Ser man på?

2009-04-30 @ 16:19:08

HejHej alla glada! :)

Tänkte bara säga att imorgon kommer jag tillbaka från min lilla paus. Har varit grymt härligt att inte behöva tänka på bloggen, samtidigt som jag har saknat den rejält mycket. Har haft så mycket att berätta för er!

Som ni kanske ser så har jag ny design/header igen, blir alltid sugen på något nytt när jag varit borta ett tag från bloggen, så nu vart det rosa igen! :)


Be right back ;)

2009-04-28 @ 18:00:41

Har verkligen inte haft någon lust att blogga de senaste två dagarna, och därför har uppdateringen blivit skit kass, men jag kommer snart tillbaka, I promise! :)

Har lite fullt upp just nu faktiskt, och därför bestämmer jag att det blir inget bloggande, eller svarande på kommentarer heller för den delen, förns Fredag (då vi är lediga)

Har förresten köpt min examensklänning nu! Är as sugen på att visa er, men kameran är lite knasig, och vägrar ta kort, men de ska jag fixa så snabbt som möjligt! :)

Bjuder på en knasig liten ego bild så länge! :)

Talk about serious...


Snart så...

2009-04-27 @ 17:22:25
Idag var ju dagen vi äntligen tänkte beställa skor, fast så blev det ju självklart inte. Skorna fanns nämligen inte i min storlek! Fanken också...

men jag har en liten fråga till er erfarna skopunkts handlare. Hur är storlekarna? Om man ligger mitt emellan en storlek (vilket jag gör), ska man ta den mindre eller den större? Min fot är 24,9cm, och är den 25cm så ska man ta storleken större, så jar har lite problem!! :)

Dessa tre sötnosar blir det utifall storlekarna är kvar när jag väl kan beställa! :)

En solig dag på stan..

2009-04-26 @ 18:05:02
Jag tror denna outfit hade varit helt perfekt för en solig dag på stan, tror ni inte de? En gulliga topp, men ett par söta jeansshorts och de självklara gladiator sandalerna!

Vad tror ni, hade denna outfit funkat? :)

Jeansshorts - Topshop
Linne - Vero moda
Skor - Skopunkten
Armband - cocoo
Väska - Hm
Halsband - Accessora
Örhängen - Chique

Gröna vs Vita

2009-04-26 @ 14:47:32
Funderar på om jag ska ta och köpa mig ett par nya shorts nu till sommaren, och dessa shorts från Hm ligger högt på listan! Har redan ett par svarta, men funderar på om jag ska införskaffa mig ett par vita, eller möjligtvis gröna!

Shortsen är ju väldigt billiga, och jag vet att de är jätte sköna, +att de sitter kanon (iallafall på mig), men vi får se! Har ju egentligen inte så mycket pengar att röra mig med. Har ju liksom redan planerat ut vad jag ska göra med dem x)

Gröna eller vita, vita eller gröna...

Vinn en goodiebag hos Julia! :)

2009-04-26 @ 11:51:14

Spegel med fiskar som motiv - HM
Hand and Nail Lotion
Loreal Star Magnet nagellack
Nagelfil
Isadora läppglans
Wet N Wild Mascara
Parfym Prov Glow By JLO
Parfym Prov Life By Esprit
_______________________________________________________

Jag är med och tävlar hos Julia om att vinna en söt liten goodiebag. Finns en massa grejjer i goodiebagen jag mer än gärna skulle vilja vinna, och jag antar att jag inte är ensam om det heller? ;)

Make my own!

2009-04-25 @ 23:30:50

Jag har funderat ett bra tag nu på att kanske göra mig en ny tisha. Har redan två styckna jag gjort själv, men dom börjar bli så nötta att dom knappt är roliga att använda.

Hittade tre snygga bilder på Mary-kate, men är osäker på vilken jag ska välja. Den längst ner är ju lite utav en klassiker, medans de andra två är lite mer sällsynta, om man säger så.

Så, vilken bild tycker ni jag ska sätta på tishan? bild 1, 2 eller 3? :)


Jumsuit is hot!

2009-04-25 @ 19:44:32

Oj,oj.oj vad solen sken idag! Varmt var det också för den delen. Låg i bara shorts och ett linne på altanen idag och solade! Kan ni tänka er? Förra veckan var det snöstorm, och nu är det äkta vårväder!

Såg denna supersöta jumpsuit på Gina idag, och blev nästan lite sugen att köpa den, men ångrade mig så fort jag kom ihåg att jag ska lägga pengarna på nya skor! Fast ändå, tänk er bara så snygg den hade varit tillsammans med lite häftiga accessoarer! :)

Vad tycker ni om jumsuits? Hot or not?


Skynda er om ni är intresserade! :)

2009-04-25 @ 13:54:01
Underbart väder ute, och jag kan bara inte sitta in, så nu ska jag ut och sträcka på benen, och förhoppningsvis få liite färg iallafall! Hoppas det är lika bra väder hos er som der är hos mig! :)

Tänkte förresten ge bort denna design. Den som först skriver att den är intresserad av designen får den. Enklare än så kan det väl inte bli?

Självklart byter jag ut bilderna, och texten till vad ni nu önskar! :)

 - Se hur den ser ut här

Snacka om ballong klänning! ;o

2009-04-25 @ 09:57:40

Är det bara jag som ifrågasätter Lady Gaga´s sinne för mode? Jag menar, denna klänning var ju en katastrof! Varken den konstiga hatten eller de skyhöga klackarna gjorde outfiten bättre.

Dissar ni eller hissar ni Lady Gaga´s outfit? ;)

Jag dissar hela outfiten iallafall...


"Ta 3 betala för 2"

2009-04-24 @ 21:48:44
Som jag sa i de senaste inlägget, så kommer jag troligtvis införskaffa mig lite nya skor nu till sommaren, och jag har hittat några riktiga snyggingar från Skopunkten. Som alla troligtvis vet, så har dom ju alltid "ta 3 betala för 2", och det är väl så jag tänkt att göra.

Problemet är bara vilka jag ska välja! Tycker dom fått in relativt många snygga skor nu. Senast jag tittade in på hemsidan, vilket kanske var.. 2 månader sen? Så hade dom inga snygga skor, och därför gav jag som upp hoppet lite grann, men nu så! :)

Jag har nog redan bestämt mig för 1;an och 2;an, men vilken ska vara den tredje? Spelar ingen roll med priset, eftersom alla skor jag tyckte var snygga kostade ändå 299kr.

Så, vilka tre par tycker ni är snyggast? :)

oh happy daayy...

2009-04-24 @ 17:24:20
Måste bara säga att detta har varit en underbar dag. Jag tog mig in på mitt förstahandsval (d.v.s media), jag har just fått min månadspeng, så jag är inte längre fattig, och sist men inte minst, det är helg. Dessutom känner jag på mig att lite nya skor snart kommer införskaffas, och det känns super!

Såhär såg jag förresten ut idag! (:

Jeansleggings - Gina Tricot
T-shirt - Lindex

Summer dreams..

2009-04-23 @ 18:31:34
Åh vad jag längtar till sommaren! Vad som gör mig att längta ännu mer, är alla supersnygga sommar kläder som tas in exakt överallt..

Hittade just denna underbara klänning från Forever21, och är helt kär. Tänk så snygg den, tillsammans med lite snygga accessoarer och ett par snygga klackar, hade varit på tillexempel midsommar-afton, eller någon annan härlig festlighet under sommaren.

Vad tycker ni? Skulle detta vara en okej sommar-fest-oufit? (:

Klänning - Forever21
Sko - Nelly.com
Armband - Lindex
Örhängen - Hm
Väska - Asos
Halsband - Chique

Ränder i alla dess färger..

2009-04-23 @ 16:36:05

Såg just denna underbara tröja från Gina Tricot, och känner ett desperat behov att köpa den. Tyvärr, så har jag inte en endaste krona i plånboken, och de pengar som kommer in på fredag har jag redan planerat vad jag ska göra med.


Just nu känns det som att de finns en miljon saker jag vill ha, speciellt från Gina Tricot! Får försöka tänka på hur mycket roligt jag kommer kunna ha för pengarna om jag sparar dem till semestern istället för att bara spendera alla.


Men denna tröja blir nog omöjligt att inte köpa, så därför undrar jag vilken färg som är snyggast? Den i blå-skala, eller den med alla möjliga färger?


