Miley vs Ashley

2008-12-31 @ 17:39:53
Dessa två Disneystjärnor har verkligen utvecklat sin stil under 2008! Men vem av dom har snyggast stil? Gud vlken jämn kamp om ni frågar mig.. kolla bara in vilka läckra klänningar dom burit under 2008!
Ashley Tisdale..

Miley Cyrus..

Jag kan inte ens bestämma ... Båda har utveklat sina klädesstilar så mycket och båda ser hur heta ut dom helst!! Men jag känner nästan att jag måste lägga min röst på Miley, eller gör jag? Egentligen är det nog Ashley som har snyggast klänningar.. men den sista klänningen som Miley har, (den svart/guldiga) är jag helt kär i!! Vad tycker ni?
Miley eller Ashley?

Världens gulligaste farsa ;D

2008-12-31 @ 17:17:49
Där kammar verkligen min pappa hem priset. Vet ni vad han gjorde idag? Alldeles nyss? Han gick ut i garaget och kom in med en påse.. en julklappsåpse! Så sa han; Tomten har visst glömt några paket. Hur gulligt var inte det? Han hade planerat ut det ända sedan julafton! Sure han kanske inte gav oss världens dyraste och finaste presenter, men vad spelar det ens för roll? Jag fick en jätte söt liten tomte samt en Marabou choklad. Kan inte sluta le alltså, det var nog det gulligaste på hela -08 xD

Lite roligt..

2008-12-31 @ 15:47:26
Satt och såg ELF här för några dagar sen.. åsså såg jag tjejen han blir kär i och tänkte "Vad gör katy Perry där, var hon ens känd då den här filmen spelades in?" Så jag kollade upp på IMDB. Det visades sig vara en tjej vid namn "Zooey Deschanel" Men visst ser ni likheterna? :O

Klarar ni av att se vem som är vem? =)  

B5...

2008-12-31 @ 15:22:34

Är det någon annan som har hört talas om detta?
Det är typ några tabletter man tar för att slippa finnar och oren hy.. har typ bara hört possitivt om detta.. utom det att man måste ta typ 20 tabletter om dagen eller nå.. minns inte riktigt hur många det var..
Men kolla in här!;
http://www.vitaminb5.se/?gclid=CPHJh6CF65cCFYoH3godTHZxDA
Är det någon som har testat detta? Fungerar det?
Skulle bli jätte glad om någon kunde berätta närmare in på det och om det verkligen funkar och om det är värt pengarna!


Kiwi (A)

2008-12-31 @ 15:13:09

Kiwi är seriöst min favoritfrukt tror jag.. Det är så himla goottt!
Bara man ser en så blir man ju sugen. Dessvärre så får jag ont i tungan av att äta det för mycket, känner att jag har ont nu xDHar nog ätit typ 2 varje dag sedan julafton ;) haha inte så smart av mig, speciellt när jag vet att jag får ont i tungan av dom.. för ta en banan nästa gång, det hjälper ju mot finnar, haha!


Nyårslöften! =)

2008-12-31 @ 12:00:58
x-Bara äta godis på helgerna!
x-Börja träna..

Har ni några Nyårslöften? =)
Det har jag iallafall.. eller jag har bestämt mig för att börja hålla dem när skolan börjar om och dagarna blir "som vanligt" För nu äter man ju något gott varje daaag! Och träna.. är det något som har något bra tips för någon bra/rolig träning? För jag håller på att försöka komma på någon just nu... men har inte kommit på något än!!
 

Om jag ändå hade..

2008-12-31 @ 11:54:39
den här klänningen ;)
Den hade varit perfekt att fira nyår i! Nog för att jag bara ska vara hemma detta nyår.. Men det är alltid roligt att klä upp sig, vilket jag inte orkade med iår... haha.
Eller vad tycks?

(från Topshop)

"I wish I had..."

2008-12-30 @ 22:05:24
This outfit!

