2009-03-22 @ 11:41:33
rockstilen är verkligen en snygg stil, eller vad säger ni? Skinnjacka, leggings, och höga klackar! Har hur som helst slängt ihop en liten önskeoutfit som jag verkligen tycker ser riktigt cool ut. Blev helt kär i både armbandet, halsbandet och kuverväskan.

Enjoy! (:

Leggings (med dragkedja) - Topshop
Kuvertväska - Asos
T-shirt - Cubus
Jacka - HM
Sko - Nelly
Örhängen HM
Armband - Chique
Motorcykel halsband - cocoo

Vår-outfit-tävling!

2009-03-21 @ 18:16:56

(det är viktigt att du läser igenom hela inlägget innan du anmäler dig till tävlingen)

-Nu, när våren är här, och sommaren närmar sig med stormsteg, tycker jag det skulle passa bra med en vår outfit-tävling! Alltså, ni tar på er en outfit, som ni tycker är vårig, fotar den och skickar in erat bidrag. Då har ni chansen att vinna en vårig header/design gjort av mig, med era egna bilder såklart, och drygt en veckas länkning i min blogg.

Gör så här för att tävla:

1. Ta på dig en vårig oufit och fotografera den.
2. Gör ett inlägg där du visar upp outfiten, skriver att du är med i denna tävling,+en länk till detta inlägg, och sjävklart vars du köpt kläderna du har på dig.
3. Nu, alltså efter att ni gjort inlägget på eran egen blogg, skriver ni en kommentar på detta inlägg och säger att ni vill vara med och tävla.
4. På fredag ( 27/3 ), väljer jag ut 5 finalister, lägger upp dom i ett nytt inlägg där jag visar deras outfit´s. Där får ni rösta på den outfit ni tycker är snyggst. Var noga med att skriva på just det inlägget vilken outfit ni röstar på, för det är bara från det inlägget jag kommer räkna röster, så har ni skrivit vilken ni röstar på i ett annat inlägg, kommer eran röst inte att gillas.
5. Tisdag kväll, 31/3, avslutas tävlingen och jag räknar ihop rösterna för att visa vinnaren måndag 30/4.
6. Vinnaren får då en vårig header/design gjord av mig, och drygt en veckas länkning på min blogg!

Hoppas ni förstår min beskrivning om hur ni ska gå till väga för att vara med i tävlingen.

-Och tycker ni inte om headern, så behöver ni ju självfallet inte använda den! Ni kan ju vara med ändå för att få drygt en veckas länkning här på min blogg? Det är ju alltid någonting! (:

Detta är headern/designen ni tävlar om att vinna, självklart byts bilderna (som just nu är från google) samt mitt namn ut till era bilder, och erat namn eller vad ni nu vill ha skrivit där! (;

För att se ungefär hur det kommer se ut på en blogg, klicka
här



Tävlingen är avslutad och dom nominerade kommer upp senare ikväll! (:

Vad sägs om en tävling? :)

2009-03-21 @ 11:13:11
Jag känner mig faktiskt riktigt glad idag, fastän jag har sisådär 3 uppgifter i svenska som jag måste göra nu i helgen. Vet ni förresten varför jag är så glad? Jo, tack vare er! (och det underbara vädret såklart) Ni har gett mig så himla mycket "credit", för vad jag gjort dom senaste dagarna här på bloggen, får minst 30 kommentarer på varje inlägg, och får över 400 besökare varje dag, +att jag är på "mest Aktiva" listan på blogg.se´s startsida! Sånt gör en verkligen superglad!

Så nu har jag tänkt att kanske ge något tillbaka, kanske en tävling? Vad skulle ni säga om en tävling? Och vilken slags tävling skulle ni då vilja ha? Har inte tänkt att starta en "veckans blogg"-tävling för såna finns det redan så många av. Har funderat på att kanske ha en outfit tävling, skulle det vara roligt? Priset vet jag inte riktigt än, inte särskillt troligt att det blir någonting köpt och skickat i posten, eftersom jag har knappt 100 spänn, och dom pengarna lär jag behöva för mig själv!

Men vad säger? Ska jag starta upp någon slags tävling, och isåfall vad? Nu vill jag ha åsikter medans jag dyker ner i svenskan och gör färdigt mina uppgifter! (:

Igår låg jag på 5;te plats! (:

Monki i Luleå!

2009-03-20 @ 21:58:15
För er här uppe i norrbotten, som inte redan visste detta, så har nu Monki öppnat i Luleå! Själv blev jag som himla glad, sammtidigt som jag blev lite arg (eftersom jag är helt pank och har inga pengar att shoppa för där), när jag läste att affären äntligen har öppnat.

Nu är det bara för mig att spara ihop lite pengar så jag kan shoppa lite grann iallafall! Kommer troligtvis inte alls gå särskillt bra, men när jag väl står där kanske man får något litet bidrag från mammsen? Får hoppas på det, för spara och jag går bara inte ihop.

Någon annan än jag som är lycklig? (:

85% rea!

2009-03-20 @ 18:56:25
Satt just och kollade på ellos (vilket jag inte alls gör särskillt ofta), och såg att dom hade dessa underbara skor på rea för bara 49kr! "Rena rama rånet" juh! Ordinariepriset var 399kr, vilket innebär att det 85% rea!

Tyvärr, så finns ju inte skorna i så många storlekar längre, men har du storlek 37 eller 41, så kanske detta är något för just dig? Tyvärr så har jag storlek 38, så för mig är det ingen idé att ens drömma.

Ellos - 49:- (rea just nu)

Nivea Volume Nanodefinition

2009-03-20 @ 16:27:19

Imorse, innan jag for till skolan, testade jag den nya mascaran lite snabbt, hade ganska bråttom, men det spelade tydligen ingen roll med denna mascara! Fransarna blev helt perfekta, redan efter två drag med borsten. Mascaran lämnde efter sig ett klumpfritt resultat med mycket längd och mycket volym. Det enda "problemet" jag hade, var att borsten tog på sig lite väl mycket mascara, men det skrapade jag ju lätt undan, så egentligen var det inte alls något problem!

Denna mascara får nog 4/5 stjärnor av mig, skulle nästan vilja ge den en femma, men det känns inte helt ärligt, för jag tror fortfarande att det finns en som är ännu bättre där ute i smikvärlden! Lyckas säkert aldrig hitta den perfekta, men denna mascara är helt klart en som jag ska köra med ett tag fram över!


So chic!

2009-03-19 @ 20:28:48

En skinnjacka, tillsammans med ett par nötta jeans och ett par höga klackar är någonting som aldrig kan gå fel! Det ger liksom hela outfiten en "slapp" look som känns snygg och naturlig. Ett peace-halsband till det skulle nog inte vara helt fel heller, eller vad tror ni? Skulle denna outfit funka att gå runt i, nu när våren är här?