Finns också i några andra färger, bland annat helsvart och helvit!


Svarta klackar vs Svarta klackar..

2009-04-22 @ 18:06:17

Nu har jag bestämt mig, jag ska köpa ett par nya klackar! Svarta ska dom vara, eftersom det passar till precis allt, men jag är inte säker på vilka av dessa två jag ska köpa?

Klacken åt vänster, har hela 11cm klack, vilket jag tycker var lite väl mycket för mig som inte gått i annat än 5cm höga klackar, och därför funderar jag på att kanske köpa de högra, som bara är 8cm höga. Fast lite svårt är det eftersom den vänstra skon är snäppet sötare, men kan tänka mig att den andra klacken skulle passa just mig bättre!

Vad tycker ni? Höger eller vänster? (;


Need peace!

2009-04-22 @ 16:15:01
Jag känner verkligen att mitt förråd på smycken måste uppdateras, speciellt örhängen. Använder nästan alltid samma örhängen, vanliga runda ringar, eller ett par fyrkantiga svarta ploppar, och jag är ärligt talat lite less på de.

Har ju, precis som vanligt, inga pengar, och när jag väl får mina pengar på fredag, ska jag lägga undan så mycket som möjligt till semestern. Det ända jag komma dra lite för, är lite solarium-tid, vilket inte bör kosta mig allt för mycket.

Kan jag inte få vinna ett presentkort på si så där, 1000kr? Gärna på Cocoo, eller kanske ur&penn? (:

I´m in love with thouse!

De bästa modellerna genom tiderna..

2009-04-21 @ 19:42:31
Om ni inte redan visste det, så har ju American next top model cycle 12, redan börjat i USA. Tjejerna är snygga som vanligt, men jag har ännu inte kunnat hitta något favorit. Genom varje säsong har jag alltid haft en favorit, och därför känns det lite konstigt att inte ha någon i denna säsong.

Fast jag har haft närmare 11 favoriter, så är det bara fyra stycken som verkligen har fastnat i skallen, några pågrund av deras personlighet, och några på grund av deras vackra yttre. Toccara, tillexempel, hade ju världens bästa personlighet, och man kunde inte annat än älska henne, medans Natasha, från cycle 8, inte alls hade så mycket personlighet, men hennes vackra bilder gjorde henne ändå till min favorit.

Har ni någon/några, favorit/favoriter från Americas next top model?

Måste nog ändå säga att Analeigh, från förra säsongen är min absoluta favorit! Hon hade både personligheten och sitt underbara yttre som gjorde sig exeptionellt bra på bild!

Dagens outfit, Tisdag

2009-04-21 @ 18:17:45

Detta var outfiten som prydde min lilla kropp idag. Nu kan jag däremot meddela att pyjamasen redan är på! Kände mig lite kraslig, så jag tyckte pyjamasen vad snäppet skönare än tajta jeans :)

Halband (båda) - Ur&penn
Tröja - Cubus
Jeans - Hm
Kofta - Lindex
Örhängen - Ur&penn

Fri Frakt på Dinsko! (:

2009-04-21 @ 16:08:54
Kollade just in på dinsko´s hemsida, och såg att dom hade fri frakt! Glad blev jag och tänkte "Yes! Nu kan jag ju köpa skorna jag ville ha som inte fanns i affären, utan att måste betala mera!" Jag hittade den, var påväg att beställa, och så såg jag det. Skon Fanns bara kvar i storlek 40! Fanken också. Jag som har två storlekar mindre! Otur, otur..

Hittade ändå ett gäng snygga skor jag skulle kunna tänka mig att vandra runt i under sommaren, men tyvärr inga som var lika perfekta som de andra!

Ingen super rea..

2009-04-20 @ 19:46:28

Var just in och kollade på Nelly.com´s rea, men tyvärr så hittade jag inte alls lika mycket som jag hoppats på! Trodde de skulle vara hur mycket rea som helst, men där hade jag allt fel! Enligt mig var rean liten, och priserna var inte nedsatta så särskillt mycket.

Lyckades iallafall hitta några få saker jag inte skulle haft något emot att klicka hem, men tror inte det blir av att jag beställer något. Försöker nämligen spara pengar till annat! :)

2 stycken söta klänningar, och en skitsnygg skinnjacka!

Dagens outfit

2009-04-20 @ 18:12:57
Här kommer dagens outfit. Som ni ser så har jag lagt på ganska mycket accessoarer, vilket jag tycker blev kanon till denna, annars enkla outfit! :)

Jeansleggings - Gina Tricot
T-shirt - Hm (herr)
Bälte - Lindex
Armband - Kappahl?
Halsband m. Nyckel - Ur&penn
Halsband m. hjärta - FRIDA (Tidningen)

First day

2009-04-20 @ 16:20:19

Kändes faktiskt helt okej att kliva upp ur sängen imorse och trippa iväg till skolan. Trodde igår att jag knappt skulle ta mig upp, men det är väl tankarna mot sommarlovet som gör att jag ändå orkar, eller vad tror ni? Det är liksom bara 6 veckor eller nå kvar! :)

Såg just denna söta klänning från Gina Tricot, som verkligen skulle passa bra till exempelvis midsommarfton, eller någon annan sommrig högtid/fest, kanske till och med examen? 

Gina Tricot - 399kr 


Klänningar från F21! :)

2009-04-19 @ 18:23:01
Jag fattar inte själv varför jag ens orkar klicka in mig på Forever21´s hemsida! Jag blir bara läskad att köpa saker, och sedan blir jag sur för att jag inte kan köpa dem. Något som dock inte går att undvika, är deras Übersöta snygga kläder, och deras löjligt billiga priser!

Kolla bara in dessa underbara klänningar, för minst lika underbara priser!

Mileys pojkvän, en riktig hunk!

2009-04-19 @ 14:52:52
Jag visste faktiskt inte att Miley Cyrus hade en pojkvän förns idag! Trodde fortfarande hon hade något på ge med Nick Jonas, men tydligen inte. Nu är det modellen Justin Gaston som tagit Mileys hjärta! Inte dåligt gjort av Miley alls, han är ju jätte snygg! Enligt mig, ännu snyggare än Nick!

Visst är han ganska snygg ändå? (:

Blusar från Hm

2009-04-19 @ 10:44:38

Har funderat länge på om jag ska ta och införskaffa mig en sån här blus från Hm nu när sommaren närmar sig. Tycker det ser så himla fräscht ut med blusar! Fast frågan är, ska jag satsa på den randiga, lite coolare varianten, eller ska jag ta den lugnare creme färgade?

En bra sak med den creme färgade är att man troligtvis ser väldigt brun ut när brännan väl har börjat komma, tror ni inte de? Däremot lutar det nog ändå åt den rutiga, jag gillade verkligen den! Tänk er bara den till ett par snygga jeansshorts eller ett par tajta jeans! :)


Valet innan kvalet..

2009-04-18 @ 21:15:51
Nu har jag besämt mig. Jag ska köpa en ny bikini! Spela roll om jag köpte en dyr förra året, och jag fortfarande kan använda den. En ny ska jag ha, och så är det bara! :)

Däremot har jag lite problem vilken jag ska satsa på. Har två favoriter från Hm, en rosa med lite coola mönster, och en vit med ränder i olika färger. Den överdelen rosa kostar 129kr medans den randiga kostar 79,50, så en viss skillnad på priset är det ju alltid.

Känner att jag måste köpa en underdel också, eftersom min gamla underdel är helt knäpp. Den glider liksom in i arslet, så utan badshorts är dom omöjliga att använda x)

Så, vilken är snyggast? Den randiga eller den mönstrade?

Sno miss Tisdale´s stil!

2009-04-18 @ 18:00:06
Ingen kan väl säga annat än att Ashley Tisdales har ett bra sinne för mode? Snacka om att alltid se bra ut i klädväg alltså! :)

Här har jag lagt ihop ett litet collage om hur man enkelt kan sno Ashley snygga outfit. Snabbt, enkelt, och relativt billigt om man jämför med vad Ashleys själv troligtvis har fått betala! :)

Jeans - Hm
Tröja - Gina Tricot
Jacka - Hm
Väska - Chique
Mössa - Topshop
Solglasögon - Asos
Sko - Ellos

Desperata LiLo

2009-04-18 @ 10:43:02
Som alla troligtvis redan vet, så har Lindsay Lohan och flickvännen Samantha Ronson separerat, och Lindsay har haft det svårt att komma över Samantha. Lindsay har dock bestämt att den bästa medicinen är ett gott skratt, och därför spelade hon in en video där hon låtsas söka kärlek igen. Videon är ganska rolig, men det som imponerar mig mest, är att hon sägs ha kommit på de flesta skämten själv!