Linne - Gina Tricot,
Leggings - Topshop,
Skor - Asos,
Halsband - chique,
Armband - Asos,
Väska - HM

High school musical 3...

2008-12-30 @ 20:46:42
Jag laddade faktiskt hem den filmen. Vet inte riktigt varför eftersom jag inte gillade varken ettan eller tvåan. Jag har hört så många bra recensioner om den så jag tänkte att den senaste filmen kanske skulle vara bättre. Men ärligt talat.. Den verkade ganska dålig. Såg ca.30 minuter sedan orkade jag inte mer.. men då gillar jag ju inte musikaler heller. haha.. Men vi får väl se.. kanske orkar se hela någon gång? Eller så inte.

Inte så dum after all..

2008-12-30 @ 19:39:33
Haha, jag hade tråkigt så jag satte mig och gjorde ett slags IQ-test.
-And guess what?
-Im smart! =D
Seriöst.. jag fick faktiskt bra poäng, 113 och det var faktiskt ÖVER normalt! =D Ha där fick ni alla ni som tror att blondiner inte kan vara smarta (A) För jag är faktiskt en ÄKTA blondin =)

10 must haves from HM ;)

2008-12-30 @ 17:17:40

Här är dom 10 allra hetaste "kläderna" från HM (enlight mig då)
Det blev dock inte bara kläder.. hade lite svårt att hitta 10 olika klädesplagg jag ville ha och tyckte var snygga, så jag slängde inte lite accessoarer och sånt!

// Sofia =)

Bake-timee

2008-12-30 @ 13:31:43
Jag och mammsen satte just in en kaka i ungnen =D
En mazarinkaka är vad i håller på att baka .. ( MUMS)
Ojojoj vad gott det ska bli ;)

Blev ni läskade nu?=) kolla in receptet här !
Dock så gör vi med chokladglasyr istället för hallonglasyr med hallon, men på sommrarna gör vi med hallon! =)

Scooby doo

2008-12-30 @ 12:10:03
Har just suttit och kollat på Scooby doo!
Haha det var seriöst mitt favoritprogram när jag var liten, förutom Tom&Jerry! Men jag är ju dock ganska barnslig och tittar gärna på tecknat .. haha!
-How about u? Kollar ni någonsin på tecknat? :)

TVshop..

2008-12-30 @ 11:06:19
Jag måste verkligen sluta titta på det! Varje gång jag bladar igenom alla kanalerna så blir det TVshop jag stannar på, och grejjorna där verkar ju så himla BRA xD Troligtvis är dom inte alls så skitbra som dom verkar, men har ni sett reklamen för Proactive? Det verkar så himla bra! Men jag ska inte beställa det.. för jag vet att det kommer sluta med besvikelse och även om det inte gjorde det har jag inte råd att lägga ut 399kr varje månad!
Är det någon som har testat Proactive?
Isåfall, fungerar det bra?

Delight! =)

2008-12-29 @ 23:16:08
Vi var in en snabbis på rusta tidigare idag där vi bland annat köpte Colgate munskölj, handcreme samt några andra små saker. Men det bästa måste ändå ha varit min älskling Mars Delight
Jag ÄLSKAR denna choklad! + det var billig ^^
Någon annan som smakat denna otroligt goda choklad?
Om du inte testat... TESTA =)

MmMmmMmm.. Muuums ;)

She got it..

2008-12-29 @ 23:12:45
She got the hair I want! =)
Seriöst... stirra er gärna blinda på denna underbara bild på Ashley Tisdales hår, OMG jag skulle nästan  döda för att få det där håret (A) (haha skojjar bara) Nog för att jag vet att miss Tisdale har extensions men ändå... I looove her hair! =)

Skorna (A)

2008-12-29 @ 20:50:47
Jaa här är då en bild på skorna jag köpte på dinsko för endast 99kr!
Vilket fynd om man får säga det själv!
Kanske är det lite för kallt att ha dom skorna nu, men det kommer ju alltid en sommar!

Eller vad tycks? Nog söta för att strassa runt med på sommaren?