Jacka - HM
T-shirt - Gina
Jeans - Gina
Halsband - cocoo
Örhängen - Chique
Väska - Lindex
Sko - Nelly


Accessora.se

2009-03-19 @ 18:32:15

Jag satt och letade lite på google, minns inte ens vad det var jag letade efter? Hur dåligt minne man kan ha egentligen? Iallafall så kom jag över denna hemsida. Säkerligen inget nytt, men för mig är den iallafall helt ny. Dom sålde bland annat, smycken, väkor och underkläder för riktigt blandade priser. D.v.s vissa saker var svindyra medans vissa var så gott som gratis! Nej, inte gratis, men billiga var dom iallafall!

Har du, precis som jag, inte sett denna sida än tycker jag helt klart att du ska kolla in den. Som sagt så passar den alla plånböcker och allas smak!

http://www.accessora.se/


Chris och Rihanna tar en paus!

2009-03-19 @ 16:26:14
Det har ju verkligen varit ett evigt tjatande nu i tidningarna, på Tv;n och självklart  en hel del i alla bloggar, om Chris Browns våld mot Rihanna. Man har fått se bilder på hur Rihanna såg ut direkt efter att Chris misshandlat henne, bilder på dom två tillsammans igen, och självklart bilder där dom är så långt ifrån varandra som möjligt.

Hela tiden har jag hoppats på att allting bara ska vara rykten. Att dom helt plötsligt säger att ingenting någonsin har hänt. Att skadorna bara var fejkade, att rättegången bara var en scen till en video, och att Rihanna och Chris fortfarande är tillsammans och lika lyckliga som förr. Men så är det ju inte! Chris har misshandlat Rihanna, och så är det bara. Det finns ingenting vi kan göra för att få det ogjort.

Det ända vi kan hoppas på, är att Chris förstår vilket enormt misstag han gjort, och att han aldrig gör det igen, och att Rihanna tar sig förstånd till att dumpa snubben! Chris kanske aldrig gör detta igen, men personligen skulle jag aldrig kunna lita på en kille som gjort något såndant mot mig, inte till 100% iallafall.

Nu säger iallafall ryktena att dom har tagit en paus, vilket jag verkligen tycker är underbart! Dom behöver verkligen lite tid ifrån varandra, och om Rihanna, mot alla odds, bestämmer sig att behålla Chris, får hon väl göra det! Jag tror inte Chris är någon ond människa, det vägrar jag att tro. Han gjorde ett misstag, mer än så är det inte, fastän misstaget var ett av dom värsta misstag man kan göra.

Härlig vardagsoutfit!

2009-03-18 @ 20:50:05

Jag måste nog erkänna att jag är helt kär i just randigt just nu. Tycker verkligen det är jätte snyggt, och det känns verkligen vårigt! Röda ränder, Blåa ränder, Rosa ränder, allting funkar liksom!

Slängde ihop en liten vardagsoutfit som jag gärna skulle ha på mig just nu, eller kanske inte just nu, för nu är det ju snart time for bed, men kanske imorgon?

Valde att lägga dit ett par låga skor från HM. Fast jag verkligen älskar klackar, så är det ingenting jag använder sådär jätte ofta. Slänger nästan alltid på mig ett par gympa dojjor eller möjligtvis uggsen. Klackarna jag har (vilket är två styckna) använder jag endast på sommaren, eftersom bägge två faktiskt är sommarskor.

Jeans leggings - Gina Tricot
Randig tröja - Gina Tricot
Armband - Nelly.com
halsband - Chique
Örhängen - HM
Skor - HM


Billiga skönheter

2009-03-18 @ 19:01:53

Var och kollade runt lite på bland annat Nelly.com (inget ovanligt precis), och så såg jag dessa skönheter! Är helt inlove i dom här skorna! Hur coola hade inte dom varit att strussa runt i under sommaren? Synd bara att jag fortfarande inte lärt mig gå i såna där skyhöga klackar.

Något jag märkte med dessa skor, var att man kan beställa i storlek 37,5 & 38,5 osv, vilket är jätte bra! Speciellt för mig som oftast ska ha storleken  just i mitten av 37:an & 38:an! Priset var ju helt okej det också, menar, 299kr för ett par skor är ju inte dyrt alls!

Så, vad tycker ni? Har jag rätt eller fel? Är dom hot eller not? (:

Från Nelly - 299kr


Digga eller dissa?

2009-03-18 @ 17:49:51
Vad tycker ni om dessa plast-skor från Nelly.com, är som något att digga eller något att dissa? -Själv tycker jag man bör undvika dessa skor. Skulle aldrig tänka mig att gå runt i dom här skorna. Dom är troligtvis inte särskilt sköna, och dom är absoult inte snygga att titta på!

Tyvärr Nelly, där gjorde ni en stoor miss. Ni som brukar ha så snygga skor i vanliga fall! (:

Nelly.com - 149:-

Shopaholic

2009-03-18 @ 15:54:16

Eftersom vi slutade tidigt idag, så blev det en snabbis på stan tillsammans med mamma. Vi skulle egentligen kolla efter nya jeans, samt ett nytt armband till min klocka, för av någon anledning, har det börjat lukta riktigt skumt?

Men, som vanligt hittade jag inte det jag sökte, men jag hittade istället lite annat som jag inte kunde låta bli att köpa. Det blev Niveas nya mascara, som jag skrev om i inlägget nedanför (den rosa), Lumenes eyeshadow primer, som jag också skrev om i inlägget under, och boken "En shopaholics nekännelser". Boken kostade bara 25 spänn på Åhlens bokrea, och filmen verkar ju kul, så boken är garanterat bra den också! Just ja, både primern och mascaran var på extrapris, så tillsammans blev det bara 180kr! Lyckaa..(:

Har inte testat mascaran än, är allt för rädd att den ska vara dålig, nej jag skämta, men har inte hunnit riktigt än, men ska göra det så fort som möjligt och lägga upp lite före och efter bilder, så ni får se hur bra/dålig mascaran är!


Who does´nt need make up?

2009-03-17 @ 20:02:55
Känns som att det är en himlans massa smink, jag skulle vilja testa att köpa just nu! (on top of all the other things i wanna buy right now!) Får ju ständigt tips om nya mascaror som ska vara super, nya läppglans, nya ögonskuggor osv. Så, ja tack till ett presentkort på typ, 1000 spänn från Åhlens. Hade verkligen suttit perfekt just nu!

Jag skulle nog säga att jag vill ha en riktigt naturlig make up nu när det är vår! Ljusa färger kring ögonen, vitt & rosa skulle sitta fint, en foundation som inte täcker alldeles för mycket, utan lämnar hyn så det ser naturlig och vacker ut, en mascara som inte kan ge annat än felfria fransar, och ett riktigt bra läppglans som håller i mer än två minuter!

(dessa produkter är inte tips från mig personligen, bara några produkter som jag hört bra saker om och är mer än villig att testa!)