Have a look :)

Ashley Tisdales nya look!

2009-04-17 @ 18:33:03
Snacka om att Ashley Tisdale gjort en stor förändring när det kommer till utseendet, och även till musiken faktiskt. Förr var hon blond, gullig och poppig, medans hon nu är mörk, sexig och rockig.

Själv älskar jag Ashley´s nya stil! Den klär henne verkligen, och hon ser faktiskt ut att vara över 20, vilket hon faktiskt är också. Innan såg hon ut att vara kanske 16?

Hon har dessutom tagit mil-kliv när det kommer till musiken! Hennes gamla låtar var bra, visst, men kanske lite föör poppiga och gulliga? Hennes nya låtar däremot, Wow! Kan inte få hennes nya singel Guilty Pleasure ur huvudet!

Vad tycker ni? Är Ashley bättre/snyggare förr eller nu? (:

Inbyggd väst! :)

2009-04-17 @ 15:30:41
Såg just denna underbara T-shirt från Gina Tricot med inbyggd väst i sig. Hoppas den finns på Ginat i stan, för isåfall kommer den åka med hem nästa gång jag far dit, om den är snygg på vill säga, det vet man ju aldrig. :)

LookBook!

2009-04-17 @ 12:34:16
LookBook är typ världens bästa inspirationskälla, tycker ni inte det? Där kan man sitta i evigheter och bara stirra på alla snygga outfits världen över! Fast något jag brukar lägga märke till, är att de snyggaste outfitsen oftast kommer från Sverige, eller från något av våra grannländer...

Här är iallafall en outfit som jag blev helt kär i, och därför gjorde jag en liten "sno stilen". Blev jätte taggad att köpa lite nya kläder efter att jag gjort den, fast det lär inte bli något förns månadspengen kommer den 25;te :)

Shorts - Forever21
T-shirt - Hm
Skor - Hm
Armband - Lindex
Sjal - Topshop
Strumpbyxor - Hm
Nagellack - hm
Halsband - Chique
Ring - Nelly

Time for me to be serious..

2009-04-16 @ 23:32:29

Satt och såg dokumentären på trean, om hur barn påverkas av samhällets vikt hysteri, och jag blev helt galen! Brukar inte sitta och tänka på det så ofta, men vi lever verkligen i en sjuk värld där "size zero" anses vackert, och kurviga, vackra kvinnor anses tjocka. Barn blir fullmatade, både av Tv;n, tidningarna och människor i dess närhet, om hur farligt fetma är, och vilka förfärliga följder övervikt kan ha. Inte ett ord får dom höra om följderna som kan inträffa när man är för smal.

Just det tycker jag är riktigt konstigt, eftersom det oftast är mycket farligare att vara 20 kilo underviktig än 20 kilo överviktig. En pojke, han var kanske 10 år, i programmet sa att han ville fortsätta vara smal, så han inte skulle bli retad i skolan. Det sjukaste med det han säger är att det stämmer! Tjocka barn blir retade medans de smala barnen blir skolans inne-gäng. Trenden fortsätter upp till högstadiet, och det är oftast vid den åldern ätstörningarna utvecklas.

En sak jag verkligen tyckte var hemsk i denna dokumentär, var en 12-årig flicka som vägrade gå upp i vikt, och varje gång hon gick upp ett kilo, gjorde hon allt hon kunde för att tappa det ynka kilot hon gått upp. En 12-årig flicka! Kan ni fatta? Det är liksom i den åldern kroppen utvecklas, och man ska gå upp i vikt!

Sånt här är nästan för hemskt för att ens prata om, tycker ni inte det? Fast man inte personligen är berörd, får man nästan tårar i ögonen, och man skulle mer än gärna åka hem till ungarna och på något sätt försöka banka in i hjärnan på dem att dom måste gå upp i vikt. Visst tror jag att andra i deras närhet redan gör det, men ändå känner jag lusten att personligen göra något åt saken. Det känns alltid bättre när man har fått dra sitt strå i stacken och fått försöka hjälpa till så gott man kan.

Kommer ni ihåg den här reklamen som gick förut på tv? Ser ni så himla snygg kropp tjejen har i spegeln och så ful kropp hon har när man får ser henne i verkligheten?


Ta er gärna tid och läs inlägget, tror det kan ge er en riktig tankeställare, och om ni inte orkar läsa det i min blogg, läs det då på någon annans blogg, för detta är verkligen ett viktigt område.

Hearts round your neck..

2009-04-16 @ 21:15:56

Något som verkligen är påväg tillbaka är långa halsband med hjärtan, och det glädjer mig verkligen eftersom det verkligen är jätte snyggt. Kommer ihåg för ett par år sedan när exakt alla ägde ett sådant halsband, även jag. Tyvärr så rostade mitt halsband, så jag slängde bort det för ett tag sedan, vilket jag ångrar idag.

Får nog ta mig och köpa ett nytt, finns ju många att välja mellan, som dessutom har riktigt skapliga priser! Är helt kär i dem från Chique! :)


Finally! :)

2009-04-16 @ 18:36:19
Blev så glad idag när priserna jag vann för någon vecka sen äntligen kom! En snygg väska från Hm, och ett gulligt litet nagelkit, också det från hm. Tyvärr så var väskan aningen stor, trodde den skulle vara ganska liten men det blir nog bra iallafall!

Sa alldeles nyss till mig själv, "jag måste köpa en ny nagelfil", och så kom jag på att det följde med en nagelfil i kitet jag vunnit, gissa om det var räddaren i nöden? (:

Gotta be somebody <3

2009-04-16 @ 16:06:35
Dagen började med en att jag, mamma och pappa packade in oss i bilen och körde till Skellefteå. Tyvärr så hittade vi varken någon examensklänning eller några nya skor. Fast egentligen var det nog bara bra att jag inte hittade några skor, eftersom jag verkligen inte behöver några, men ibland vill man ju ha nytt ändå! (:

Vet inte riktigt vad jag ska säga, så därför lägger jag ut denna underbara låt som jag hörde för första gången på radion idag. Det är ju ingen nyhet att Nickelback har bra låtar, men denna låt var säkert tusen gånger bättre än vad dom brukar vara! 

Inspiration; Ryssland

2009-04-15 @ 21:22:30
I den nyinspelade videon till den ryska låten "lady", kan vi se en underbart vacker tjej, i minst lika underbara kläder. Här är en av de outfits hon hade på sig, och enligt mig är den fulländad. En jeansväst tillsammans med ett par jeanshorts och ett vitt spetslinne, kan det bli mycket bättre?

Sen så är det helt omöjligt att undvika hennes underbart vackra hår också, ser ni färgen? Skitfin är den! :)

Väst - Tradera (skynda om ni vill ha den ;)
Shorts - Forever21
Sko - Gojane
Linne - Gojane
Halsband - Chique
___________________________________________________________________
Lyssna på låten och se alla hennes outfits! (:

Klänning från Cubus!

2009-04-15 @ 18:35:26
Som ni kanske vet så är jag just nu på jakt efter en examensklänning, fast egentligen, vem är inte det? Examen närmar sig ju med stormsteg och innan vi vet ordet av står vi där, veckan före examen och har fortfarande ingen klänning. Det hade ju inte varit så roligt, så därför börjar jag tidigt iår med letandet.

Jag är fortfarande lite osäker på vilken modell klänningen ska ha, men det lär bli antingen någon slags tubklänning, eller en lite utställd klänning med lätt V-ringning.

Hittade iallafall denna übersöta klänning på Cubus hemsida idag. Älskar alla små detaljet med den, såsom knapparna vid ringningen, och de söta sömmarna vid klänningens slut. Dessutom känns klänningen ganska vardaglig samtidigt som den känns aningen uppklädd, och det skulle passa perfekt eftersom jag vill kunna använda klänningen till vardags också.