Jag missade det!! xD

2008-12-29 @ 18:42:19
Åh nej, jag som var så glad över att vi skulle fara till skellefteå, men lagomt till när vi var framme kom jag ju på att "idolerna" skulle besöka Piteå idag!
-Just my luck alltså!
Jaja, får hoppas att Robin kommer upp hit någon mer gång, det var som honom jag ville träffa mest (A) Det allra tråkigaste med dagen var ju att jag knappt hittade något, vi letade igenom varenda skoaffär i hela Skellefteå för att hitta ett par uggs, och jo visst fanns det, men inte i rätt storlek! Så tillslut bad jag mamma fråga expediten och hon sa att det skulle komma fler i Januari så det ser ut som att jag ska kunna få mig ett par iallafall! =) Däremot hittade jag ett par jätte gulliga Ballerinaskor, (svarta i mocka) Dom var jätte söta men var liiite förstora, köpte en 38 för det var det minsta. Men det kommer bli bra ändå. Ska ladda upp en bild senare, nu ska jag ta mig något att fika och se ett avsnitt av "Quintuplets"
Uppdaterar mer ikväll, seyah! // Sofia

Forever21=SALE

2008-12-28 @ 19:34:31

Som alla affärer här i Sverige så har även Forever21 REA =)
Synd bara att man inte orkar beställa där ifrån eftersom man inte får beställa för mycket utan att tullen ska lägga sina näsor i blöt -_-¨ Annars kan jag ju säga att jag hade beställt typ ALLA mina kläder från forever21, jag älskar deras kläder! =D


Nitrome..

2008-12-28 @ 19:21:23

Gillar du å spela spel?
kolla då in;
www.nitrome.com

Dom har skit roliga spel och har en hel del multiplayer-spel så man kan spela med kompisarna >_<


Så sööta! =)

2008-12-28 @ 19:10:15
Satt och tittade igenom Forever21´s skor.. och kolla vad jag hittade! =)

Synd bara att man inte kan gå i sädär hög klack! =)
Ska fanken i mig låna ett par av mamma och lära mig innan det blir sommar xD

Spaa (A)

2008-12-28 @ 17:34:22

Jaa.. som ni kanske inte vet så gav jag min pappa ett "hemma-spa" i julklapp.. där fick han 5 presentkort och det ingick bla. handmassage, ansiktsmask, fotmassage, ryggmassage osv. Tog ca.1 timma att göra allting. Jag tycker personligen det var en riktigt bra julklapp och jag vet att min pappa njuter av den i många veckor efter Julafton! =) Där har ni ett julklappstips för nästa år, eller kanske någon som inte gett sin julklapp än? För den här julklappen blir ju vem som helst glad över! =D


Soooft ;)

2008-12-28 @ 15:21:57
Idag har varit, ( kommer att bli ) en riktig softardag! har suttit och sett på Harry Potter med svenskt tal XD haha så mobbad.. tycker egentligen inte ens om HP =) Sedan så har jag spelat några spel med Mor&far... sedan så är det snart mat .. (hamburgare.. MUMS) Men nu ska jag se om det finns något annat att se på TV:n.. Skellefteå imorgon =D
Oj jag låter verkligen som en tönt som sitter hela dagen och gör NADA =)

Klänningen alltså... -_-

2008-12-27 @ 22:14:44
Den här klänningen har jag sett på enda sen i sommras men köpte den aldrig, fattar itne varför? Den är ju hur snygg som helst!! Och nu är den dessutom på rea så jag tänkte "YES" Men leendet på mina läppar försvann snabbt.. Den fanns ju självklart inte i min storlek!!
-Blir galeeen XD

Något gullig? ;)

Hade tråkigt..