Är det någon där ute som testat någon, eller några av dessa pro- dukter, får ni gärna skriva en kommentar och säga vad ni tyckte! (:

Nivea volume nanodefinition - En mascara som sägs ge fransarna upp till 300% mer volym och ska tydligen inte klumpa sig över huvud taget.
true match minerals foundation - "Känns som ett puder, men täcker som en foundation" som dom säger på reklamen
Lumene eyeshadow primer - Ska hålla ögonlocken "flawless" hela dagen, och kan också användas som läpp-primer!
Face Stockholm Eyeshadow Hypoallergenic - Ska vara smidig och skön att använda, och ska tydligen inte lägga sig i "väcken" på ögonlocken
Dream matte mousse - Lovar att ge huden en matt och naturlig look.
Loreal color minerals - Sägs vara lätt applicerad, och hålla hela dagen.
Infallible Lipgloss - Ska hålla i ungefär 6 timmar utan att behöva bättras på.
Infallible concealer - Ska täcka dina finna och andra orenheter i hela 16 timmar!
Lumene skin couture natural blusher - Lovar att din hud fpr perfekt och naturlig "glow" hela dagen.

Go organic..

2009-03-17 @ 17:54:43
Tycker HM´s "organic cotton" serie är riktigt grym faktiskt! Av någon anledning tänker man (jag iallafall) att kläderna inte alls är lika snygga eller lika bra, bara för att det står just "organic cotton" på dom. Menar, måste ju finnas någon downside varför man inte alltid använder det när man gör kläder, utifall det blir lika bra och lika snyggt!

Priserna är ju riktigt bra också! Det jag lagt upp på detta "kollage" kostar från 79,50-198kr, vilket Inte alls är dyrt!

Här är iallafall några av HM´s "organtic cotton" kläder, som enkelt kan beskrivas med ett endast ord, grymma...

(Allt på bilden ovan är från HM)

Dissa eller digga?

2009-03-17 @ 16:06:29
Är dessa jeans från Gina Tricot något att dissa eller något att digga? -Själv tycker jag att det är något att dissa. Har aldrig varit något stor fan av "fläckiga" jeans, d.v.s jeans som är mörka på ena stället och sedan helt plötsligt ljusa på ett annat. Kan ju vara snyggt med lite skiftingar, men inte såhär extrema!

Ta nu inte illa upp, bara för att ni kanske äger ett par av dessa jeans, eller faktiskt tycker det är snyggt. För alla har ju olika smak, ni vet, "smaken är som baken",

Så, vad tycker ni? En digg eller en diss? (:

Examen hos Nelly!

2009-03-16 @ 19:38:34

Är det någon som inte börjat tänka på vad dom ska ha på sig på examen än? Vet inte om jag är tidig med det, men jag har då absolut börjat tänka på det! Vilken klänning, vilka skor, vilka accecoarer osv, det är ju viktigt! (:

Nelly har hur som helst fått in så himla mycket fina klänningar så det är inte sant! Har fastnat för en speciell klänning, nämligen den jag lagt upp här nedanför!

Skulle passa perffa till ett par vita/Beiga klackar, en söt liten kuvertväska och några små, diskreta accecoarer! Eller vad tycker ni? Ganska najs outfit va? :D

För enkelhetens skull tog jag bara med saker från just Nelly.com, både för att jag inte orkade gå runt och leta på alla dessa webshoppar, men också för att visa så mycket snyggt Nelly faktiskt har! :)

(Allt är från Nelly.com)


Baddräkter ÄR snyggt! (:

2009-03-16 @ 17:41:18

Nu, när våren snart är här, börjar man ju självklart tänka på sommar! Och när man tänker på sommar, så tänker man ju automatiskt på stranden, vilket leder till att man tänker "Vad tusan ska jag ha på mig för bikini i år för att locka på alla söta boysen?"

Tror dock att det inte skulle vara helt fel att satsa på en schysst baddräkt iår! Känns hetare än någonsin faktiskt. Sedan har dom ju fått in så himla många snygga också! inte bara heltäckande som man hade när man var fem.

Jag själv, som aldrig gör annat än sola på stranden, skulle aldrig ta på mig en baddräkt. För hur snyggt är det när man får en "vit" permanent baddräkt på kroppen? Inte särskillt snyggt! Hade däremot solen lyst igenom baddräkten, hade jag absoult inte haft något emot att gå runt i några av dessa ubersöta baddräkter!

Är helt kär i den från Topshop (mitten) , soo cute! (:

Vänster - HM
Mitten - Topshop
Höger - Ellos


Liva upp mackan!

2009-03-16 @ 15:33:04
Trött på alla vanliga pålägg, såsom skinka, ost, kaviar och marmelad? Liva isåfall upp mackan med ett lager av "Creme bonjour"! Creme bonjour är en slags ost, som finns i alla oändliga smaker, men favoriten här hemma är helt klart gräslök!

Äter detta både morgon och kväll och verkar aldrig bli less! Vanligtvis kan jag inte äta samma sak i mer än en vecka, men detta! Mumma! :D

Har ni inte testat det än, råder jag er till att göra det! (:

Bye bye..

2009-03-15 @ 20:19:36
Satt just och kollade på One tree hill och Gossip Girl, skitbra serier bägge två! Hoppas verkligen ingen missade Gossip Girl avsnittet, för det var verkligen super bra! Bästa avsnittet på sååå länge! Chuck är så himla härlig på alla sätt alltså, är det någon som inte älskar honom?

Här kommer iallafall en underbar låt som jag gått och nynnat på heela dagen! Texten är helt fantastisk, och Mariah´s röst är lika fantastisk.
- Dock så tycker jag remixen är snäppet bättre än orginalet..

Delicious hair!

2009-03-15 @ 15:31:53
Någon som verkligen har fint hår, är Aubrey O'Day från Danity Kane. (medverkade i "making the band" på MTV för ett antal år sedan) Hennes hår är långt, lockigt och har exakt den där naturliga volymen man vill ha i sitt hår! Hennes blonda hårfärg är inte heller helt fel, riktigt fin faktiskt.

Skulle dock inte förvåna mig om det var löshår vi ser, men vad spelar de för roll? När det nu finns möjligheter till att förlänga sitt hår, på ett naturligt sätt, varför inte göra det?

Ja tack till hennes hår!

Undervärk från Gina!

2009-03-15 @ 14:09:13

Såg just att Gina fått in dessa jätte söta, matchande underkläder! Billiga var dom dessutom! 99kr för Bh;n och 59kr för trosan! Måste in till Gina Tricot så fort som möjligt för att se om den vita Bh;n samt den vita trosan, finns kvar här i Piteå! Skulle verkligen behöva mig lite nya underkläder, har haft samma hur länge som helst nu känns det som!

Ganska söta va?

Bh (99:-) & Trosa (59:-) - Gina Tricot


"Hope & Georgia"

2009-03-15 @ 11:59:42

Vinner man inte svenska uttagningen till Eurovision song contest, kan man ju alltid testa i ett annat land, till exempel Georgien, som fick sitt bidrag diskvalificerat. Det säger iallafall Måns, med en öl i handen, att han ska göra! Fast då skulle han istället tävla med låten "hope and Georgia".

Självfallet var ju detta bara ett skämt från Måns sida, men, varför inte? Tycker det var en ganska bra idé ändå!

(källa; aftonbladet.se, Tobbe Ek´s blogg)


Vanessa did it again!

2009-03-15 @ 10:41:49
Någon som alltid verkar få till det när det kommer till kläder, är Vanessa Hudgens! Hon har sjukt grym stil, både till fest och till vardags. Jag vet inte riktigt vad det är som får alla kändisar att se så himla snygga ut, fast dom går runt i nästan exakt likadan kläder som vi!