Tishor från Gina! (:

2009-04-15 @ 15:26:33
Jag har alltid tyckt Gina Tricot och Cubus haft grymt snygga T-shirtar, men nu har Gina definitivt konkurrerat ut Cubus! Kolla bara på dessa Tishor från Gina, är dom inte snygga? Dom är dessutom inte bara snygga, utan också billiga! Alla T-shirtar kostar under hundralappen, är inte det något att hurra över? ;D

Här är iallafall några av mina favoriter just nu! :)

Buffy är gravid! ´(;

2009-04-15 @ 11:31:06
Efter att ha varit tillsammans i 6 år, väntar Sarah Michelle Geller och Freddie Prinze Jr äntligen sitt första barn. Bebisen beräknas komma till hösten, och paret sägs vara otroligt förväntansfulla, men vem hade inte varit de? Barnet kommer ju bli hur gulligt som helst!

Källa; posh24.se

Snyggt med Mag-tröja! :)

2009-04-14 @ 22:43:54
Något jag faktiskt tycker skulle se riktigt snyggt ut, är om man skulle ha ett vitt linne, och sedan sätta på en magtröja i en häftig färg tillsammans med ett par tajta jeans, tror ni inte det hade sett coolt ut?

Tycker faktiskt magtröjan kan vara riktigt snygg! Förr tyckte jag det såg jätte knasigt ut, men där har jag verkligen ändrat mig. Det kan ju faktiskt vara skitsnyggt! Kolla bara in denna outfit, hade inte den sett grymt snygg och slapp ut i verkligheten? :)

Linne - Hm
T-shirt - Monki
Jeans - Topshop
Sko - Gojane
Armband - Lindex
Halsband - Chique

Unika, snygga och billiga!

2009-04-14 @ 19:29:48
För ett par dagar sedan så hittade jag den här underbara hemsidan! Skorna därifrån är sjukt snygga, samtidigt som dom är löjligt billiga! För att inte tala om unika! Fast man måste betala tull så är det ju definitivt värt det, skorna blir ju ändå billiga!

Webshopen säljer också andra saker, såsom klänningar, toppar och flera olika accessoarer. Fast det jag fastnade för var helt klart deras underbara skor. Får jag pengar över någon gång ska jag absolut beställa hem några par skor!

Här är några av mina sko-favoriter. Som ni ser så är priset riktigt billigt, vilket gör det väldigt lockande att klicka hem ett par eller två :)

Se mer på www.gojane.com

Nytt på Gina Tricot

2009-04-14 @ 17:08:45

Såg just att denna "klänning" kommit in på Ginas Tricots hemsida. Billig, men inte särkillt snygg. Tycker det ser alldeles för sportig ut på något sätt, inte för att sportigt är fult, men just denna klänning var en stor diss enligt mig. Fast vem vet, den kanske är supersnygg när man tar på den? ;)

Vad tycker du? Hiss eller Diss? (:


Svaren del2

2009-04-14 @ 14:21:15

Här kommer resten av svaren på era frågor! tog förresten inte med alla frågor, eftersom jag fick några riktigt skumma, och så fick jag många likadana också, men här finns nog allt ni bbehöver veta om mig tror jag! :)

Går du eller har du gått i någon sport? :)

Jag har gått fotboll, innebandy och lite ridning när jag var yngre, men nu går jag ingenting längre.


Vad för linje har du sökt till gymnasiet?
Jag valde Media som första och hoppas verkligen jag får det, för annars vet jag inte vad jag ska göra riktigt.

har du färgat håret ? :)

Ja det har jag, fast nu har jag min naturliga igen.

  

vad tycker du bäst om, chips eller godis? :P

Måste nog säga Chips! :)


tycker du att du är mode medveten?
Nej, jag bryr mig egentligen inte så mycket om vad som är modernt och inte, har på mig det jag tycker är snyggt! Thats it liksom ;)


favorit butik ? (varför)

Skulle nog säga Vero Moda, deras kläder är verkligen speciella och alla handlar inte därifrån. Gina tillexempel handlar ju alla ifrån, eftersom det är så billigt. Vero moda däremot är ju lite dyrare, och då handlar inte lika många därifrån! :)


tycker du det är hett med paljetter ? :P

Jo, det är riktigt snyggt faktiskt! På klänningar, skor, tröjor, ja, på allt egentligen! :)


monki eller topshop ?
Monki är ju lättare att handla ifrån, eftersom det finns här uppe i norrbotten, men jag tycker nog Topshop har snyggare kläder! :D


gillar du gina ?

Jag älskar Gina för att vara ärlig. Snygga och billiga kläder!


vad gör du om tio år? :)

På något sätt har jag fått världens mest underbara röst, och jag har slagit igenom som sångare i hela världen. Jag har pengar så det räcker och blir över, och är tillsammans med någon riktig snygging. Haha, tror ni på det? Det gör inte jag i alla fall! Men man får väl alltid drömma, eller?


I vilken stad bor du i?
Piteå


Vad gör du på fritiden?
Umgås med mina vänner, min familj och mina husdjur, och när jag har tid över så bloggar jag.


Vilka är dina favorit bloggar?
Febb, Stina-lee och Kenza! :)


Favoritårstid? :)

Sommar!


Vad är det bästa med att blogga? Och det sämsta?
Det bästa är alla underbara läsare som ger så fina kommentarer, och det sämsta är alla fegisar som skriver taskiga kommentarer och sedan inte vågar skriva sitt namn, eller bara hittar på något namn. Egentligen är det bästa nog själva bloggandet. Jag älskar det! Få skriva av sig liksom. Visa för andra vad man gillar, och inte gillar, samtidigt som man får andras åsikt om det också.


Har du någonsin velat stänga ner bloggen? Varför?
Ja det har jag. Det berodde på all stress som bloggen gav mig förr, men som tur är så har jag hittat en riktigt bra balans mellan min fritid och bloggandet, så nu skulle jag aldrig vilja stänga ner den! :)


Vad ska du göra ikväll?
Jag ska se säsongspremiären av Ugly Betty, och efter det ska jag se antingen House eller The mentalist. Annars vet jag inte vad jag ska göra mer.


Om du fick leva om ditt liv hittils, vad hade du ändrat?

Ingenting! Jag är nöjd med mitt liv som det är idag, och skulle jag ändra något kanske det inte hade sett likadant ut.


så vem tycker du är den absolut snyggaste kändisen?

Sångaren, Dima Bilan. Ni har säkert aldrig ens hört talas om snubben, men googla han så får ni se vilken skönhet han är (A)


Till vilka länder har du rest?

Har bara varit i finland en gång, annars har jag aldrig varit utanför Sveriges gränser.


Hur ofta shoppar du?
Är ju olika varje månad, beror både på hur mycket pengar jag har, och hur dyra grejer jag köper, men jag far nog inte till stan kanske 4 gånger i månaden. Mer än så blir det oftast inte.


Hur mycket får du i veckopeng/ månadspeng?

500kr varje månad


hur ser din favorit outfit ut?

Just nu är det mina ljusa jeansleggings från Gina, och min rödrandiga tröja från Kappahl. Detta är alltså från min egen garderob, men om jag fick välja exakt vilka kläder jag ville i hela världen hade den nog sett lite annorlunda ut.


skulle du slicka ren en bajsig toalett för 500 000 kr?
500 000 är mycket pengar, men aldrig i livet att jag skulle slicka ren en toalett för att få dem! Shit vad äckligt.


vad tycker du om Kenza?
Jag känner henne ju inte personligen, men jag älskar hennes blogg och hon verkar vara en trevlig tjej! :)


Reser du ofta?

Så gott som aldrig egentligen. Far på semester varje år, men det är bara i Sverige vi far på semester.


Kan du länka till stället du köpte ditt hår på`?

Det var ju på tradera, men kan länka till köparen! :)

 No.14


Tjänar du pengar på din blogg?
Nej det gör jag inte, har aldrig orkat ta reda på hur man gör, hehe.


Hur skulle du beskriva din klädstil?

Slapp, snygg och personlig.


favvorit artist/band?

Dima Bilan (Ni kanske minns honom från ESC 2008 med låten Believe. Fast jag började lyssna på hans musik långt innan han vann kan jag säga.)


vart får du inspirationen ifrån?
Jag vet faktiskt inte! Den bara kommer egentligen, men antagligen är det från andra bloggar, olika webshoppar, kanske någon tidning, kändisarna, ja, ni vet?


inspireras du av någon speciell?
Hm, egentligen inte, men jag älskar verkligen Ashley Olsen, Lauren Conrad och Ashley Tisdales stilar! :)


De bästa du vet?