2008-12-27 @ 22:01:37
dagens känsla: Lycka
dagens skönaste: Få sätta sig ner efter 4 timmar på stan!
dagens oskönaste: Stötte knät i bordet.. ajaj!
dagens bästa: Såg en bild på en kompis sen hon var liten, OMG vad jag skratta.. hahah låter taskigt men måste ju vara ärlig.. =)
dagens sämsta: Köerna i affärerna -_-
dagens äckligaste: Någon knäpp video jag såg på youtube
dagens frisyr: Lockigt
dagens klädsel: Jeans coh en tröja
dagens låt: Neyo - So sick
dagens tanke: Skellefteå på månda (A)
dagens beundran: Min kompis som aldrig behöver fixa håret för det är alltid lika fint!
dagens dröm: Drömde om att det var julturnering i våran gympasal.. vi spelade volleyboll och jag ramlade men ingen skratta xD haha
dagens sötaste: Elin, helt klart! =)
dagens jobbigaste: Väntan....
dagens syssla: Shoppa (A)
dagens måste: Duschen!
dagens måste-jag-sket i: Vika ihop tältsägen som Elin sov i inatt...
dagens längtan: Få sovaaaa XD
dagens stolthet: Har inte gått upp ett enda kilo under jul, WEIRD XD
dagens utbrott: När jag förlorade i UNO .. hahah .. utbrott vet jag väl inte om det var men men,,
dagens komplimang: Fick en komplimang om min ögonfransar imorse...
dagens sorg: Skorna jag letade efter (uggs) fanns in i min storlek!

Jag tror jag är KÄR (A)

2008-12-27 @ 20:09:55
I den hära URSNYGGA tröjan från Nelly.com!
Ojojoj så himla snygg alltså, får se om jag orkar köpa den? Jag hatar nämligen att beställa från hemsidor och kataloger, blir aldrig riktigt nöjd då..

Eller vad tycker ni? ;)

Kvällen ;)

2008-12-27 @ 17:52:30

Jaa.. här är sakerna jag har tänkt att göra ikväll=)
-Duscha
-Måla naglarna
-Hårinpackning
-Ansiktsmask
-Chips (A)
-TV:n
-ZzzZzzZzz
haha, gaaaanska soft kväll ikväll.. men är helt slut efter nästan 4 timmar på stan!
Vad ska ni ha för er ikväll? Något roligt?


Mascara-test

2008-12-27 @ 17:48:20

Testade en ny mascara idag vid namn "cil architecte carbon gloss". Min bästa kompis Elin hade nämligen med sig den och sa att hon tyckte den var jätte bra ;) Den var helt okeey! Men det var som kvar klumpar på ögonfransarna vilket jag inte gillade, men annars separerade den ganska fint.. eller vad tycks?

Synd att bilden blev så dålig, men blixten vägrade att fungera imorse ;)


Dagens shoppingrunda ;)

2008-12-27 @ 17:42:30
Idag så for jag och min vänner Elin & Elin till stan för att kolla in mellandagsrean. Det fanns väl en hel del med mcyket fina priser :) Men det blev ändå inte så mycket eftersom jag är så himla kräsen XD
En ... jobbig... händelse:
"Jag hade bestämt att jag skulle köpa ett helvitt nagellack och jag tog den och ställde mig i kön. Efter ca.10 minuter var jag framme och då sa expediten =Du vet väl att det är två för 39?= Eftersom att nagellacken stog just bredvid kassan så fick jag som hastigast välja en färg, jag kunde ju inte stå där och välja hur länge som helst eftersom det var ju ett tiotal personer bakom mig! Det blev någon lila liknande färg och när jag kom hem och testade den var den nästan genomskilnig XD"
-Suck på mig alltså, nu i efterhand har jag ju kommit på att jag kunde ju ha låtit någon gå före mig medans jag valde! Att man alltid ska vara så eftersmart XD


Köpte ett puder från HM ;) ,

Nagellack, färg nr. 32 & 28 från depend

och en tröja från Cubus för endast 49kr! Älskade knapparna vid tröjärmen!

Bring it on home..