Dessa kläder som Vanessa har på sig, har jag faktiskt nästan exakt likadana av redan! Ändå ser jag inte alls lika snygg ut som henne när jag har på mig dom. När jag har på mig mina slappa kläder, känner jag mig alltid sliskig och ful, undrar om kändisarna känner likadant?

-Hur som helst så tycker jag iallafall Vanessa ser riktigt snygg ut här, i sin slappa stil, vad tycker ni? (:

Halsband (med fjäril) - HM
Halsband ("tand") - Chique
Tröja - Forever21
Jeans - Topshop
Väska - Kappahl
Skor - HM

ESC, here we come!

2009-03-14 @ 22:55:03

Är det någon här som faktiskt gillade låten vi valde att skicka till Eurovision i Moskva? Jag gillade den iallafall inte! Kan ärligt talat inte fatta hur vi tänkte där egentligen! Var helt säker på att vi skulle skicka någon som, Måns, Emd eller varför inte Agnes? Någon som hade en bra låt iallafall!

Nej, jag är verkligen överraskad över svenska folkets val! Men jag kan egentligen inte klaga, det var ju inte som att jag orkade lyfta upp telefonen och rösta heller! Så, jag får väl skylla mig själv, och det får väl alla andra som är missnöjda med vad vi skickade och vet att dom inte själva orkade resa sig från soffan för att hjälpa just ens egen favorit att gå vidare.

Vad tycker ni? Skickade vi rätt person, eller var det något som gick heelt fel? Vem borde vi ha skickat?


How do you like your sweetheart?

2009-03-14 @ 17:29:31
Mamma kom nyss hem, och gissa vad hon hade med sig? En "sweetheart" muffin! Oj vad glad jag blev! Älskar verkligen dessa muffins, som man kan köpa färdiga, direkt från närmaste ICA-affär. Dom är då godare än när man bakar hemma, iallafall när jag bakar hemma! (:

Men vilken smak ska det vara då? Ska det vara "Milk chocolate" eller "Dark chocolate"? Själv tycker jag helt klart att Dark chocolate är godare! Man kan aldrig få nog med choklad juh!

Någon annan som älskar dessa underbara muffins? :D

Har ni inte smakat dessa än, så borde ni göra det, nu! (:

Let´s dance beauty..

2009-03-14 @ 15:31:15
Ingen missade väl Let´s dance igår? Själv har jag varit riktigt dålig på att se serien, men nu när dom kommer ner till så få, är det riktigt intressant att se! Dom är ju alla som himla duktiga nu! Men någon som verkligen är "outstanding", är ju Laila Bagge! Jag tycker iallafall hon (och Morgan då) är riktigt grymma på att dansa!

Kan inte fatta att hon inte fick full pott igår! Om så inte på själva dansen, utan på utseendet iallafall! Hon var så himla snygg igår, så det går knappt att beskriva! Håret, kläderna, sminket, you name it!

Vad tycker ni? Var inte Laila en riktigt pingla igår kväll?

Klack, rosett, blomma & tå!

2009-03-14 @ 13:44:15

Dessa skor från Chique är verkligen dom sötaste jag sett på länge! Blommiga klackar med öppen tå och en söt liten rosett på ena sidan! Kan det bli mycket bättre? Jag är iallafall helt kär i dom! Synd att jag inte har 600 spänn som bara ligger och väntar på att få bli spenderade, annars hade helt klart dessa skönheter varit mitt nästa inköp!

Klacken är 7,5cm hög, och skon finns i storlekarna 36-40. Exakt pris är; 599kr (+eventuell frak)

Vad tycker ni om dom? Är dom "to die for"? (:

Chique.com - 599:-


Dagens önskan!

2009-03-14 @ 12:49:33
Önskar verkligen att jag hade lite mer pengar just nu, så jag kunde köpa typ, allt jag ville! Känner att min önskelista är allt för lång, och allt för dyr för min lilla budget. Så fort jag får nya pengar så är dom slut! Varför kan inte någon ge mig en triss med en vinst på si sådär, 10.000kr?

Har iallafall lagt ihop en outfit, som jag gärna skulle ha på mig idag nu när solen skiner! Äkta vårväder är det idag faktiskt! Det är såna här dagar som får en att verkligen längta till sommaren!

Jeans legging - Gina Tricot
Halsband - Chique
Kuvert väska - HM
Tröja - Gina Tricot
Skor - HM

Blommor från Gina! (:

2009-03-14 @ 11:44:01
Såg just att dessa två ursöta blommiga toppar just kommit in på Ginas hemsida! Sommriga är dom ju verkligen, blommor är ju liksom tecknet på sommar! Om man vill ta det lite lugnare, så finns dom också i helfärgade färger, såsom blå, orange osv.

Ryggen är ganska låg, vilket jag älskar, och priset är underbara 129kr! Gina och deras priser alltså, så billigt!

Så fort jag får in lite pengar ska jag springa ner på Gina Tricot och köpa den vita med blåa blommor, den är jag verkligen kär i!

Topp - Gina Tricot, 129:-

"Thirteen"

2009-03-14 @ 10:16:15
Nu känner jag verkligen att jag måste be om ursäkt för den super dåliga updateringen! Men det är så att jag har haft lite personliga problem, som jag inte tänkt ta upp här i bloggen. Kan säga så här, fredag den 13 visade sig verkligen vara just vad den står för, otur!

Så, inom kort så kommer allting bli helt som vanligt!

Jag är nominerad!

2009-03-11 @ 18:59:12

Såg just att jag blivit nominerat till veckans blogg hos llinneast.blogg.se! Så nu är det bara att ni tar och röstar på mig! Haha, ifall ni gillar min blogg vill säga! :D

Klicka här för att rösta på mig, blir jätte glad om ni gör det! (:


Knappar är bäst! :)

2009-03-11 @ 17:25:56
Tycker verkligen den här toppen från HM är hur söt som helst! Knapparna får toppen att se trendig ut, men ändå så ser den ju ganska "slapp" ut! Kan verkligen tänka mig att den vita tillsammand med ett par korta jeansshorts, samt en solbränd kropp skulle se hur bra ut som helst ju!

Skulle nog se ganska coolt ut att stoppa in den här tröjan i byxan också, tror ni inte? Funkar lika bra utan "high-waist" som med. Enligt mig är det faktiskt snäppet snyggare att stoppa tröjan i lågskurna byxor än i högskurna (high-waist)

Finns i en mängd olika färger, svart, brun, grön m.m!


Topp, HM, -149kr

Pink is the colour! (:

2009-03-11 @ 07:59:55

Den rosaliknande färgen, som det finns en hel del av på bland annat Monki, är ju verkligen vårens sötaste färg! Den känns verkligen vårig och skön! Däremot kan jag tänka mig att man lätt kan smälta in lite i färgen, nu när man är så blek! Men till en solbränd kropp, kan man nog inte hitta en bättre färg! Eller jo, vitt är ju alltid en höjdare för att visa brännan, men ni fattar?


Som sagt så är Monki helt klart bäst på denna färg, dom har en mängd olika plagg, accessoarer och till och med skor i denna underbara färg!