Mina vänner och min familj! :)


Hur lång är du?

168-169, någonstans däremellan skulle jag tro.

  

har du gjort din egna bloggdesign? :)

Ja det har jag :)


Bästa filmcitat? :D

Jag har ingen aning, tänker inte så mycket på det, för de enda jag kan är "no one puts my baby in a corner" , eller något liknande från Dirty Dancing.


Hur fixar du ditt hår?

Egentligen gör jag inte så mycket med det, men ibland så tuperar jag lite grann i hårbotten så det blir lite naturlig volym, och ska jag vara riktigt snygg så brukar jag använda volumaster också.


Favoritdricka?
Pepsi tror jag,


Ett kul minne :)?
Jag har så himla många, men ett roligt minne var när jag och mina kompisar gick in i fel biosal, fast jag orkar inte berätta hela den historian nu! Någon annan gång kanske? Om ni ens vill höra den.


Varför bloggar du?

För jag tycker det är bland det roligaste som finns! + det är en grymt bra träning för att lära sig skriva bättre.


hur snabbt smsar du? måste du kolla eller kan du skriva utan att kolla? haha :)

Jag är grymt sölig faktiskt, eftersom jag mycket hellre ringer än sms;ar, men jag kan nog skriva utan att titta ner, men då kan det ju bli "på" istället för "så", men jag vet vars alla bokstäver är om man säger så.


Svaren del1

2009-04-14 @ 12:10:36
Blev jätte många frågor måste jag passa på att säga, så tack! Jätte roligt med så många, men det betyder också att jag kommer dela upp svaren i två delar, en del får ni nu, och den andra får ni lite senare! :)


vars köper du dina kläder helst?

Lite olika faktiskt, men Cubus, Gina Tricot och Vero moda är nog favoriterna! (:


välj mellan Johnny Depp och Brad pitt.

Johnny Depp alla gånger!


Hur gammal är du?

Jag är 16, född 1993.


Vad är dina framtidsplaner?

Först så ska jag gå ut gymnasiet, sen ska jag säkert fortsätta gå i skolan för att kunna bli vad jag än bestämmer mig att bli i framtiden, det är faktiskt oklart för mig än. Fast en sak jag verkligen vill göra i framtiden är att flytta ner till Stockholm med min bästa kompis.


varför började du blogga? :D

Bara på skoj egentligen. Har alltid tänkt att jag skulle bli journalist eller något sånt på en tidning, och då tyckte jag bloggen var en bra träning, fast nu är den mycket mer än bara en träning! (:


Är det din naturliga hår färg?:)

Mer eller mindre. Jag har färgat det, men sedan har jag försökt att färga tillbaka det, och nu får jag inte utväxt längre, så jag antar att detta är min naturliga!


Vilket smink använder du till vardags?:)

Jag brukar först lägga på ett lager Lumene foundation, sen ett tunt lager med lite puder i samma märke. Efter det brukar jag sätta en ögonskuggsprimer på ögonlocken, för att dom inte ska kleta (Lumene där också), och sist men inte minst ett lager med Niveas nya rosa mascara. Brukar ofta skippa ögonskugga, om jag inte ska göra något speciellt.


Om du var ett djur vilket skulle du vara? Varför?

En katt, för dom går bara runt och har det bra! Blir kliade när dom vill, matskålen är ständigt full, ja, ni fattar? Dom har det lyxigt helt enkelt! Sen så är dom ju otroligt söta också! ;)


Vad har du för mobil :P?

Sony Ericsson W610i


hur många unika besökare per dag?

Kollar man min statistik är det värsta bergodalbanan, vissa dagar är det över 600 besökare, och vissa är det just över 100, men det brukar oftast ligga runt 300.


Vilken är din favorit film:)?

Omöjligt att säga, kanske John Tucker must die, eller Mannen med järnmasken? Jag vet faktiskt inte, finns så himla många bra filmer!


hur länge har du bloggat?

Sen slutet av december 2008, började nog dagarna efter julafton. Fast jag har haft blogg innan, men jag minns inte ens vad den hette, något jätte krångligt namn i alla fall.


tips på att få mycke besökare?

En bra sak är att ha mycket bilder, det är alltid roligt och alla tycker om det.


Några planer för sommaren ännu?

Nja, jag ska på semester till sundsvall med min familj och min bästa kompis, annars har jag nog inga andra riktiga planer, eller ja, jag ska ju sola, men det kanske inte räknas som en plan? ;)


vilka tre saker hade du tagit med dig till en öde ö?

En helikopter, en pilot, och bensin! Då hade jag enkelt kunnat åka hem igen :)


Vilken kändis hade du velat vara för en dag, och varför?
Vanessa Hudgens kanske? Eftersom hon för det första är så himla snygg, sen så dejtar hon ju en kille (Zac) som inte heller är så dum! Sen så har hon ju säkert alla pengar man kan önska sig, en rolig karriär, och det är liksom allt man behöver för en dag! Tänk så mycket shopping!

Är du nöjd med dej själv? Om inte, varför inte?

Ja, jag är faktiskt ganska nöjd med mig själv just nu. Vet inte om det är något speciellt jag är nöjd med, själva helheten egentligen! :)


Har du blå ögon??!

Ja det har jag.


Vad svarar du när det ringer i mobilen?

Hallå?


Svarar du samma sak när du svarar i hemtelefonen?

Nej, då brukar det bli "Hej, det är Sofia"


Vad heter din morfar? (förlåt om du inte har någon!!;()

Min morfar hette Gunnar, fast jag var så liten när han dog så jag kände honom aldrig.

Finaste färgen på grodor?
Brun! Chokladbrun som i Harry Potter, ni vet :)


Har du något megafult klädesplagg? Berätta om det isf!

Nej, egentligen inte, är ganska duktig på att rensa ut de kläder jag inte tycker om längre.


Hur mkt är klockan?
11.07


Rob Pattinson eller Zac Efron?
Tror jag måste välja Zac! :)


Lauren Conrad eller Jennifer Aniston?
Det beror på, när det kommer till klädstil så vinner ju Lauren med hästlängder, men Jennifer är en mycket bättre skådespelerska och jag älskar hennes filmer.


The Hills eller The City?
The hills, har aldrig sett The city så. Fast jag tycker inte om The hills så särskilt mycket heller.

Hur fixar du luggen när du fixar håret? Gör du något speciellt med den? :)

Min lugg "delar" sig alltid, så därför brukar jag dra kammen åt fel håll (tupera) den lite grann och sätta i lite hårspray för att den inte ska dela sig, men den brukar dela sig i slutet av dagen i alla fall x)


Vad använder du för mascara? :)
Jag har två olika faktiskt, som jag växlar mellan. Den ena heter Lumene blueberry curl, och den andra heter Nivea Volume Nanodefinition


Favorit blogg?
Febb! Där kan jag inte låta bli att titta in faktiskt.

Skulle du kunna tänka dig att gifta dig med en 20 år äldre man bara för att han har gott om pengar?
Haha, kanske, 20 år är ju inte såå mycket, och pengar är ju aldrig fel, eller? Nej jag bara skojar, det skulle jag nog faktiskt inte göra, fastän jag skämtar om det ganska ofta.

  

Vad är ditt läsarrekord? :)

Just över 1350 om jag minns rätt.


frukt eller godis?

Godiiis :)


Favorit designer?

Har egentligen ingen, köper aldrig design kläder, men jag tycker Louis Vuitton har grymt snygga väskor, och hade jag haft råd hade jag garanterat köpt en! :)

Bästa låten?
Circles & Don´t Leave (båda från Dima Bilan)


Tyvärr så är kvallan ganska dålig, men ta er tid att lyssna! Ni kommer inte att ångra er! ;)

Dima Bilan - Dont leave (producent - Jim Beanz, som också producerat låtar till bland annat Nelly Furtado, Britney Spears, Timbaland och många många fler!)