2008-12-26 @ 19:35:16
Robin, Robin, Robin. Han var min absoluta favorit under hela idol och nu kan jag inte sluta lyssna på hans audition där han sjög bring it on home.. OMG vilken snygging ;) + Han kommer ju hit till Piteå den 29, får se om jag orkar lyfta mig ur sängen efter all julmat och träffa snubben ;)
Kolla in det här, visst smälter man!! =)
 
// kram Sofia ;)

Chic

2008-12-26 @ 15:59:41
Har ni sett reklamen för Chic-prenumeration? 4 nummer för 118kr och då får man en mascara ett puder och ett läppglans på köpet! Låter som rena rama fyndet om ni frågar mig! Men jag ska nog inte köpa det just nu, hoppas det finns kvar ett tag till, vill nämligen se vad mellandagsreorna har att erbjuda först.


Dagens nötarlåt

2008-12-26 @ 15:15:28

Jesse McCartney-Just so you know
Lyssnade jätte mycket på denna låt för ett par år sedan, och för ett tag sedan fick jag låten på hjärnan och nu kan jag inte sluta lyssna på den! Jag blir nästan galen!! 'Tur att låten är bra! =)


Vad tycks? ;)

3 knep för volymiöst hår!

2008-12-26 @ 15:09:47
Har du platt och tråkigt hår?
Då har du det minst lika tufft som jag hade.
Jag hade nämligen världens tråkigaste hår. Platt och livlöst. Numera har jag hår som faktiskt rätt bra hår, bad hair days har vi väl alla någon gång men dom är betydligt mindre numera. Här kommer mina 3 "master-knep"

1. Lockigt och volymiöst hår

» Permanenta håret! Det är verkligen ett knep som funkar, även om du inte vill ha lockigt hår så ger det håret mer volym, och även om man plattar håret med plattång så finns det fortfarande volym kvar. Jag permanentade mitt hår för snart ett år sedan men har fortfarande kvar både lockar och volym, och när alla lockar och all volym släpper kommer jag göra det igen!
Nakcdel; Nöter ganska mycket på håret har jag hört, men det är ändå inte så farligt!



2. Krusig volym

» Ett riktigt måste bland alla plattänger och locktänger är ju ändå Björn Axens "volumaster". Genom att klämma tången längst ner i hårbotten runt hela håret (spara gärna lite grann just vid benan så det inte syns!) får håret ett riktigt lyft och hela håret känns hur stort som helst!
Nackdel; Ingenting jag gör så särskillt ofta eftersom det tar ganska lång tid. + det nöter ganska mycket på håret.



3. Rotskummigt ;) 

 » Detta är det sista med troligtvis bästa tipset eftersom det inte nöter någonting alls på håret och är väldigt enkelt. 

"Lanza Volume, ROOT EFFECTS"! Detta är ett slags "skum" som man sätter i hårets rötter när håret är halvblött. Håret får genast volym och när man "puffar" det så blir det mer volym. Skit enkelt och skit smart!
Nakcdel; Den enda nackdelen är väl att håret känns fettigt snabbare, dock så ser det inte fettigt ut alls. Jag köper detta hos min frisör för ca.150kr, men priset varierar beroende på vars man handlar.



// Hoppas något av mina tips fungerade! =)


Tänger ;)

2008-12-26 @ 14:34:58

Följde nyss med mammsen och pappsen till Dollar Store. Vi skulle nämligen köpa en plattång och där är dom ju så billiga! (den dyraste kostar typ 150:-) Jag hade ju önskat mig en plattång i julklapp, och visst fick jag det !=) Jag fick en phillips 10 in 1. I denna ingick en mängd olika locktänger, en krustång samt en plattång. Tyvärr så var plattången inte alls särskillt bra. Alldeles för klumpig om ni frågar mig. Men locktängerna var super måste jag säga! Den enda jag var lite negativ om var den triangelformade. Blev inte alls särskillt snyggt..
Jag testade alla imorse, tyvärr så har jag inga bilder, men ska göra om det någon gång och ta några bilder. Men nu ska jag iväg och testa den nya plattången, skriver omdöme senare!
// kram Sofia


RSS 2.0