3 & 5 - Gina Tricot
1,2,4 & 6 - Monki


Goodnight sweethearts, sleep well!

2009-03-10 @ 20:13:41

Nu har jag just svarat på över 200 kommentarer, inte alls särskillt jobbigt faktiskt, nu när jag hade tid över! Så vill först och främst tacka och niga för alla supergulliga kommentarer och jag hoppas ni vill komma tillbaka till min blogg! Om ni inte visste det, så kan ni prenumerera på min blogg, om ni nu tyckte den var såå bra! (:

Ska iallafall göra mig lite varmchoklad och en macka nu, (blir alltid så himla frusen av att sitta på datorn, undrar varför?) och sätta mig å se Navy CIS tillsammans med mamma och pappa. Har typ aldrig sett den serien, men varför inte börja idag? Alla säger ju att den är bra!

Måste bara säga detta igen, inom kort, kommer jag ge er ett så hett tips, att ni knappt kan tro det! Är osäker på om jag ens vill säga det för de är så himla bra! haha! Bli inte besvikna nu när det visar sig vara något ni inte alls bryr er om! hahaha..

God natt, sov gott, så ses vi imorgon igen! (:

Rock on! ;p

2009-03-10 @ 19:00:00
Jag är verkligen helt nere i den hära lite rockigare stilen, som bland annat Lindsay Lohan kör på! Coola T-shirtar, tillsammans med häftiga läderarmband! 

Tycker dock det är viktigt att ljusa upp outfiten lite grann, så den inte bara blir mörk, om man säger så. Därför valde jag att lägga in ett par ljusa jeans, för dom livar ju verkligen upp hela outfiten!
 
Är jätte sugen på att köpa den där T-shirten från Gina Tricot, så häftig! Skulle passa jätte bra till mina ljusa jeans, som jag tyvärr använder alldeles för lite!

Vad tycker ni om den lite rockikare stilen?
- Är den häftig eller är den inte det?

Jeans - Topshop
T-shirt - Gina Tricot
Skor - Forever21
Väska - HM
Armband - Cocoo.se

Hemsidan är uppdaterad! (:

2009-03-10 @ 15:47:13
Kollade just in på Cubus hemsida (fråga mig inte varför, dom har ju inte någon bra hemsida precis!), blev iallafall positivt överraskad! Dom har ju uppdaterat sin sida rejält! Nu kan man se flera av deras "new arrivals", istället för bara typ 5 plagg, som det var förrut! Är nog bara en tidsfråga innan även Cubus börjar med webshop!

Nya jeans hade dom också, men tyvärr blev jag inte lika glad över dom! Gillade inte några av modellerna dom visade, men kanske finns fler i affärerna? Jag får hoppas på det!

Tycker iallafall ni borde kolla in deras hemsida, många nya fina plagg var det! Ett gäng coola tights, som jag faktiskt funderar på om jag kanske ska köpa, men vi får se :)

Two and a half Enrique! (:

2009-03-09 @ 19:35:43
Satt just och såg "two and a half man", så kom helt plötsligt Enriqe Iglesias upp! Han spelade tydligen någon hantverkare som hette Fernando! Sjukt snygg tycker jag iallafall att han är! Men då är jag väldigt svag för utlänska killar också! :D

Så fort jag såg honom fick jag självklart hans låt "tired of being sorry" på hjärnan, så jag går runt och nynnar på den just nu faktiskt! (:

Har ni förresten märkt någonting på youtube, det är typ skitvårt att hitta videor man kan ta och använda till bloggen! Dom är typ alltid spärrade på något sätt? Konsigt, eller hu? :o

Därför blev det en lite halvtötntig live-version (:

Dags för mig att ställa en fråga!

2009-03-09 @ 18:32:15

Jag måste bara få veta om det är någon annan som har samma problem som mig! Blir era ögonlock typ "fettiga" efter en hel dag? förstår ni vad jag menar? När man har sminkt t.e.x så kladdar ögonskuggan ofta ihop sig för mig, och det stör jag mig på! Så, är jag den enda med detta problem, eller är det fler där ute med "fettiga" ögonlock? To the main question- Vad gör ni åt fettiga ögonlock? (:

Jag har hört talas om ögonskuggsprimer, från lumene, som tydligen ska hålla ögonlocken "flawless", påstår dom själva på sin hemsida iallafall!

-Vad gör man åt "fettiga" ögonlock? (:


Jag är mest aktiv :D

2009-03-09 @ 17:50:17
Har ni sett vem som just kommit in på "mest aktiva"-listan på blogg.se? Jo jag! Ganska nöjd över mig själv ändå. känns verkligen kul just nu, på endast 4 veckor har min statistik ökat från typ 1 unik berökare per dag, till typ 300 unika besökare! (Idag, än så länge alltså)!

Har svarat på ungefär 140 kommentarer idag, visst var det jobbigt, men kul! Fortsätt gärna skicka kommentarer, men jag måste tyvärr säga att det kanske inte blir så att jag svarar på riktigt alla. Ska försöka, men måste ju fortfarande sätta mitt liv framför bloggen liksom! (:

Follow the link..

2009-03-08 @ 20:23:18

Tryck här (:
Där finns nämligen allt du behöver veta, för att ha chansen att komma med på startsidan! Karin har själv gjort ett underbart inlägg som jag tycker bör läsas av alla!


Detta kallas billigt! :)

2009-03-08 @ 17:41:34

Ynka 29;50kr för dessa ubersöta örhängen, är det någon annan affär än HM som kan lyckas? Nästa gång jag far in till stan, ska jag helt klart förbi på HM och köpa dessa örhängen, tycker det är ett super erbjudande!

Tycker man inte om dom själv, kan man ju ändå köpa dom och ge bort dom! Alltid är det någon som blir glad! Jag menar, 29:50, för 4 par, det är ju typ 7;50kr/par! BILLIGT :D

från HM - 29,50kr


Dagens önske-outfit

2009-03-08 @ 15:17:15
Imorse när jag skulle välja kläder för dagen, kändes det verkligen som att jag inte hade några kläder alls! Det har jag ju, men vissa dagar känns det ju verkligen så! Därför sket jag i att ens ta på mig kläder idag x) Går fortfarande runt i mina sovshorts tillsammans med en pösig tröja! Ska ju ändå bara vara hemma idag, så vad spelar det för roll om man går runt som ett litet barn som vägrar ta på sig kläder?

Hittade en ny webshop idag, är helt kär i deras t-shirtar! Skitsöta, skitmysiga och skitbilliga! Synd bara att sidan inte är svensk, utan amerkansk! Vilket betyder att man måste betala tull och frakt och allt shit om man ska beställa därifrån! Fanken också! (:

Hur som helst, så har jag slängt ihop en liten "önske-outfit" som jag verkligen skulle trivas i just nu, mysig, snygg & skön! 
-Kan det bli bättre? (:

T-shirt - wetseal.com
Byxor - Stadium
Tofflor - HM
Örhängen - HM 
Armband - Chique
Halsband - Topshop

Hot or Not?