Lite komiskt egentligen! (:

2009-04-13 @ 23:17:43

Haha, vet ni var jag just märkte? Jo, jag har två stycken inlägg på första sidan! Är inte det lite komiskt ändå? Eller ja, komiskt kanske inte är rätt ord, men ni fattar? thihi :)

Dagen slutade iallafall med att jag satte mig och såg Harry Potter tillsammans med min pappa, han hade nämligen aldrig sett den. Tur att det var ettan som visades, för det är den enda Harry Potter filmen som ens går att se på. Är ingen fantasy älskare precis, har aldrig varit egentligen. (:

__________________________________________________________________

Blev förresten utmanad tidigare idag utav Elin, och utmaningen innebar att jag skulle skriva ner fem saker jag ska göra under 2009, och sedan ska jag skicka utmaningen vidare till fem andra! Här kommer iallafall 5 saker jag ska göra under 2009;

- Gå ut nian och börja på gymnasiet
- Fara på semester med min bästa kompis
- Sola så mycket jag kan
- Vara extra snäll och positiv
- Ha en riktigt rolig tävling med ett super bra pris här i bloggen! (;


Nu tänker jag utmana, Jessie, Sara, Eveline, Erika & Erica, att göra denna lilla utmaning, och skriva vad dom tänkt hitta på under 2009! :)


Frågestund! (:

2009-04-13 @ 15:50:46

Kanske skulle vara lite roligt med en frågesund idag? Var ju ett tag sen förra, och jag har ju förhoppningsvis fått några nya läsare, som kanske har några frågetecken om mig. Skriver ju inte sådär särskilt mycket om mitt privatliv, och vad jag gör på mig fritid osv, så nu är det bara att fråga på! (;

Svaren kommer senare idag! :)


Släng er i väggen Ben & Jerry! ;)

2009-04-13 @ 14:17:51

Är ni precis som mig, och tycker Ben & Jerry är alldeles för dyrt, tycker jag ni ska testa Carte Dór, "Temptation for cookie". Glassen är svingod och den känns verkligen lyxig och bra! Priset är dessutom otorligt lockande om man jämför med B&J´s pris, vilket är ca.50kr för ett litet paket. Carte dór kostar nämligen bara 17kr! (på ÖoB iallafall)

Så, är ni lika panka som mig, så är det bara att testa denna, vem vet, ni kanske föredrar denna över B&J?


What a feeling

2009-04-13 @ 11:16:55

Yes! Sol ute idag också! Vi kanske får ett mysigt påsklovsväder iallafall? I Fredags trodde jag det var helt kört, eftersom vi hade snöstorm, ja snöstorm! Men nu känns allting bättre, ska snart gå ut och sola lite också, gaahh.. (A)

Blev hur som helst grymt sugen imorse på att ta på mig mina jeansshorts, men liiite för kallt är det ju för det, tyvärr! Så jag får drömma mig bort som vanligt, och bara önska att jag hade på mig detta! (:

Lite bohem känsla över denna, eller hur? (:
T-shirt - Topshop
Jeans - Nelly
Sko - Nelly
Väska - Hm
Armband - Chique
Halsband - Cocoo
Örhängen - Accessora

What a wonderful daay ;)

2009-04-12 @ 21:01:21
Äntligen fick solen komma fram även här uppe i Sverige! Har varit så trist att läsa om alla er där nere med värsta sommarvädret, när jag själv suttit inne och tittat ut på en vidrig snöstorm.

Har tyvärr inte hunnit med bloggen alls idag, vaknade nämligen imorse av att Elin-Pelin ringde. och innan jag visste ordet av så var hon här. Men gissa om vi haft roligt? Vi har hunnit äta både glass och strips, samtidigt som vi planerat över framtiden, eller ja, våran önske framtid iallafall! (:

Elin blev lite kär i statyn utanför ICA, haha ;)
_____________________________________________________________

Möttes just av den underbara nyheten att jag hamnat på första sidan igen! Var ganska länge sen sist, så det kändes lite extra roligt! :)

Gina kan dom också! (:

2009-04-11 @ 22:50:37
Gina Tricot har verkligen fått in ett gäng snygga bikinisar! Kanske inte sådär jätte många, men jag måste erkänna att jag skulle kunna gå runt i varenda bikini dom har uppe på deras hemsida just nu. Dyra är dom ju verkligen inte, eftersom varje del inte kostar mer än 79kr! (För att vara petig, måste jag berätta att det finns ett undantag på en rödprickig överdel som istället för 79kr kostar 99kr)

Här är några av mina favoriter, alla kostar 79kr/del.

Jag önskar mig svart! (:

2009-04-11 @ 18:09:12
Egentligen är jag så himla less på svart, och det är verkligen någonting jag försöker att inte köpa, men av någon anledning faller jag alltid tillbaka på just den färgen! Satt och gjorde en liten "önske-outfit", och utan att ens tänka på det, la jag bara dit svarta accessoarer! :)

Fast det är ju i och för sig väldigt coolt med svarta accessoarer, men ändå, är det inte lite konstigt hur svart är världens basfärg när det kommer till kläder?

T-shirt - wetseal.com
Jeans - Topshop
Väska - Hm
Skor - Nelly.com
Armband - Chique
Halsband - Cocoo
Örhängen - Cocoo
Jacka - Hm

Långt hår igen! (:

2009-04-11 @ 14:18:21
Nu har jag äntligen fått stoppa i mitt löhår, och gissa om jag är lycklig? Använde Keratinslingor, och det blev verkligen superbra! Färgen passade perfekt, och längden blev helt gudomligt perfekt! Inte kostade det mig mycket heller, alltihopa för 900kr! Kan ni tänka er? 900kr för äkta remy hår +insättning av det!

Nu kommer mitt lilla tips för att få så bra och billigt hår som möjligt. Tradera. Ja, tradera! Sidan är superbra och det finns flera olika säljare där som säljer hur mycket som helst i alla tänkbara färger! Jag köpte mina 100 äkta remy hårslingor för bara 270kr! Sen tillkom ju frak och så, men det kan man ju inte räkna med. Sedan kostade det 600kr att sätta i det hos en tjej i Luleå, och det var ju inte alls så farligt egentligen :)

Som sagt så är håret äkta, vilket betyder att man kan både färga, locka och platta det, vilket jag tycker är väldigt viktigt om man ska köra med löshår. Sen så kan det hålla i upp till 6 månader om man sköter det rätt! Jag har också läst att man absolut inte ska sätta balsam i rötterna, men i topparna är det jätte viktigt, annars trasslar håret gärna! (:

Jag har förresten haft såhär långt hår förrut, när jag gick i femma kanske? Men dum som jag var så klippte jag av håret till axellängd och har enda sedan dess har jag försökt få tillbaka mitt långa och relativt tjocka hår, men har tyvärr inte lyckats. Därför är det ju superbra att det finns denna lösning också! ;)

färgen på bilden till vänster stämmer bäst, nämligen blixt på andra bilder, fast ingen av dessa färger är den jag har i verkligenheten, det är verkligen svårt att få de sanna färgerna på bild! 

Här har jag dessutom sovit i flätor, så egentligen är det ännu längre än sådär :D

Sno pojkvännens kläder! (:

2009-04-10 @ 23:24:53

Ja, gör det! Eller farsans, eller brorsan eller varför inte kill-kompisens? Kill-kläder är ju assnyggt! Speciellt T-shirtarna och smyckena! Jag bli nästan lite avis faktiskt, varför ska dom få ha så mycket snyggt? Visst, vi tjejer har väl också en hel del (egentligen mer), snygga kläder, men ändå! (:

En oversize;ad T-shirt tillsammans med ett par svarta leggings och ett par klackar är ju redan då en perfekt outfit! Lägger du till några "manliga" smycken, och ett par coola brillor blir outfiten fulländad! (:

Vad tycker ni om kill-kläder? Hot or not? :D

T-shirt - Hm (herr)
Klackar - Hm
Solglasögon - hm
Halsband - cocoo
Leggings - Nelly
Armband - Asos (herr)

Sailor theme

2009-04-10 @ 16:24:12

Sailor modet är ju verkligen snyggt, tycker ni inte det? Skorna, tröjorna, klänningarna, smycken, allt är verkligen fint! Kanske inte allting tillsammans, men var för sig! Man vill ju inte bokstavligen se ut som en seglare! (:

Här är några saker inom sailor temat som jag verkligen älskar! Och som jag sa, bär kläderna/accessoarerna var för sig, eller möjligtvis två och två! Det blir snyggast då! ;)

T-shirt - Gina Tricot
Klänning - Gina Tricot
Skor - Dinsko
Armband - Chique
Bikini - Hm
Örhängen - Asos
Halsband - Cocoo

Summer for the hair ;)

2009-04-09 @ 21:28:57

Att köpa en plast-blomma och ha i håret är någonting jag inte riktigt fattar. För det första är det ju inte snyggt, om man inte är typ, fem år, sen så måste det ju vara ohyggligt irriterande att ha den där också!

