En ny blogg kanske? ;)

2009-06-14 @ 20:19:57
Tänkte först och främst bara informera alla om att jag fortfarande lever. Kanske inte verkar så, eftersom jag aldrig tar tag i bloggen, men lever gör jag iallafall. Vill också tacka alla söta läsare som faktiskt fortfarande besöker och kommenterar min blogg! :)

Har iallafall funderat lite, och tänkt att jag kanske ska starta en helt ny blogg? Skulle kännas fräsht på något sätt, tror ni inte det? Jag vet att valet är helt upp till mig, men skulle ändå vara lite roligt att höra vad ni tycker om denna ide?

Så vad tycker ni? Ska jag starta om helt, och göra en riktigt roligt blogg men alla möjliga saker så som Dagens outfit, olika önske outfits, roliga collage från polyvore (Har börjat digga den sidan, och gör faktiskt egna collage redan nu), dissa & digga listor, veckans låt, veckans hottie (A), skvaller, mode, mer personligt osv.

Har funderar på detta ett tag nu, så, säg nu vad ni tycker! :D

xOxO - Sofia


P.s. Tro inte att jag dissar era kommentarer, för jag läser dem fortfarande! Believe me :)

Har jag äntligen slutat blogga?

2009-06-03 @ 19:32:03
"Vad händer? Har du slutat blogga?"

- Nej, egentligen inte. Känner bara inte för det just nu, så därför låter jag bli. Känner mig inte inspirerad av någonting, och känner inte att jag för tillfället kan ge någon annan inspiration.

Jag kommer komma tillbaka, jag vet bara inte riktigt när....

RSS 2.0