2009-03-08 @ 12:25:33
Vad tycker ni egentligen om långa sommar klänningar? Det är ju inte så ofta man ser folk ha det, fast ändå tycker jag det är grymt fint! Det ser så himla "slappt" och härligt ut! Ingenting jag tror jag skulle köpa, och använda sådär jätte mycket, men på rätt person, ser det riktigt bra ut!

Många kändisar kör ju med långa sommriga klänningar, och på dom ser det grymt snyggt ut iallafall!

Så vad tycker ni? Är en lång klänning Hot or Not? (:

Alla klänningar är från HM

Time for me to brag! (:

2009-03-08 @ 10:28:28
Seriöst, vet ni hur glad jag blev igår när jag såg att jag var på första sidan, igen! Fjärde gången nu, på bara fyra veckor! Ni kan nog inte ens förstå hur glad jag faktiskt är! :D

Vad som var ännu roligare än att faktiskt vara på förstasidan, var statistiken som höjdes som bara den! Hade mitt rekord på 375 unika besökare, för några dagar sen, men igår fick jag hela 1356 unika besökare! Jag är jätte glad! Tack!! :D

Kommentarerna är ju alltid roliga, fast jag säkert lagt ner 2 timmar på att svara på alla, och lär bli nån timma idag också! Men hey, så länge kommentarerna är trevliga, så är det bara kul! När kommentarerna blir tråkiga däremot, då är det inte alls lika kul! Har fått några tråkiga kommentarer redan nu, och självklart känns det! Fastän jag försöker att spola bort dom, så finns dom ju fortfarande där! Fattar mig in på er människor som ska skriva tasikga kommentarer och sedan ange er själva som anonyma! Hur fegt är inte det egentligen?

Numera ska jag aldrig ta åt mig av alla taskiga kommentarer, för det lär ju komma många fler! Så, skicka ni taskiga kommentarer, för jag har tänkt att bara ta bort dom och sedan aldrig tänka på dem mer! ;)

Lite läskigt ändå att det faktiskt är en bild på mig där!! Känns verkligen inte som dom andra gångerna jag varit på förstasidan! (:

Yeaah, kolla ni min statsik, 1356 unika besökare! Hoppas iallafall några av er kommer tillbaka! :D

Knäpp axlarna! (:

2009-03-07 @ 21:22:40
Såg just att Nelly fått in den här ursöta klänningen för endast 369kr! Tycker det är ganska bra pris ändå! Speciellt för att vara på Nelly, som vanligtvis är en ganska dyr webshop!

Älskade den röda! Kändes mycket roligare än vitt, men det är antagligen för att jag är inne i någon slags period, där det ska vara färgglatt, kanske beror det på att det är vår? Knapparna på axlarna var en riktigt söt detalj, som liksom, gjorde hela klänningen speciell, eller hur? :)

Nelly.com - 369:-

Twin-Style!

2009-03-07 @ 17:16:03

Två tvillingar som verkligen har stil, är självklart Mary-Kate och Ashley Olsen! Världens härligaste stil, slapp, rockig & bohemisk. Oversize är ju hur snyggt som helst, och det har ju dom på sig så gott som alltid! Nej, här snackar vi stil! Har länge sett upp till dessa brudar när det kommer till mode, och får mycket inspiration av dom! (:

Vad tycker du om deras stil? Är den "too much", eller är det helt enkelt hur snygg som helst? x)

Ashley;
Jacka - HM
Tröja - HM (herravdelning)
Solglasögon - HM
Sandaler - Asos
Byxor - Topshop
Väska - Lindex

Mary-Kate;
Leggings - Bikbok
Tröja - Gina Tricot
Väska - Asos
Skor - Nelly.com
Armband - Ellos


Grymma budgetväskor!

2009-03-07 @ 14:24:18
Jag känner verkligen för att byta ut min gamsla väska, som är ungefär 2 år nu! Extra lockande är det ju när man vet vilka snygga budget-väskor det finns där ute! Hm, Lindex, Gina, Monki, osv! Alla klädesaffärer tycks ha börjat med snygga budgetväxkor, tycker ni inte det?

Här är iallafall några av mina favoriter, och om jag minns rätt så kostade den dyraste 299kr, vilket inte alls är särkillt dyrt! Är iallafall mest sugen på den där bruna, skulle kännas så fräsht att byta ut min svarta till en härlig brun!

Svart (längst upp) - Lindex
Svart (längst ner) - Gina Tricot
Brun - HM
Beige - HM

Candy for your arms!

2009-03-06 @ 20:29:20

Armband är något jag verkligen älskar! Det är snyggt, coolt och kan verkligen göra en hel outfit! Hur snygga skulle alla rockiga outfits vara utan ett gäng armband på vardera arm? Inte alls lika coola! Det allra snyggaste sättet, enligt mig, att bära armband, är att lägga ihop, kanske tre stycken, på samma arm! Det ser så himla slappt och coolt ut då! Men självklart är lika gulligt att bara bära ett berlockarmband på ena handleden!

Armband är verkligen något man kan mixa och matcha med! Armband är minst lika roliga som skor! Kanske inte har så många som håller med mig där, men jag har ärligt talat aldrig riktigt varit en sån där "shoe-maniac". Köper kanske total 2-3 par skor om året, medans jag köper säkert 10 nya armband, minst! Armband är ju oftast inte så dyrt heller!

1,2,4 & 9 - Chique
3 - Ellos
5 - Nelly.com
6 & 7- Asos
8 & 10 - Forever21


Helnöt!

2009-03-06 @ 16:14:49

Blev så glad när mamma kom in i mitt rum med en liten överaskning. Gissa vad det var? -En Marabou Helnöt! Av någon anledning skitsvår att få tag i här! Nästan inga affärer säljer just den smaken, och det är enligt mig den bästa smaken av dom alla!

Har redan smällt i min hela två rader, och den lär vara slut innan dagen är över! Fast borde verkligen sluta äta nu så jag får plats med mat också, ska äta min favvo-mat idag! Något slags asgott kött min mamma gör, med min mammas special brunsås, och pommes! kan det blir bättre? :)

MmMmm Marabouu..


Lindex knows how to bring it!

2009-03-06 @ 14:59:05
Kolla bara in dom här as-coola accesoarerna som Lindex fått in nu till våren! Kan det bli bättre? Färger, färger och åter igen färger! Jag är helt "in love" i den stora väskan! Skulle gärna ta dom där örhägena också, tillsammans med armbandet och halsbandet!

Nej, här har Lindex verkligen gjort en fullträff! So chiic! (;

Allt på bilden är från Lindex!

Blå&röd randigt..

2009-03-06 @ 11:00:30
Såg just att Gina fått in denna läckra tröja i två olika färger, rött och blått! 100% Bomull var det, vilket helt klart är det bästa! Är inte alls något stort fan av t.ex. Viskos, tycker det känns konstigt att ha på sig!