Sökte faktiskt på google, och hittade ett gäng snygga frisyrer där dom lagt dit blommor, men jag känner ändå inte att det är något jag skulle vilja gå runt på stan i precis.

Hur känner ni? Är blommor i håret hot or not? (:

(Alla "blommor" är från Hm och kostar ungefär 40-50kr!)


Sovdags :)

2009-04-08 @ 21:21:12
Sova är ju det absolut bästa som finns, tycker ni inte det? För det första så får man drömma, och det är ju hur roligt som helst! Jag älskar att drömma, det är som att se en film, fast roligare! En annan sak som är roligt med sovdags, är ju att man får ha på sig så gulliga kläder. Pyjamaser med hello Kitty och söta nattlinnen med rosa blommor :)

Här är några favoriter från Topshop. Tycker verkligen dom är söta och skulle mer än gärna ta mig en blund i dem, kanske drömmer man bättre drömmar i dom också? Vet vet! :D
 
Ska iallafall ta mig en blund nu, tyvärr inte i en såhär för pyjamas! (:

Dagens

2009-04-08 @ 18:55:03

Här kommer dagens outfit. Enkelt och bra! (:
Tyvärr så stämmer inte riktigt färgerna, men det får duga! x)

Randig Tröja - Kappahl
Jeansleggings - Vero moda


Busy day tomorrow...

2009-04-08 @ 14:18:21
Mamma berättade just att det blir redan imorgon vi ska fara till Luleå och sätta i löshåret! Blev så obeskrivligt glad! Har längtat och längtat, och nu är det äntligen dags! Finns väl bara en rädsla egentligen, att det blir dåligt! D.v.s. att håret har helt fel färg, eller att allting bara trasslar ihop sig och jag måste klippa bort hela mitt riktiga hår!

Imorgon ska vi också till mannen med de stora och små bokstäverna, (Optikern) och det ska faktiskt bli lite roligt! Ska nämglien få välja ut ett par nya glasögon! Hade tänkt välja några riktigt töntiga, så töntiga att dom blir heta! Ska ju ändå nästan aldrig använda dem, har ju linser så när som på varje dag! (:

Här är rädslan. Tänk om man skulle komma hem från frissan och se ut såhär? Snacka om fågelnäste! Har stora problem att fatta hur Amy gör för att få till den där jäkla bullen, ännu större problem har jag att fatta hur i helsike hon kan tycka det är snyggt!

Vad tycker du om Amy´s hår? Snyggt eller inte? ;)

Embraze your body..

2009-04-07 @ 20:50:27

En body kan ju nästan aldrig bli helt fel, och några som verkligen har lyckats att skapa den perfekta, är Gina Tricot. Jag bara älskar denna body! Helt kär alltså. Tänk er den tillsammans med ett par blåa jeans och lite söta smycken. Nice! (:

Tillsammans med några enkla smycken och ett par svarta klackar, är detta en fulländat outfit, tycker jag iallafall! Vad tycker du? ;)

Jeans - Topshop
Body - Gina Tricot
Armband - Bracy
Halsband - Cocoo
Örhängen - Accessora
Väska - Asos
Skor - Hm


Man får väl alltid drömma?

2009-04-07 @ 18:39:59
Jag har märkt att jag mer än ofta brukar säga, "när jag blir stor och rik så ska jag köpa den, den och den!" Detta har lett till att jag har väldigt stora drömmar och förhoppningar på min framtida lön. Minst 50.000 i månaden! Haha, lär ju aldrig hända, men man kan väl få drömma iallafall?

Mobilen heter "Sony ericsson Xperia", och kostar si sådär 5000kr. Bara liiiite för dyrt. Något som verkligen inte vad smart gjort av mig, var att i Lördags, när vi var in på elgiganten, såg jag den och kunde inte låta bli att hålla i den! Läskade verkligen mig själv då. Kändes liksom så himla bra att hålla i den, jag kände mig cool helt enkelt! haha..

Så, nu får jag lov att säga det igen, mitt eget lilla motta kan man nästan säga!
När jag blir stor och rik, ska jag köpa en såhär snygg mobil! (:

Visst ser den "ganska" bra ut?

Nu är det påsk, här i vårt hus..

2009-04-07 @ 16:35:20
Jajemensan! Nu är påsken framme i familjen Nilsson´s hus också! Nu är det bara ett stort fett påskägg, fullproppat med godis, samt några lediga dagar som saknas :)

Ja, vi har ju inte påsklov förns Torsdag eftermiddag, vilket är ganska bra ändå, för när alla ni måste gå upp före gryningen för att hinna med bussen till skolan, ligger jag hemma och sover! Thihi! :D

Erkänn att ni diggar häxan med vårta både på haka och näsa! :)

Pojkvänsjeans och klackar = hot! (:

2009-04-06 @ 21:01:16

Jag gillar verkligen pojkväns-jeansen. Tycker det är snyggt, slappt, och är säkert riktigt sköna också! Tillsammans med en tajt top, möjligtvis en body, eller bara en vanlig tröja som man stoppar ner, och ett par svarta klackar. Ja, klackar! Många tycker säkert att ett par sköna gympadojjor hade passat bäst, men jag tror faktiskt att klackarna verkligen skulle lyfta upp outfiten, om ni förstår hur jag menar?

Accessoarer är ju inget viktigt till en sån här outfit heller. Kör bara på ett enkelt armband och ett coolt halsband från till exempel Cocoo! (:

Tröja - Hm
Jeans - Monki
Skor - Hm
Armband - Chiaue
Halsband - Cocoo


Otränade rumpmuskler!

2009-04-06 @ 18:35:36

Spelade badminton idag på gympan, och gissa om jag är slut? Eller ja, mina armar samt rump-muskler är det iallafall! Badminton är nämligen den enda sporten på gympan där jag orkar anstränga mig, eftersom det är de absolut ända jag är bra på! Känner iallafall att det kommer bli grymt svårt att sitta på datorn imorgon, eftersom armen och handleden redan idag är helt körd. Tänk bara vilken träningsverk mina otränade muskler kommer ha imorgon! x)

Slänger in dagens outfit nu när jag ändå är på datorn. Tänkte ta mig lite fika nu och slappa framför Tv;n, ska bli skönt att äntligen få vila armen och rumpan ett tag! :D

Jeansleggings - Gina Tricot
Tröja - Hm


Vad är coolast? ;)

2009-04-06 @ 17:15:08
Förra våren, så klantig som jag är, så satt jag sönder mina glajjor. Ja, jag råkade sätta mig på dom! Klantiga, klantiga jag! Köpte iallafall ett par nya, eller fick rättare sagt, var ett special-erbjudande på solglasögon när jag skulle köpa mina linser. Tog iallafall ett par riktigt snygga och dyra, dom är nog värda 500 spänn, men vad jag inte tänkte på var att dom inte alls passade mig!
Så nu är det bara att jag köper mig ett par nya, men denna gång blir det bara några billiga från Hm. En sak som jag däremot funderar på, är hur dom ska se ut? Kan ju alltid köra på stora flug-ögon, men det kanske känns lite utnött? Finns ju dessa coola med två "pinnar" över näsan också, vilket jag verkligen gillar!

Ska testa bägge två nästa gångjag far in på Hm, men nu kommer frågan! Vad tycker ni, dom vanliga flug-glajjorna, eller de coola pilot-glajjorna?

Fluga eller pilot? ;p

The perfect girl?

2009-04-05 @ 20:11:55
En tjej jag verkligen tycker är vacker på alla sätt och vis, är Shenae grimes från hitserien 90210, där hon spelar huvudrollen Annie Wilson. Har gjort en närmare granskning på vad det är som gör Shenae som vacker som hon faktiskt är, häng med! (:

The hair - Hennes hår är brunt, långt och lockigt. Behöver jag säga mer?
The smile - Hennes leende är verkligen gulligt, och tänderna är lika vita som på en tandkrämsreklam.
The eyes - Hon har bruna, intensiva ögon, tillsammans med ett par snyggt plockade ögonbryn. Sen får man ju inte glömma hennes snygga lilla födelsemärke under ena ögonbrynet.
The skin - Hennes hy är verkligen flawless, och jag skulle mer än gärna byta med henne!
The career - Hon spelar huvudpersonen i den hetaste serien just nu, nämligen 90210, bättre än så kan det ju inte bli! Hon har också spelat med i filmer som Picure this, men bland annat Ashley Tisdale
The hight - Endast 1,60 mäter hon, vilket jag verkligen tycker är en perfekt längd. fastän man har 10cm klack, är man ändå kortare än de flesta killar, vilket alltid är ett plus, enligt mig iallafall.
The style - Stil är verkligen något denna brud har gott om, och skulle inte förvåna mig om hon är nästa Lauren Conrad, eller nästa Olsen twins fast i en-pack!

Shoemaniac!

2009-04-05 @ 15:59:42

Ända sen jag började blogga, har jag fått ett stort intresse för just skor. Har aldrig varit en sån där tjej som inte kan leva utan skor, och har typ 20 par olika för varje säsong. Har mer varit den som köper nya när det behövs, kanske 1-2 sko-par per år?

Här är iallafall mitt senaste fynd. Skorna är från dinsko, och jag är helt kär! Skorna kostar bara 399kr  och har ungefär 9cm klack, vilket egentligen inte är så farligt. Varför jag inte riktigt gillar klackeskor, är ju att man blir så himla lång! Jag är ungefär 168-169, och har jag 10 cm klack blir jag ju nästan 1,80! Sen så kan jag ju inte gå i så hög klack heller, men det är ju bara att lära sig! -Nej, dessa skor måste jag nog visa för mamma, och fråga om hon kanske vill dela kostnaden med mig? Har inte riktigt råd att köpa dem själv, och är jag riktigt snäll kanske jag får ett litet bidrag? (:


Fit for fight!

2009-04-05 @ 13:56:52

Nu har jag äntligen gjort bort allting jag måste göra som har med skolan att göra. Eller ja, nästan allt iallafall. Har fortfarande lite So, samt matte kvar att göra innan påsklovet börjar på torsdag eftermiddag. Fast inget av de är särskillt brådskande, så bestämde mig för att göra det någon dag till veckan istället.

Blogga ska jag börja med igen redan idag, har saknat den otroligt mycket! Trodde verkligen inte jag skulle sakna den så mycket, men det har jag faktiskt gjort. Har iallafall kommit på en liten "plan" för mig själv om hur jag ska göra för att balansera bloggen och min fritid lite bättre än vad jag gjode förrut.

Så den "planen" börjar jag med imorgon. Idag däremot, blir det blogg, blogg, blogg! Har över 200 kommentarer att svara på, vilket säkert tar ett par, tre timmar. Tur att vi ska äta skrovmål idag, så jag kan fylla på tanken när den är slut!

Vann förresten en tävling här om dagen! En snygg kuvertväska från Hm, samt ett slags "nagel-kit" från hm! Första gången jag vinner typ! Riktigt roligt var det iallafall! (:

Blev ännu en ego-bild! (:


Jag kommer tillbaka, bättre än någonsin! (:

2009-04-03 @ 17:39:20
Tror nästan att det är något allvarligt fel på mig! Har varken haft lust eller ork att blogga på ett bra tag nu. Bloggen har liksom kännts som ett måste. Jag måste skriva si och så många inlägg, jag måste svara på kommentarerna, jag måste hålla min statistik hög, jag måste vara med på mest aktiva listan, måste, måste, måste! Och så vill jag verkligen inte ha det!

Bloggen har nästan tagit över min fritid! Visst, bloggen är ju en fritids syssla, något jag gör för att jag älskar det, men jag måste ju hinna göra något annat än bara blogga hela tiden. När jag inte bloggar, är jag i skolan eller läser läxor, och så kan jag bara inte leva längre.

Har varit så de senaste 2 veckorna, men nu är det slut med det. Jag ska börja blogga igen inom kort, för jag vill verkligen fortsätta, eftersom jag älskar det, men det kommer bli på en mycket "lägre" nivå. Bloggen kommer bli mer personlig, vilket jag tror många kommer uppskatta, samtidigt som många kommer hata det, men thats life liksom. Kommer troligtvis inte svara på alla 200 kommentarer på en och samma dag, kommer sätta någon slags "gräns" på hur länge jag får sitta med sådant varje dag.

Måste också passa på att be om ursäkt för hur det har blivit de senaste dagarna, d.v.s. snålt med inlägg, och dålig aktivitet. Jag kommer komma tillbaka, jag lovar! Måste bara ta mig en funderare och lägga upp hur jag ska göra så att bloggen fungerar för både mig och för er läsare.

Jag vill också gärna att ni skriver vad ni tycker om med bloggen, och vad ni inte tycker om med den. Vad kan jag förbättre, och vad ska jag låta vara som det är? Kanske gillar ni exempelvis mina "önske-outfits", och vill se mer av dem, eller så kanske ni tycker om att se "dagens-outfit", och vill se mer av dom. Kanske är det något jag inte ens har med på bloggen, till exempel saker om mitt privatliv, och det kanske är roligare om man vet mer än vad ni gör om mig, om bloggare vars bloggar ni följer.

Så, var inte rädda! Skriv nu vad ni tycker och tänker, gillar och ogillar, med just min blogg! Vill verkligen göra den till en så bra blogg som möjligt, med så mycket roligheter och inspiration som möjligt! (:

Blev lite bilder från idag, var nämligen ute och umgicks med kaninen min! Ser ni så "snygga" kläder jag har på mig, och så underbart snygg jag är i håret? host, host! Ser ni förresten så himla mycket snö vi har? Snöade som fan idag!! ;o

See you later, aligator

2009-04-02 @ 17:27:54

HejHej Bloggen! Uppdateringen har varit piss ända sen i Tisdags, jag vet! Tyvärr lär den inte bli så mycket bättre idag, troligtvis bara sämre! Har inte haft tid att svara på kommentarer heller, vilket jag själv tycker är väldigt trist. Men imorgon, då ska jag allt ta igen mig! :D

Har förresten mellan 100-150 kommentarer som jag inte har kunnat svarat på! -Var något jätte konsigt fel när jag skulle svara på dem igår! Sidan vägrade att visa kommentarerna från mars! Helt knäppt, fast jag tröck på mars, så kom ändå april upp! Samma problem har jag tyvärr idag, så det lär bli att jag missar vissa kommentarer, men men!

Förresten, är det bara på våran skola det är "mjukisbyxor-dagen" imorgon? Alla tjejer på hela skolan ska ha på sig mjukisbyxor! Alla fick typ ett sms om det, så vi får väl se hur jag gör, men blir antagligen att jag kör på mjukisar, det är ju skönt!

Nej, nu ska jag sätta igång ett "Americas next top model" avsnitt och bara slappa. Sedan ikväll, får ni ju inte missa medium! Älskar den serien och var så sur förra veckan, när dom visade en dokumentär istället för medium! ;/

Blev för några dagar sedan bedd att lägga ut fler bilder på mig själv i bloggen, och hade tänkt börja med det redan nu! :)


Tycker förresten att den här bilden reflekterar min personlighet ganska bra. Rolig, barnslig och oseriös!


S.s. (skor & so)

2009-04-01 @ 20:46:28
Tycker dessa skor från Hm är så himla söta! Synd bara att dom inte fanns i affären i lördags när jag var in och kikade efter dem. Hade inte haft råd att köpa dem, men hade iallafall kunnat testa och se om dom ens var sköna att gå i!

Sorry för dålig uppdatering, samt nästan inga svar på kommentarer idag, men jag har bokstavligen suttit framför datorn hela dagen med So-arbetet som skulle vara inne i fredags. Men nu är det klart! Har bara Bild, Svenska och matte kvar att göra innan påsk, men det blir till helgen (tråkiiigt)

Hm - 98kr (finns också i ljusrosa)

Dagens outfit!

2009-04-01 @ 14:36:20
Gud vad duktig jag varit på dagens outfit denna vecka, tycker ni nite det? Kanske beror på att jag känt mig så glad och fräsh denna vecka, har liksom aldrig sunkat ner mig helt, med pösiga byxor och förstora tröjor. Är ganska bra på att ta på mig lite föör sunkigt ibland, men det går det också!

Nu är det bara att jag sätter igång och skriver So, skulle nämligen vara inne i fredags (ojdå!)

Tröja - Stadium
Jeans leggings - Gina Tricot
Halsband - FRIDA (tidningen)
Skor - Dinsko (svatra ballerina som knappt syns!)

RSS 2.0