Synd bara att plånboken är helt tom, eller jag nästan, annars hade jag helt klart lagt ner endast 150 spänn för det den här våriga tröjan! :)

Måste också säga, att jag har ett riktigt hett tips comming up! Kan tyvärr inte avslöja mer än så riktigt än, men kommer snart, I promise! :D

Gina Tricot - 149:-

Copy-cat ;p

2009-03-05 @ 22:49:28
Att bli härmad, tycker inte jag är något man ska bli sur och irriterad på, snarare tvärtom! När någon härmar dig, visar ju den personen att han/hon tycker om din stil! Visst, det är ju aldrig kul med någon som alltid har samma kläder som du, och alltid säger samma saker som du, men ser du en tjej, som dagen efter du hade på sig din nya snygga tröja, har införskaffat sig en exakt likadan, tycker jag du ska ta det som en komplimang!

Här är en liten "sno stilen" av Lindsay Lohans underbara outfit! Har ingenting emot att säga att jag gärna härmar denna perfekt halv-rockiga outfit!

Jeans - Topshop
T-shirt - Gina Tricot
Kavaj - Gina Tricot
Solglasögon - Asos
Hatt - Topshop
Väska - bagsandfashion(.com)
Armband - Chique
Skor - HM
Depend nagellack - HM

Vårens färg: Blå!

2009-03-05 @ 19:42:40
Den trendigaste färgen i vår, är helt klart blå! Den är vacker, sommrig och framförallt fräsch! Funkar lika bra på en klänning, en topp eller accessoarer! Finns inga gränser på vad du kan använda färgen blå till!

Har lagt ihop några blå kläder samt accessoarer som jag verkligen inte tackat nej till! Jeans-klänningen från Gina är helt klart en ny favorit!

Halsband med nalle - Topshop
Klänning - Gina Tricot
Topp - Lindex
Sko - Asos
Väska - Asos
Örhängen - HM
Armband - Chique

The girl with the style..

2009-03-05 @ 16:55:37
Någon, vars stil jag verkligen älskar, är Lauren Conrads! Sjukt snygg vardagsstil har hon! På något sätt så blandar hon sina outfits så mycket, dom är väldigt slappa, sammtidigt som dom är lite sådär smått uppklädda! Glajjorna lämnar hon inte gärna hemma, och hennes hår kan inte se annat än perfekt ut!

Lauren är verkligen en av mina största inspirationskällor! Hon har verkligen ett öga för vad som är snyggt och inte!

Look-a-like!

2009-03-05 @ 12:12:36
Ingen kan väl ha missat hemsidan där man enkelt kan ta reda på vilken kändis man är mest lik? Om ni nu, mot alla odds, faktiskt har missat den, tycker jag att ni ska testa den här!
 
TIPS! Testa med flera olika bilder för att se vilket kändisansikte som kommer upp mer än bara en gång! (:

Testade med tre olika bilder, och kändisen som dök upp för mig, hela två gånger, vad Ashley Tisdale! Vet inte om jag tycker vi är såå lika?
-Vad tycker ni? :p

Nessa VS Ash!

2009-03-04 @ 22:33:37
Är det någon som kan säga emot, att High school musical stjärnorna, Vanessa Hudgens och Ashley Tisdale är två riktigt heta brudar? Men vem är egentligen hetast? Är det Vanessa, med hennes perfekt brända kropp, hennes intensiva ögon och hennes perfekta läppar? Eller är det Ashley, med sina extremt långa ögonfransar, sitt underbara hår och hennes perfekta kropp?

Frågan är inte alls lätt svara på, men efter många om & men, så tycker jag nog att Vanessa är snäppet hetare! Vad tycker du?(:

Guld & Silver

2009-03-04 @ 20:44:04
Vad tycker ni egentligen om spetströjor? - Själv tycker jag faktiskt det kan vara riktigt snyggt! Med det sagt, menar jag verkligen inte att alla borde köpa en. Enligt mig är spetströjan bara snygg på ett begränsat antal tjejer, alla passar helt enkelt inte i det! Tyvärr så är jag en av dom! Testade en när jag var på Lindex igår, och jag såg ärligt talat ut som ett freak i den! Synd för mig, men vem vet, kanske just du passar i en? ;)

Slängde ihop en liten outfit, med en svart spetströja, som jag tycker är grymt snygg! Ni kanske tycker att jag börjar bli lite tjatig när det kommer till dom där jeans leggingsen från Gina, har använt dom i hur många inlägg som helst nu för att skapa den rätta "looken" i mina dröm-outfits. Samma gäller skorna från Nelly, dom är inte precis någon nyhet!

Om ni kollar på armbanden jag lagt in i outfiten från Chique, kan ni se att jag blandat silver och guld, vilket jag tycker är hur läckert som helst. En kompis till mig har ett halsband med ett kors på, där den lodrätan pinnen är guld och den vågräta är silver! Älskar verkligen att blanda silver och guld!

(Glöm för guds skull inte att ta ett svart linne under tröjan!)
Spetströja - Lindex
Jeansleggings - Gina Tricot
Skor - Nelly.com
Halsband - Chique
Silvrigt armband - Chique
Guldigt armband - Chique

Film, film och återigen film!

2009-03-04 @ 17:39:23

Som ni vet, eller kanske inte vet, så hyrde jag och Elin en film igår! Måste säga att jag hatar att hyra film, alltså att välja! Är ju helt omöjligt, för man vill ju hitta en ny film, som är bra, men det är faktiskt inte så lätt!

Hur som helst, så blev det filmen "one missed call", en slags rysare tror jag att det var. Filmen var verkligen bra! Ända tills slutet kom! Göra ett slut på en rysare verkar ju tydligen vara svårt, för jag tycker alltid rysare har dåliga slut, och det gör att jag börjar ogilla hela filmen! Så, tycker inte denna film var någon höjdare, och det är inte något jag tänker tipsa om, snarare varna för!

En annan film, som jag verkligen gillar, som faktiskt går på TV idag, är "Secret Window" med Johnny Depp! Skitbra film! Har man inte sett den förr (vilket jag har, typ 10 gng), så är det så när som omöjligt att lista ut hur filmen ska sluta!

Så har ni inte sett den, se den ikväll på 6;an klockan 21.00!

Evigt tjat om skor..

2009-03-04 @ 16:08:00
Tycker verkligen det har varit ett evigt tjatande om HM´s nya sommar skor, och det förstår jag verkligen, dom är ju hur snygga som helst!

Dock så tycker jag det skrivits minst om dom skorna jag tycker är snyggast av dom! Vad kan det tyda på? Kanske har jag dålig smak? ;p

Kan ni inte tänka er hur snyggt det hade varit med dessa skor till en sommrig vit/beige klänning? Känner verkligen för att köpa dom, men plånboken är ju nu så gott som tom (Vilket den i och för sig alltid är!)

Jag får helt enkelt nöja mig med att drömma! (:

Klänning - Forever21
Skor - HM

"unwritten"

2009-03-04 @ 01:26:09
Antar att det inte är så många uppe vid den här tiden? Men har lite tid över nu så tänkte slänga in ett litet "natt-inlägg"

Ni vet Natasha Bedingfields låt "unwritten"? Skitbra låt, men vet ni vem som gör den ännu bättre än Natasha själv? Jo Esmee Denters! Grymt duktig tjej, har ni inte kollat in henne på youtube är det bäst att nu gör det, nyss! (:

Mysiga kvällar är det bästa som finns! (:

2009-03-03 @ 17:24:11
Nu är det myskväll som gäller för mig och min bästa vän Elin! Vi ska iväg till ICA och köpa bland annat popcorn, choklad & chips! Sedan ska vi fara förbi videoteket och hyra någon mysig film, troligtvis en härlig komedi eller kanske en riktigt trevlig familjefilm?

När man ska ha myskväll, tycker jag att det allra viktigaste är att inte vara för "dressed up", man ska ju liksom mysa, mysiga kläder är ju en viktig del! Hur kul är det att mysa i soffan med ett par trånga jeans? Eller ett par trosor som skär in i arslet? Inte särskillt mysigt! Nej, jag ska ta på mig mina mysbyxor och ett par riktigt sköna trosor! :D

Ha en så bra kväll som möjligt! (:

Byxor - Stadium
Tröja - Hm (Visst var den snygg?)
Tofflor - Asos
Sockar - Lindex

Mera färg till folket!

2009-03-03 @ 16:02:19
Nu under hösten och vintern, måste jag erkänna att jag känt mig väldigt färglös, har oftast köpt svarta, gråa eller vita kläder, eftersom det passar till precis allt!

Men nu när det är vår, och sommaren snart är här, tycker jag inte man kan göra annat än att köpa hem några plagg med glada färger som det bara skriker sommar om! En snygg rosa tröja kan ju liva upp hela omgivningen! Vem blir inte glad av se en knall-rosa tröja, isället för en gammal svart/vit en?

Nej, nästa månad, när nya pengar kommer, så ska jag allt köpa lite färgglada kläder, blev verkligen sugen på det nu!

Kjol - HM
Armband - HM
Bh - Lindex
Väska - Lindex
Stövlar - Kappahl
Sko - Topshop
T-shirt - Gina Tricot

Luleå shopping..

2009-03-03 @ 13:54:55

Var i Luleå idag och shoppade en hel del! Tapeter, tröjor, dekorationer osv. Var riktigt nöjd när vi var färdiga, och det roligaste är att jag fortfarande har en hel del pengar kvar! Här kommer iallafall lite bilder på vad jag handlade! (:

-Alla ljus är från Lagerhaus.

-Båda tröjorna är från Kappahl!

-Mössa, vantar och sockar från Kappahl!

-Loreal Elnett, 400ml från Rusta!

-Smakprov på mina nya tapeter från Rusta!


Blå eller rosa?

2009-03-02 @ 21:04:38
Tycker den här koftan från Lindex är grymt fräsch, den är dessutom på extra erbjudande just nu, så funderar på om jag kanske ska slå till, men i vilken färg? Blå eller rosa? Vad tror ni passar mig bäst? Blont hår,blåa ögon och ganska ljus i hyn, hmm....

Just nu 149kr, (vanligtvis 249) finns också i färgerna svart & vitt!

Utmanad!

2009-03-02 @ 20:00:12

Blev utmanad av Carro tidigare idag, så det är väl bäst att jag gör den lilla utmaningen jag fick? eller? (:

Tre  jobb  jag har haft: Dagisfröken, butiksbiträde, och jobbat i stall (Alla dessa platser är saker jag praktiserat med, har aldrig haft ett riktigt jobb!)
 
Tre platser jag har bott på: Munksund och Öjebyn (har bara bott på tre olika ställen)

Tre saker jag gillar att se på TV:
Gossip Girl, 90210, OTH

Tre favoriträtter:
Kött & pommes, tacos & kycklinggryta

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Miami, New york och Moskva! (:

Jag utmanar alla som läser detta inlägg! (:


Grattis till mig! (:

2009-03-02 @ 16:28:38
Måste säga att jag är lite stolt över mig själv som för tredje gången hamnat på blogg.se´s startsida! Det är verkligen jätte roligt eftersom statistiken höjs som bara den och jag får en hel drös roliga kommentarer!

Gillar ni min blogg, så får ni gärna följa den via bloglovin, då blir jag gladare än gladast! :D

Ska iallafall ta en dusch nu, göra en hårinpacknings samt en anisktsmask, kanske blir att jag målar naglarna också, vi får se! (:

Resultatet..

2009-03-02 @ 14:47:27
Nu har jag äntligen testat ögonfransfärgen igen! Denna gång gick det hur bra som helst, inget svidande alls faktiskt! Synd bara att färgen inte fäste lika bra som jag förväntade mig, men mitt hår är exakt likadant! Lite skillnad blev det iallafall, men det fästa väldigt lite på nedre fransraden, men vad spelar det för roll egentligen? x)

Gjorde däremot en stor tabbe, tog ingen före bild!! Så jag har bara en bild på resultatet, men kan säga att mina ögonfransar knappt syntes för att dom var så ljusa!

Inga superbilder, men dom får duga!

Alldeles för söta för en rinnig näsa..

2009-03-02 @ 12:49:21

Köpte några riktigt söta näsdukar idag när jag följde mamma och handlade, så söta att jag knappt vågar snyta mig med dom! Haha, dom är dessutom inte bara söta, dom luktar gott också!
-Helt klart mina nya favvosar! x)

Ganska onödigt egentligen, eller? (:


Sugen på något nytt..

2009-03-01 @ 21:54:55
Jag är verkligen sugen på att göra om hela mitt tråkiga rum! Det känns verkligen dystert.. jag vill ha rosa, vitt, barnsligt! Inte som jag har nu, svart fondvägg, beiga kuddar osv. Vill ha förändring! Synd bara att det troligtvis aldrig kommer hända eftersom jag är en fattig människa som spenderar alla pengar jag väl får på kläder och skönhetsprocukter! Måste kanske börja spara till ett nytt rum?

Satt och kollade in alla IKEA´s coola prylar, men till och med en sådan budgetbutik som IKEA, är alldeles för dyrt för mig, kan inte möbler börja bli billigare? (:

Vad tycker ni om mitt barnsliga drömrum? ;p

Vasalopp, färg och mys!

2009-03-01 @ 14:25:42

Idag har än så länge varit en ganska tråkig dag faktiskt, har spelat lite TV-spel och fikat lite med mamma. Vasaloppet har varit igång hela dagen i vårat hus kan jag säga! Om ni inte visste det, så är min pappa med i vasaloppet, så vi har haft lite span efter honom idag, och vi tror faktiskt att vi lyckades se honom en gång! Vi spelar som tur är in så vi ska spola tillbaka och dubbel-kolla sen.

Efter pappsen har gått i mål, vilket lär bli runt 4-tiden, så ska det bli ögonfransfärg! Yippie! Förra gången fegade jag ju ur när det började svida, men har gjort lite efterforskningar och sett att det faktiskt inte är farligt, ganska vanligt att det svider lite grann egentligen.

Kvällen skulle egentligen blivit mys med en kompis, men är inte lika säker på om den ens blir av längre? Annars så får jag se OTH & Gossip Girl med mamma! Det går också bra.


Onyttigheter..

2009-03-01 @ 09:44:57

Såhär ser iallafall min frukost ut idag! (:
- Onyttigt men gott ;p

Hur ser eran frukost ut en dag som denna? ;)


RSS 2.0